auron

Rekomenduojami pranešimai

shliuzas,

kaip padaraj pwz tokius uzrasus ir zenklus desinej ir beto man gali padaryt siga?

na si kart su ps2 slim

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kaip jus renkates savo avatara siaip? as tai renkuosi koki zaidimo personaza kuris atspindetu mano vidu,na kad butu panasus i mane pati,butent toki ir uzsidedu,ir paciam man i ji ziuret malonu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip jus renkates savo avatara siaip? as tai renkuosi koki zaidimo personaza kuris atspindetu mano vidu,na kad butu panasus i mane pati,butent toki ir uzsidedu,ir paciam man i ji ziuret malonu

Mano taktika:Wii padarys pervresma :) Bet geraja prasme,kaip Leninas padare Rusijoj perversma ir mire savo mirtim,taip ir Wii padarys perversma koncoliu pasaulyje ir mirs savo mirtimi.Kaip PS1.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal man kas netingetu koki siga ar kaip jis ten vadinas padaryt kur apacioj paveiksliukas buna :) Pvz "psp , nikas mano, ir keletas psp zaidimu arba koks vienas" :) gal koks midnight club 3 ,tekken , metal gear ar burnout :)

Redagavo ChallengeR

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

hope you like it :)

Nikas mano ne toks :DD beto ta raudona uzrasa i kitoki ir fona i tamsesni gal gali pakoreguot :) buciau lb dekingas :) tiksliau nika psp ekrane gal galetum :)

Redagavo ChallengeR

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tj shliuzas tu geriau dirbi su ps. ir sau man nekyla ideju kaip sukurt siga. gal galetum sukurt siga?

Nu panasaus kazka i sw :)

tik sykart nick vaiben ok? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

thanx, shliuzai ziaurei fainai

ps.db pats bandysiu koki avatara padaryt nes veibeniux lb neryskus

Redagavo mindux

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.