Rekomenduojami pranešimai

truputis info ka bus galima daryti :)

Masks, glasses and such can be equiped from an inventory menu.

You will have mission playlists if you choose to enter them - or you can just jump into Free Roam mode.

There will be everything from 2-player missions on up to full-blown 16-player quests.

Several tennis courts dot Los Santos, while the city contains one 18-hole golf course. The golf mini-game can accomodate [up to] a foursome.

There are movies to watch at theaters, and in Online up to 16 players can pack a theater.

You will be able to deposit your money through ATM, in addition to using Debit cards.

You can take a shower at your apartment.

There is a Make it Rain button to use at the strip club. You will also be able to touch the girls during private dances, but if you get caught three times you will be tossed out on the street.

cia dar daugiau

info http://www.gtav.net/news/4575/gtav-hands-on-previews-amp-new-screenshots

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

net nelaukiu aš jo, visiškai nesudomino manęs, Red Dead Redemption labiau mane sudomino negu GTA serija

ir šiaip aš labiau laukiu Beyond: Two Souls

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai GTA 5 yra ko gero pirmas žaidimas, kurio labai laukiu.Nes šiaip nesu iš tų, kurie laukia žaidimo labai,labai. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man gta yra kaip sakant toks zaidimas su kuriuo uzaugau, tai del to jis man niekada nebus blogas, ir sitos dalies laukiu dar labiau

real gangsta'z nigaa

http://www.technologijos.lt/n/technologijos/it/S-35745/straipsnis?name=S-35745&l=2&p=1&utm_medium=infoblokai&utm_source=visi-infoblokai&utm_campaign=barteriniai-mainai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokios geros reklamos :D o jeigu eis taip su bmx vazineti kaip per reklama tai isvis afigienai bus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal yra žinoma, per kiek diskų bus Xbox 360 versija? Nes nežinau kiek jų nusipirkti.

2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.