Rekomenduojami pranešimai

Negalejau pramest sitos temos nes irgi esu didelis GTA serijos bei Rockstar gerbejas. Irgi prisiziurejau po trailerio labai daug jo analiziu ir visokiu spejimu(mythu,teoriju) bet nelabai tikiu jais,aisku gali buti ir tiesa kai kas daug kur skaiciau ir maciau video kad Protagonist (pagrindinis veikejas) bus tas baltaodis su melyna masina is trailerio spejama Albert Da Silva ir ji ygarsins aktorius Ned Luke (gal kas nors nezino) cia daug tikimybes nes tas aktorius netgi labai panasus i ta vyra is trailerio. Toliau ta su multible characters irgi daug kur prisiklausiau bet manau kad nieko gero tai neduotu geriau butu vienas pagrindinis veikejas o multible galetu padartyi DLC papildymu kaip ant IV. Taip pat nenoreciau kad pagrindinis veikejas butu tas Albert Da Silva (mano manymu atrodo per senas ir jeigu grys zaidejo customization tai nelabai issivaizduoju kaip toki reiks kacelint arba darytis tatuiruotes ar kazka panasaus :D) Daug labiau tiktu tas vyrukas su raudona masina. Bet cia tik mano pamastymai remiantis ivairia ir turbut neoficialia informacija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Negalejau pramest sitos temos nes irgi esu didelis GTA serijos bei Rockstar gerbejas. Irgi prisiziurejau po trailerio labai daug jo analiziu ir visokiu spejimu(mythu,teoriju) bet nelabai tikiu jais,aisku gali buti ir tiesa kai kas daug kur skaiciau ir maciau video kad Protagonist (pagrindinis veikejas) bus tas baltaodis su melyna masina is trailerio spejama Albert Da Silva ir ji ygarsins aktorius Ned Luke (gal kas nors nezino) cia daug tikimybes nes tas aktorius netgi labai panasus i ta vyra is trailerio. Toliau ta su multible characters irgi daug kur prisiklausiau bet manau kad nieko gero tai neduotu geriau butu vienas pagrindinis veikejas o multible galetu padartyi DLC papildymu kaip ant IV. Taip pat nenoreciau kad pagrindinis veikejas butu tas Albert Da Silva (mano manymu atrodo per senas ir jeigu grys zaidejo customization tai nelabai issivaizduoju kaip toki reiks kacelint arba darytis tatuiruotes ar kazka panasaus :D) Daug labiau tiktu tas vyrukas su raudona masina. Bet cia tik mano pamastymai remiantis ivairia ir turbut neoficialia informacija.

O man kaip tik ant GTA norisi rimto veikėjo. Jokių kačelkių ar ten tatuiruočių tikrai nereikia...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As remiuosi daug kur pateikta informacija,o ji daug kur teigia kad sugrys veikeju isvaizdos keitimas taip kaip buvo San Andrease tai jei taip bus tada turetu gryzti ir tatuiruotes ir visa kita del to ir sakau kad neisivaizduoju to pasenusio vyruko is trailerio bunant pagrindiniu veikeju.Ir manau butu daug idomiau jei eitu ji keisti o manau kam ir nepatiktu tai netrugdytu nes butu galima keisti arba ne.

Redagavo akkyrox

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As remiuosi daug kur pateikta informacija,o ji daug kur teigia kad sugrys veikeju isvaizdos keitimas taip kaip buvo San Andrease tai jei taip bus tada turetu gryzti ir tatuiruotes ir visa kita del to ir sakau kad neisivaizduoju to pasenusio vyruko is trailerio bunant pagrindiniu veikeju.Ir manau butu daug idomiau jei eitu ji keisti o manau kam ir nepatiktu tai netrugdytu nes butu galima keisti arba ne.

Ne į temą

Aišku čia galime gynčitys valandų valandas, bet man San Andreas dėl to ir nepatiko, kad ten labai supanašėjo vos ne į Sims... Pridėjo tų minimalių RPG elementų ir viskas. Beja tas "pasenęs vyrukas" tikrai manau būtu įdomus ir paslaptingas veikėjas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Aišku čia galime gynčitys valandų valandas, bet man San Andreas dėl to ir nepatiko, kad ten labai supanašėjo vos ne į Sims... Pridėjo tų minimalių RPG elementų ir viskas. Beja tas "pasenęs vyrukas" tikrai manau būtu įdomus ir paslaptingas veikėjas.

Gincytis nei nenoriu :D cia kiekvieno nuomone. O del to vyruko tai irgi turiu savo nuomone bent jau as neissivaizduoju tokio amziaus pagrindinio veikejo bent man jis nelimpa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bus naujas cumstomization, plastines operacijos, tai is senio galesi pasidaryti jauna vaiky :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ehh, geriau nesakytu niekas ir nerodytu kada isesi, maziau galvosiu :thumbsup4: o galetu buti taip, va jau gta5 prekyboje! :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ką gi, tik neseniai perėjau GTA 4 ir kas labiausiai nepatiko tai, kad dingo namų pirkimas. Dingsta beveik visa pinigų rinkimo prasmė. Ir labai tikiuosi, kad tas epizodas iš treilerio, kur įkala ženklą For Sale šalia namo, reiškia kad namų pirkimas sugrįš.

Taip pat mano nuomone GTA 5 galėtų atsirast kažkas panašaus į verslus, kaip per CW buvo labai smagiai padaryta ta visa narkotikų rinka, tikrai labai kabindavo.

Nežinau ar tų visų sporto salių, kirpyklų ir tattoo salonų reikia, bet atviresnio miesto - būtinai. Nes tikrai neįdomu, kai 98 procentai pastatų yra paprasčiausi modeliai su tekstūrom. Pilna restoranų, pardatuovių, bet vistiek reikia važiuot nusipirkt mėsainį per pusę miesto, nes gali užeit tik į kelias užeigas.

Taip pat čia buvo šnekos, kad būtų įdomiau, jei GTA veiksmą į Europos miestą. Aš visom keturiom už. Tikrai jau nusibodęs tas amerikietiškas didmiestis. Paryžius, Berlynas, (Vilnius gal? :)), Sicilija, Maskva, Rio, Tokijas, Honkongas - labai norėčiau, kad GTA persikeltų kur nors iš kitur. Gal GTA 6...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip del pinigu tai teisings pastebejimas, nes po zaidimo perejimo jie tampa nebereikalingi, nebent burgeri nuspirkti, kas liecia miesta ir namus tai tas man jau seniai uzkliuve, kad gali pereiti nebent tik per keliu namu laiptines, o pamenu ant san andreas per vagimo misijas galejai y kekviena troba uzeiti, bent tokia paguoda buvo :) miestas man kaip ir nekliuna, nebent ko norejosi tai tokio kaip uzmiescio kas labai patiko san andreas:) o europos ka is europos miestu noreciau matyti tai net neysivaizuoju, kaskaip man europa atrodo ranka pasiekiama ir esu jos mates tai kaip ir nelabai noreciau su ja susidurti zaidimuose :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.