shumas

del routerio greičio klausimas

Rekomenduojami pranešimai

Kodėl man rodo ant laptopo interneto greitį (wireless, 54mbs), o ant stacionaraus kuris pajungtas laidu interneto rodo (100mbs), tai kodėl greičio nepadalina? o gal galima būtų padaryt per routerio nustatymus, kad greitis būtų ir ant laptopo (100mbs)

sorry, gal nesuprantamai parašiau, jeigu ką, klauskit ;D

Redagavo shumas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jeigu kalbi apie rodoma greiti ant Local Area Conection, ta tau ten rodo tinklo plokstes pralaiduma ir jis amtuojamas Mbps :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia viskas nuo wireless standartu priklauso, 54Mbps yra wireless g teorinis max greitis todel tau tiek ir rodo nes pas tave lapej wireless g. Nori daugiau? Issiaiskini ar lape palaiko wireless n , jei taip, perki routeri kuris transliuoja wireless n ir viskas, ieskot jus cia po sikna smegenu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane irgi 54mbps ir galiu pasakyt man net nekilo mintis del to 100mbps. Koks pas tave internetas? Nes pakeites routeri mano nuomone tu greicio daugiau negausi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane irgi 54mbps ir galiu pasakyt man net nekilo mintis del to 100mbps. Koks pas tave internetas? Nes pakeites routeri mano nuomone tu greicio daugiau negausi.

mikrovisata, as istikruju zalias ant tu routeriu tai nzn, man pardavejas sake kad turetu but ir ant laptopo 100mbs greitis,tai pasiule trendnet 652, nes buvo kitas perpus pigesnis routeris tai sake jis tik iki 50mbs greicio eina, ar kaip ten.. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mikrovisata, as istikruju zalias ant tu routeriu tai nzn, man pardavejas sake kad turetu but ir ant laptopo 100mbs greitis,tai pasiule trendnet 652, nes buvo kitas perpus pigesnis routeris tai sake jis tik iki 50mbs greicio eina, ar kaip ten.. :)

tai pastave gal ruteris plaiko n, bet gal laptopas ne todel ir rodo 50

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zodziu, jei tu patenkintas interneto kokybe tai nesuk sau galvos, jei ne, tai keisk routeri i geresni.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zodziu, jei tu patenkintas interneto kokybe tai nesuk sau galvos, jei ne, tai keisk routeri i geresni.

Kam jam rauteris jai jo tinklo plokste praleidzia tik 54mbps? Perkant rauteri 50mbps tada ir prarasi ant PC 100mbps ir liks tavo tie 50mbps, tad nieko ce neisspausi , ant laptopo daliu nesikeisi :D su pc butu kita kalba, bet cia jau jos kist nereik :D Beto pats sedziu su MV ir mane tikrai MV tenkina :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.