auron

Rekomenduojami pranešimai

O dabar pats sulygink savo šitą žinutę, su senesne? Kur gražiau atrodo? :badmood: man šitoj, kai fonas šviesesnis, ir avataras pereina iš šviesios į tamsią. Anoj žinutėj fonas - tamsus, ir avataro perėjimas iš šviesios į tamsią jau ne taip gražiai atrodo, gražiau būtų iš tamsios į šviesę.. Aišku, idealiausia, būtų, jei visios žinutės būtų vienos spalvos, tada ir avatarą galima būtų daryti vieno tono... Nu bet jei nesikabinėt prie tokių smulkmenų, tai viskas ok :))

Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

NuotraukaNuotrauka

Nuotrauka

Prašom, kas ką užsakinėjo. :huh:

Vsio, photoshop'ą vėl apleidžiu. Pasižaidžiau ir gana. :P

apocalyptica ir metallica paimti+200 tasku

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NuotraukaNuotrauka

Nuotrauka

Prašom, kas ką užsakinėjo. :lol:

Vsio, photoshop'ą vėl apleidžiu. Pasižaidžiau ir gana. :P

dekui labai grazu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakau gal ir man Sudraskytas pakurtu koki avatara? PSP, Graffiti temom, ir kad nikas butu, 150 tasku.. -_- butu malonu kad griztum prie psopo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neiskaityciau to Isstatu1 uzraso

Aš irgi :P :P Aš išvis jokio graffity užrašo neįskaitau. :P Bet spėju, kad tuo besidominčiam žmogui, toks užrašas yra labai lengvai įskaitomas (bent jau mano pažystami sugeba perskaityti kažką ten, kur aš net raidžių neįžvelgiu :P )

WOW, aciu, +150

Taškus turbūt kažkam kitam pervedei. :P Nu bet dzin, ne dėl jų dariau. :P Svarbu patiko. Naudokis į sveikatą. :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As ji iskaitau, kai zinau nick, bet nezinociau (ant sienos pamatyciau) tai nesuprasciau... :P

Beje, SudraSkytaS, gerai dirbi su PS :P

Redagavo Azotas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai aš irgi įskaitau, kai žinau ką pats parašiau :P :P Šiaip šriftą pakeisti nėra sunku, jei isstatu1 nori, galiu perdaryt (nors kiek bandžiau, tai kiti ne taip gražiai žiūrisi...)

Ačiū už pagyrimą :P Prieš porą metų buvau pasinešęs ant photoshopo, tai perskaičiau net 6 knygas ta tema :P Aišku, dirbu ne taip gerai kaip norėčiau, bet man, kaip nemokančiam piešti, manau daugiau ir nelemta išmokti. ;( Juo labiau, kad PS, svarbiausia idėja, o su fantazija pas mane ne kas (nors kartais būna kažkokių prosvaiščių, kad net pats stebiuosi :P )... Tad nieko doro, puikiai mokant techninę bazę, bet neturint fantazijos, padaryti nesigauna...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.