Rekomenduojami pranešimai

Nzn kas yra yjdziau 35 misijas ir dabar nesiprantu ka daryt zemelapi ir morkava kaukoliki ten nuvrau nieko nevyksta

279.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nzn kas yra yjdziau 35 misijas ir dabar nesiprantu ka daryt zemelapi ir morkava kaukoliki ten nuvrau nieko nevyksta

O tu su Trevoru ten nuvarei? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kartais medžioklės misija žaidei, tai ten kiek pamenu reikia nužudyt kažkiek tų givūnų ir nusiust fotkes tam bachureliui su kuriuo medžiojai. Ps reikia skaityti ko prašo misijoje ir bus viskas aišku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo. Kazka apie masinas rasa bet nlbj pagaunu

Gal mašiną paslėpt reikia apiplėšimui?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

isleidimo datos ir iskirtinis contentas

Rockstar announced today that Grand Theft Auto V will arrive on PS4 and Xbox One on November 18th, with the PC version to follow on January 27th. Rockstar did not reveal the reasons behind the PC delay, though we all know that it was done in order to boost the console sales

Grand Theft Auto V for PS4, Xbox One and PC will feature a range of major visual and technical upgrades to make Los Santos and Blaine County more immersive than ever. In addition to increased draw distances and higher resolution, players can expect a range of additions and improvements including:

- New activities;

– New weapons;

– New vehicles;

– Additional wildlife;

– Denser traffic;

– New foliage system;

– Enhanced damage and weather effects, and much more.

The current-gen version of Grand Theft Auto V will also feature enhanced radio selections, with over 100 additional new songs and new DJ mixes from returning DJs across the game’s 17 radio stations.

All players who pre-order the game will receive $1,000,000 in-game cash to spend across Grand Theft Auto V and Grand Theft Auto Online.

Enhancements to Grand Theft Auto Online include an increased player count, with online play now for up to 30 players on PS4 and Xbox One (no word yet on PC). All existing gameplay upgrades and Rockstar-created content released since the launch of Grand Theft Auto Online will also be available for PS4, Xbox One and PC with much more to come.

Existing players on PS3 and X360 will be able to transfer their current Grand Theft Auto Online characters and progression to their choice of PS4, Xbox One or PC.

gtav_details09122014_003.jpg

actual_1410520823.jpg

gtav_details09122014_005.jpg

gtav_details09122014_008.jpg

gtav_details09122014_009.jpg

gtav_details09122014_013.jpg

gtav_details09122014_014.jpg

gtav_details09122014_015.jpg

bus ultimate GTA5 . bet contento kad kazka ipatingo tai nieko cia daugiau nebus.

gtav_details09122014_010.jpg

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir tik Sausį ant PC... Kai visi egzaminų ruošimaisi prasidės... Tyčiojasi Rockstart, tyčiojasi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ToomHZY.gif

oqq3bwf.gif

AByqd3J.gif

kazkiek panasu i watch dogu skirtumus tarp old gen ir new gen platformu, bet perejus ji kad lost vel tik del grafikos, tai ...nebent jau nebutu ka daugiau lost visai, o to nepanasu kad butu. 

S8r8UTg.gif

ps4 kairej , ps3 desinej ... :trl:

screenshot-14.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man įdomu kada rockstar prisiruos heist paleisti į mp,vienas smagiausiu dalykų sp režime man buvo planuoti ir vogti,jau nuo pat mp paleidimo laukiu šito

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kazkoks skirtumas yra,bet tokius pinigus leisti,kad pazaisti vel,bet su geresne grafika tai manau neapsimoka,kai manau tikrai bus ka losti ir be jo,gta 4 man asmeniskai ir istorija geresne ir daugiau ka veikti buvo is prikolu puses,bet cia aisku skonio reikalas,nebent atpigs veliau tada prigriebsiu i kolekcija for ps4)))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kazkoks skirtumas yra,bet tokius pinigus leisti,kad pazaisti vel,bet su geresne grafika tai manau neapsimoka,kai manau tikrai bus ka losti ir be jo,gta 4 man asmeniskai ir istorija geresne ir daugiau ka veikti buvo is prikolu puses,bet cia aisku skonio reikalas,nebent atpigs veliau tada prigriebsiu i kolekcija for ps4)))

Aš kaip tik nesigailiu, kad ps3 pardaviau galėjau išbandyti toki kaip last of us remasted kurio neteko ant senos žaisti ir džiaugios, kad ant ps4 įšeis gta5 kurio irgi neteko žaisti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai visiškai p*chui ant tų geresnių grafikų , (bent jau man) svarbiausia yra geras gameplay  :yao:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na story pas sita stiprus tikrai ner ka lygint su 4 dalim kuri irgi nebuvo bloga, bet cia jau kitas lygis vis del to kur ka ir kaip gali veikt. plius vien persijunginet tarp char ir random juos rast kokiose ors atsitiktinese vietose..grafika visgi labiau del story svarbi manyciau. del mp tai ten nelabai kas kreipia demesio i detales. nzn man palyginimu screenuose ta last gen grafika tokia lieva parodyta kai realiai losiant su x360 ten buvo idealu viskas kiek tai galima jau manau. o jau vanduo koks tai isvis... tai screenai lieka screenais. judantis vaizdas next gen tada turetu but dar ispudingesnis aisku.

kitas dalykas del pakartotino losimo. gal ir butu idomu vel per story sulost, ne del grafikos pagerinimo o del pacio idomumo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.