Rekomenduojami pranešimai

na ka ismeginau ir as.grazus grazus tik teksturos matosi veluoja arba issokka po to netiketai kaip sakant dasipiesia. masinos valdosi sakyciau nekazka kitaip uz praeita dali o mocai kazkaip tai visai tragiskai. taprasme lengvai. bet rejktu pagirt uz grafika tikrai.pagaliau zmones turi veidu israiskas iremocijas. saudymas irgi lengvas labai bent jau su tais defaultais ka dave. masinu garsai beja labai tylus vos girdisi muscle carai o kitos isvis kaip elektrines vazineja be garso.keistai.

del velavimo visi skundziasi, nakti vaziuojant masinom sviesos uzsikrauna tik arti privaziavus, kitos kaip is niekur atsiranda , bet visomj zaisti netrugdo .

Isbandziau jau kateri is lektuva :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Labai patiko. Labai daug visokių įdomių smulkmenų, kurios ir susideda į gerą įspūdį. Užsitiuninau savo chrominį Sentinel XS, tai atrodo nesveikai :thumbup:

Redagavo no0ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu teksturos neblogai pas mane niekas nesikrauna, bet masinu garsai tai tikrai sunkiai girdisi

Redagavo lempa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tos tekstūros atsiradinėjo tik pradžioj žaidimo per vieną filmuką, o toliau viskas puikiai. Apskritai taip kaip žaidimas veikia tai jokių priekaištų. Ir nežinau, kažkas skundės dėl automobilių valdymo, bet nežinau man tai ir jis geras, kiekviena mašina savaip jaučiasi ir tai yra šaunu, tame problemų nematau. Vis kažką naujo atrandu, net misijų nėr kada vykdyt. GTA IV man buvo toks..nelabai dėl daugelio priežasčių, bet šitas daugybę kartų geresnis, šaunuoliai R*. O apie visą kitą tai čia jau visi kiti pasakė. 10/10, puikus deimančiukas užbaigt šiai konsolių kartai. :megusta:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai jo sitas geresnis aisku ir aplamai vienas geriausiu tikriausia paskutiniu sio gen konsoliu zaidimus bus. teksturos ir veliau atsiradineja gal nekreipiat demesio pvz masina privaziuoja , sustoja ,viskas ok su masina, ir veliau joje daugiau detaliu atsiranda..bet tik veliau :spiderp: matyt jau pese kiek galejo is boxo. ir losiama viskas is hdd priedo, jokio disko. matyt cia is tu zaidimu kur irasymas i hdd nieko nepakeicia zaidimo krovimui.

masinos valdosi lengviau nei gta 4 manau taip teisingiausia butu pasakyt. tik tai neaisku ar visiem gerai. na mocai irgi labai lengvai. masinu svorio nesijaucia. na bet cia gta aisku ner ko noret.:)

zaidimas jauciasi kad uzkabins gerai ir ilgam. :megusta:

bet daugiau prie nieko is tikro neina prikibt o ir siti dalykai tikrai nesugadins viso zaidimo zavesio ir na aisku matomos konsoliu ribos kur zaidimas manyciau perzenge tas ribas. per didelis per grazus , per riebus toks dabartinem konsolem todel ir visos tos grozybes su teksturom darosi.

isedi i viena masina..snypstimas ir leki. i kita vel snypstimas..mocas irgi snypstimas ir toks tylus ten kazku variklio garselis. puse transproto elektra varomi :melvin: dialogai geri, charai neblogi kol kas ir na story idomiai vystosi. daug visokiu intarpu keistu ir animaciju. komentarai is visu pusiu irgi ..tavo draugelis tai liurbis kazkoks :npoker:

tavo pacio nigerio masina vaziuoja kaip siurblys tylus. :sweet:

kirpykloj su zirklem uzaugino barzda :okay:

kiek masinu perlipau perlekiau tai visos vaziuoja kaip siurbliai kazkokie :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na su tais garsais manau yra kazkoks bugas piratinis, nemanau kad pirktiniam cd bus tas pats, kaip gausiu kopija parasysiu kas dedasi su mano ps3 losiant gta v, o del teksturu atsiradinejimo po laiko.. tai ne pirmas ir ne paskutinis zaidimas su kuriuo yra tokios problemos, ir kazkaip nelabai kreipiu y tai demesi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na su tais garsais manau yra kazkoks bugas piratinis, nemanau kad pirktiniam cd bus tas pats, kaip gausiu kopija parasysiu kas dedasi su mano ps3 losiant gta v, o del teksturu atsiradinejimo po laiko.. tai ne pirmas ir ne paskutinis zaidimas su kuriuo yra tokios problemos, ir kazkaip nelabai kreipiu y tai demesi :)

gal kalonkes reiktu pasigarsinti ar tv :D nes man tai pvz visos masinos gerai dyrba ir garsiai net nustatymuose reikejo sfx pamazint kad radija geriau girdetusi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikrai noretusi ji pastiprint na garsa bendra.bet tada viskas pagarses o ne tik masinos. cia nelabai iseitis manau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O aš manau specialiai kūrėjai išleido tokius diskus dėl piratų, po legalaus žaidimo pasirodymo paleis updeitą ir viskas bus tvarkoj. Visgi patys žinojo, kad nuleakins žaidimą anksčiau laiko, tai pasirūpino, kad piratai džiaugtūs, bet nelabai :troll:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O aš manau specialiai kūrėjai išleido tokius diskus dėl piratų, po legalaus žaidimo pasirodymo paleis updeitą ir viskas bus tvarkoj. Visgi patys žinojo, kad nuleakins žaidimą anksčiau laiko, tai pasirūpino, kad piratai džiaugtūs, bet nelabai :troll:

Nenusišnekam tik :genius: Jei taip būtų pasielgę, tai tikrai būtų daugiau padarę nei mažas automobilio garsas. Ir dar, tikrai ne visi yra prijungę xboxą prie interneto, tad ne visus pasiektų tas updeitas, kūrėjai taip durnai nedarytų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet rankom dauzymasi tai epini tikrai padare :megusta: sustabdai koki biciuka nepescia ir megini atimt is jo masina...kol tu megini ja uzvest jis tave issitraukia is masinos ir gauni i nosi. po to atsikeli ir ..kaip reikiant jam ikreti :melvin: ir i tai grazu paziuret buna tikrai. kazkaip vairavimai ir masinos kol kas tokia silpniausia zaidimo vieta kaip ir. na yra isskirtiniu geru aparatu kurie ir galios turi ir slysta gerai, bet yra tokiu kad geriau i jas nelipt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.