sukciuz

susidomejau ps3

Rekomenduojami pranešimai

Jau šnekėta ne pirmą karta apie tuos skelbimus po 800-900LT.Norit pirkit norit ne,bet aš jau geriau dasidėčiau ir nusipirktau normalų su garantiją,o ta žodinė garantija tai žinai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu visi tie šnekai apie tai kad butent 60GB versija gauna dažniausiai YLOD - visiška nesamone.

Iš tikrujų pagal mano patirtį kaip tai nekeista, bet lužta daugiausiai 40GB PAL modeliai. O tie modeliai apie kuriuos šnekama internete kad labai genda (60GB) kiek pastebėjau visi yra NTSC regiono, o ne PAL kaip europoje. Beto PS2 diskai bent jau ant mano 60GB PAL modelio pasileidžia be jokių problemų.

Dar toks dalykas. Savo PS3 turiu jau 3 metus. Žaidžiu su juo pastoviai, aišku instaliuodamas kada galiu žaidimus į HDD (Mažiau naudojasi lazeris.)

Valiau su siurblių tik 1 kartą per visą tą laiką prieš porą mėnėsių.

Jokių problemų, gedimų (ačiu dievui) nebuvo. Stovi PS3 beto nepasakyčiau kad labai jau gerai ventiluojamoje vietoje.

Beto kam idomu siulau paskaityti: http://www.ps3vault.com/how-to-kill-a-ps3-console-1975

Manau kad tie XBOXerių gandai, skirti tik kad: ŽIURĖKITE ... NEVIENAS TIK XBOX360 GENDA...

neturi jus nukreipti nuo realybės. Manau jeigu kas ir gauna YLOD - tai perka velnias žino kur pagamintus PS3 (mano pagaminta Ispanijoje. Pirkta beveik iškarto po atsiradimo Lietuvoje Klaipėdoje.)

Jeigu tektų pirkti vėl - tai ieškočiau butent 60GB versijos PAL, o ne apkirptus pusfabrikatus... (no offence)

O kad HDD mažas - tai su truputį /dev/hands pagalbos ir laptopinių HDD iš parduotuvės galima ir 80 versiją ir 160 versiją padaryti patiems ir kokią tik norite.

Redagavo Skeith

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip pagal viska 60gb versija turetu but geriausia, kaip sakant turi visus pribumbasus, cia kaip trys viename, PS1, PS2 ir PS3, o veliau kiti ps3 tik emuliavo ps2 zaidimus, o dar veliau is vis nebeliko ps2 palaikymo... gaila. o taip noreciau ps2 zaidimus palost :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu visi tie šnekai apie tai kad butent 60GB versija gauna dažniausiai YLOD - visiška nesamone.

Iš tikrujų pagal mano patirtį kaip tai nekeista, bet lužta daugiausiai 40GB PAL modeliai. O tie modeliai apie kuriuos šnekama internete kad labai genda (60GB) kiek pastebėjau visi yra NTSC regiono, o ne PAL kaip europoje. Beto PS2 diskai bent jau ant mano 60GB PAL modelio pasileidžia be jokių problemų.

Sena, naudota konsole (60GB, 40GB - nesvarbu) ar nauja?

Gal prieš tai akcentavau būtent 60GB, kaip labiausiai gendančia (matyt, ne be reikalo, nes daugiausia susidūriau su šiais atvejais), tačiau neišskirdavau ir kitos senesnes laidos konsoles. Žinoma, neturiu tam tikrų realių statistikų, kiek procentaliai genda viena ar kita, bet dažnai žvelgiant iš elektronikos pusės, kilus klausymui, kas geriau: naujas ar senas, atsakymas paprastas. Ne visada, bet dažniausiai.

Taip, akstesnėse temose, kai vykdavo diskusijos 60gb ar 80gb/40gb, gindavau savąjį modelį. Tad net ir dabar, jei tektų rinktis tarp jų, rinkčiausi seniausiąjį, bet taip pat ir, taip pavadinkime, gausiausiąjį modelį (jei be PS2 žaidimų negalėčiau tikriausiai taip pat). Visgi rinkoje pasirodžius naujai PS3 versijai - Slim - aš užleidžiu vietą jai.

Dar toks dalykas. Savo PS3 turiu jau 3 metus. Žaidžiu su juo pastoviai, aišku instaliuodamas kada galiu žaidimus į HDD (Mažiau naudojasi lazeris.)

Valiau su siurblių tik 1 kartą per visą tą laiką prieš porą mėnėsių.

Jokių problemų, gedimų (ačiu dievui) nebuvo. Stovi PS3 beto nepasakyčiau kad labai jau gerai ventiluojamoje vietoje.

Beto kam idomu siulau paskaityti: http://www.ps3vault.com/how-to-kill-a-ps3-console-1975

Manau kad tie XBOXerių gandai, skirti tik kad: ŽIURĖKITE ... NEVIENAS TIK XBOX360 GENDA...

neturi jus nukreipti nuo realybės. Manau jeigu kas ir gauna YLOD - tai perka velnias žino kur pagamintus PS3 (mano pagaminta Ispanijoje. Pirkta beveik iškarto po atsiradimo Lietuvoje Klaipėdoje.)

Jeigu tektų pirkti vėl - tai ieškočiau butent 60GB versijos PAL, o ne apkirptus pusfabrikatus... (no offence)

O kad HDD mažas - tai su truputį /dev/hands pagalbos ir laptopinių HDD iš parduotuvės galima ir 80 versiją ir 160 versiją padaryti patiems ir kokią tik norite.

Ne daug vienodų daiktų turi ir vienodą ilgaamžiškumą. Sakykime, kad ir tavo variantas, jokių gedimų, nors, kaip pats sakai, tu jo priežiūrai neskiri daug, labai retai valai ir pan. (nors realiai to užtenka), kitas žmogus nusipirkęs tos pačios serijos ps3, pūtęs dulkes kas savaitę, žiūrėk bus ir kelis lazerius jau pakeitęs ir Ylod "pasigavęs". Kad ps3 genda - tai nėra gandai. Galu gale, elektronika nėra amžina.

Redagavo joniss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

shaokan, mažiukų ant PS3 mažiau nei ant boxo ne vien dėl piratavimo. Pažiūrėk kiek žaidimų skirtų jaunesnio amžiaus grupei (tarkim iki 16) yra ant PS3 ir kiek jų ant boxo... :) O tai, kad mažvaikių užtenka ir ant PS3 tai faktas, bet nepalyginsi kiek jų ant boxo, patikėk :) Seniai jau sakiau ir pakartosiu: PS3 - suaugusiems, Xbox - vaikams ir paaugliams. Su tuo visus PS3 turėtojus ir sveikinu. :) :)
Nusišneki, bet yra ir tiesios ... PS3 gali nevisi išlaikyti ir t.t., dėl to dažniausiai vyresnio amžiaus žmonės jį ir turi arba laiko PS3 ir XBOX 360.

Jaunesni taupo pinigus ir kiek pagalvodami perka XBOX 360, nes žino, kad jiems tai pigiau atsieis.

Tuo labiau, kad anksčiau PS1 ir PS2 visi turėdavo turėtų rinktis PS3, aš apie XBOX net nežinojau.

Čia daug kas priklauso nuo tėvų, mažai kas nuo tavęs.

Turėčiau pinigų tai nusipirkčiau ir PS3.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jaunesni taupo pinigus ir kiek pagalvodami perka XBOX 360, nes žino, kad jiems tai pigiau atsieis.

Pigiau atsieis? :DDD Atsibusk. Tu girdėjai, kad už Lietuvos sienų yra ir likęs pasaulis? Tu bent suvoki, kad piratauja toli gražu ne dauguma žaidėjų? Žinai, kad žaidimų kainos yra vienodos (o ne PS3 - 100-200lt, Xbox - 5-15Lt :DD )? Ir dar kaip Shock minėjo, už Live reikia mokėti. Tad dar klausimas kas pigiau atsieis, jei nenulaužinėti boxo... :)

Čia daug kas priklauso nuo tėvų, mažai kas nuo tavęs.

BŪTENT. Jei tėvai bent kažkiek domisi kokius žaidimus jų vaikas žais, tai pirks Boxą (arba išvis wii), o ne PS3 (nebent pirktų bendrą konsolę ir sau ir vaikams).

Ne į temą

P.S. o tavo kažkoks įsižeidimas, dėl mano pasakytų žodžių, tik parodo, kad dar nesubrendai playstationui... :) (joke :) )
Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tik biski keistai kaip zmones perkantys geimus po 150-170lt gali virkciot jog labai brangus xbl goldas x'o useriams, kuris metams kainuoja tik ~120lt. juokdariai. ypac tu shockai,eisi ubagaudamas geimu,nes jei sugebedavai dejuot jog perfleshinimui nera pinigu,tai sicia isvis...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

rimtai bahurai baigiam offtopint, pm's ar kokiu chat'u pliotkinkit.

cia apie x'a kalbeti nevieta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

shaokan, neteko matyt, kad kas nors "perkantis geimus po 150-170lt virkčiotų, dėl labai brangaus xbl goldo". Žmonės kurie renkasi PS3, TIKRAI perka jį ne dėl to, kad Xbox'o Live mokamas. :) Tai, kad daugelis (tarp jų ir aš) primeta tą faktą, tai tik tam, kad suprastumėt, jog net su savo "super pigia konsole (su žaidimais už ~10lt)" mokate pinigus už tai, kas turėtų būti nemokama. Tegul ten ir nėra žvėriškas mokestis, bet jis YRA. o bet koks, logiškai mąstantis žmogus, sutiks, kad mokėti už galimybe žaisti internete (kai ir taip moki už interneto paslaugas) yra ne kas kita, kaip pinigų melžimas ("ačiū" MS). Aišku, jei paskaičiuoti kiek jūs sutaupote pinigų pirataudami, tai beabejo apsimoka sumokėti MS. :) Bet kartoju: ne visi piratauja. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

shaokan, neteko matyt, kad kas nors "perkantis geimus po 150-170lt virkčiotų, dėl labai brangaus xbl goldo". Žmonės kurie renkasi PS3, TIKRAI perka jį ne dėl to, kad Xbox'o Live mokamas. ;) Tai, kad daugelis (tarp jų ir aš) primeta tą faktą, tai tik tam, kad suprastumėt, jog net su savo "super pigia konsole (su žaidimais už ~10lt)" mokate pinigus už tai, kas turėtų būti nemokama. Tegul ten ir nėra žvėriškas mokestis, bet jis YRA. o bet koks, logiškai mąstantis žmogus, sutiks, kad mokėti už galimybe žaisti internete (kai ir taip moki už interneto paslaugas) yra ne kas kita, kaip pinigų melžimas ("ačiū" MS). Aišku, jei paskaičiuoti kiek jūs sutaupote pinigų pirataudami, tai beabejo apsimoka sumokėti MS. :) Bet kartoju: ne visi piratauja. :)
o tau panasu kad xbl = psn ?

http://www.starpulse.com/news/index.php/20...n_network_vs__1

linku su tokiu turiniu kalnus galiu priverst. tu man bent viena duok kur teigia kad psn = xbl

uz gera servisa tenka moket,praejus dar pusmeciui ir uz psn gali tekt moket. nespjauk i vandeni...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na gausiu ispejima bet p*.

Nu ir ka tu tam XBL matai yspudingo? GOw2 Lagina, playerei hostina, ant abieju konsoliu. XBL max players 24, PS3=256. Ownina tas PSN ta tavo laiva... Vajei xboxas turi GS, kaip puiku. Ps3 trophy, toliau neskaiciau nes nera ka. Vaiko sapaliones tiktais... Vienintelis pranasusmas yra parties, bet ir ant PSN tuoj bus. Taigi slysk su savo XBL ir visa kita kas susije su X is PS3 temos. Nes mes abu jau gausim ispejimus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Jau patvirtinta PSN mokamas bus (Primombasai), bet koks yra dabar PSN bus nemokamas tad kad PS3 šiuo atžvilgiu laimi.
Redagavo Agnusas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

shaokan skaityk ką rašau ir pats nerašysi nesamonių. Aš minėjau apie žaidimą online. kaikurie PSN servisai bus mokami ir tai jau seniai nepaslaptis, bet jei tu nenori, gali nemokėt už tai ko tau nereikia, o tiesiog mėgautis žaidimu online su draugais ir pažystamais. jauti skirtumą?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.