auron

Rekomenduojami pranešimai

oi cia geras :DDD jei leninas butu zaides wii, gal net cccp niekad nebutu buve

Si retorini klausima reiketu itraukti i istorijos vadovelius :)

gerai sliuzai dirbi su ps. mokeis kur?

Teisingai nnemo spejo , pats mokiausi is ivairiausiu tutorial'u , kazkur metus jau su PS draugauju

kaip jus renkates savo avatara siaip? as tai renkuosi koki zaidimo personaza kuris atspindetu mano vidu,na kad butu panasus i mane pati,butent toki ir uzsidedu,ir paciam man i ji ziuret malonu

Tai is avataro personazo spresciau , kad tu paslaptingas , tylus , mazai bendraujantis , bet kai reikia pasiruoses betkam isspardyti uzpakali :) Paprastas , bet grazus avataras , o sig'a keisciau nes atrodo kaip nuo kompakto virselio :) . As tai dazniausiai pasirenku megstamus zaidimu veikejus , bet jie ne visada atspindi mano charakteri ...

Mano taktika:Wii padarys pervresma :) Bet geraja prasme,kaip Leninas padare Rusijoj perversma ir mire savo mirtim,taip ir Wii padarys perversma koncoliu pasaulyje ir mirs savo mirtimi.Kaip PS1.

Na labai originali ideja :) Geras anekdotas iseitu :)

p.s. tavo avataras jau kurimo procese ...

tj shliuzas tu geriau dirbi su ps. ir sau man nekyla ideju kaip sukurt siga. gal galetum sukurt siga?

Nu panasaus kazka i sw :)

tik sykart nick vaiben ok? :)

Vaibenux , as tau sig'a galiu padaryti , bet nekaip atrodo , kai tu visiem siulai savo paslaugas , kad neva tobulintis , bet sau susikurti nenori , galvoji , kad savo "mena" gali kitiem primesti , bet sau naudoti jau per prastas :)

Jei tikrai nori tobulintis PS , gali pradeti nuo situ site'u , arba ieskok per google

www.Good-Tutorials.com

www.pixel2life.com

www.deviantart.com

Jei matysi , kad tikrai sudetinga , bandyk GIMP programa , su ja zymiai lengviau dirbti. Nenoriu sia tema paversti i tutorial tema , bet jei bus didelis susidomejimas manau tokia tema galima sukurti ...

Redagavo Shliuzas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

lb dekuj shliuzai na zn kazkaip tesiog nekyla ideju ir as nemoku tokiu padaryt zajbu kjp ant tawo atawaro teks paskaitinet :)

Ne į temą

devian arte galima atsisiusti fontu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

sliuzai gal gal padaryt gida kai dirbt su photoshop, nes tika parsisiunciau tai paskaitinejau biski ir varau pabandyti ka nors padaryt

jei netingi gali ryskesni vabeniux?

Redagavo mindux

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

kur gauti fontuu bet ne po viena o kruva :)

Nuotrauka

nu va gal sitas dar labiau patiks :)

jai ne sakyk ana tada paryskinsiu

P.S. pats modinau psp per photoshopa ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ok sitas geriau uzsidesiu veliau nes kazka bandau daryt per photoshopa jau ismokau apipjaustyt foto ir keist spalvas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na daryk daryk sliushai :) mindux ir gali pabandyt,nieks nesupyks :)

Tema mano:CCCP ir Wii :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

va mano pirmas sukurtas avataras(ir tuo paciu darbas su photoshop) lb paprastas,bet su tuo kuo tu prasei slaptas

Nuotrauka

Redagavo mindux

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Shliuzas gal man irgi komplektuka grazu sukurtum avatar + siga :) ? Tema psp ir geriausi jos zaidimai tekken metal gear ir pan :) jei turi laiko..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gi tau tik pagamino..

Noreciau profesionalesnio darbo biski :)) maciau kad lb grazius padaro Shliuzas tai ir prasau gal labiau patiks jei tinges ar pan tai tiek to :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.