Rekomenduojami pranešimai

turiu klausyma, ant flashinto xbox'o irasyta GTA V perleista per abg galima zaisti su online accauntu? ar geriau kurtis ofline, jei taip tai kaip ta padaryt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

normaliai tai cia kaip? perleidau per abg ir irasinejau su iHAS dvd romu per imgburn

Tai tada gali lošti ir Online šį game.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas esate su tuo susidūręs ir galite padėti? Kai įsirašau GTA V update dingsta seivai, o kai pradedi žaisti iš naujo, ties auto save išmeta errorą, kad įvyko klaida saugojant žaidimą. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Padarė Rockstar techninę profilaktiką per kurią gaudo cheaterius. Bandėt kas cheatint? Man kažkoks kentas pervedė 70 mln., tai dabar teturiu 58, baisu, kad neprisikabintų :D Kažkur skaičiau, kad greičiausiai bapkes atims, bet paliks visus itemus, kur pirkai. Pagal mane čia teisingiausias variantas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, neseniai įsigijau GTA 5 žaidimą PS3 konsolei, bet susidūriau su tokia problema, kad labai jau nesklandžiai žaidimas veikia. Važiuojant diena su automobiliu mieste, kai aplink daug kitų automobilių ir pastatų, pradeda laginti (manau būna apie 15-20fps tuo metu).

Konsolė pirkta visai neseniai, prieš porą mėnesių, taip kad dulkių prisikaupę nebus. Kiti žaidimai kaip: COD MW3, Just Cause 2 veikia be jokių problemų. GTA 5 žaidimas šiandien atsisiuntė atnaujinimą 1.0.9 (jei neklystu), tai naujesnio atnaujinimo nėra.

Gal kažkokių nustatymų konsolėje reikia ar pačiame žaidime? Būčiau dėkingas už patarimus.

Redagavo Edgarasx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kur laikai konsole? net nezinau, siulau pabandyti padėti į kokią atviresnę vietą, jei esi ją kažkur užkises, šeip pas mane viskas tvarkoj, laikau konsole po teliku, gale yra tarpas vėdinimui ir nuo sienos apie 5cm.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kur laikai konsole? net nezinau, siulau pabandyti padėti į kokią atviresnę vietą, jei esi ją kažkur užkises, šeip pas mane viskas tvarkoj, laikau konsole po teliku, gale yra tarpas vėdinimui ir nuo sienos apie 5cm.

Konsolę laikau atviroje vietoje ir dėl vėdinimo tikrai jokių problemų nėra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar jau daug perejas? gal pabandyk istrinti data, kur irasinejo y ps3 ir tada tegul per naujo yraso, seip pas mane tokiu problemu nera

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Fps dropai buna, nebaisus ir ju nepaeisi, jei akis bado nereikejo rinktis sitos versijos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar jau daug perejas? gal pabandyk istrinti data, kur irasinejo y ps3 ir tada tegul per naujo yraso, seip pas mane tokiu problemu nera

Dar nedaug, reikės pabandyti šitą variantą, nors kažkaip abejoju ar dėl įrašymo galėtų būtų tokios problemos.

Fps dropai buna, nebaisus ir ju nepaeisi, jei akis bado nereikejo rinktis sitos versijos.

Nesupratau tavo pasakymo apie versijas. Jeigu tu apie atnaujinimą, tai man neleido pasirinkti nieko, tiesiog automatiškai atnaujino. Gal galima konkrečiau apie tas versijas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tik sakau aplamai normalu kazkokie fps dropai daugumoj zaidimu prasciau optimizuotu jie buna.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu tokia problema losiant online, pvz pakuriu matchmaking padarau open, bet niekas isvis nesijungia, reikia daryti auto invite. Interneto nustatymuose NAT type 2, bet upnp not available. Cia gali buti del to problema?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,norėjau paklausti,kame reikalas perejau kaškur 30% gal daugiau biški ir neduoda man jokiu misiju vygdyti ivygdžiau net visus klaustukus viska ka tik galima buvo vygdyt,o per nustatymus rodo kad dar kaskur puse neivygdžiau.Gal kam paskambinti man reikia ar kas? nes nesamone butu jeigu per pora dienu visa perėjau:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.