sukciuz

susidomejau ps3

Rekomenduojami pranešimai

man ps 3reikalingas del didesnes rezoliucijos nes kaip is draugo pries keles dienas buvau pasiskolines xbox360 tai 102cm istrizaines nelabai grazei ziurisi kiek skaiciau tai ant ps3 si problema turetu isispres ir turiu dar viena klausimeli kokia didziausia ps3 rezoliucija nes ant lcd tai leidzia iki 1920:1080 tai jai ps3 tokia turetu butu labai gerai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

man ps 3reikalingas del didesnes rezoliucijos nes kaip is draugo pries keles dienas buvau pasiskolines xbox360 tai 102cm istrizaines nelabai grazei ziurisi kiek skaiciau tai ant ps3 si problema turetu isispres ir turiu dar viena klausimeli kokia didziausia ps3 rezoliucija nes ant lcd tai leidzia iki 1920:1080 tai jai ps3 tokia turetu butu labai gerai

na cia tai nesamones jau rasai,nes tiek ps3 tiek x360 rezo palaiko vienodas.viskas priklauso nuo zaidimo,kekvienas turi savo,o ji dazniausiai buna native 720p. kai kuriais atvejais multiplatforminiuose geimuose x'o rezoliucija buna netgi siek tiek didesne... konsoles meniu 1080p eina abu(ps3 ir x360),bet idejus zaidima rezo persistato i tokia kokia max yra zaidime. Redagavo shaokan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na cia tai nesamones jau rasai,nes tiek ps3 tiek x360 rezo palaiko vienodas.viskas priklauso nuo zaidimo,kekvienas turi savo,o ji dazniausiai buna native 720p. kai kuriais atvejais multiplatforminiuose geimuose x'o rezoliucija buna netgi siek tiek didesne... konsoles meniu 1080p eina abu(ps3 ir x360),bet idejus zaidima rezo persistato i tokia kokia max yra zaidime.

bet ant xbox360(isskyrus elite) nera hdmi jungites o per tuos paprastus laidus kokybe kokius 3-4 kartus prastesne,isbandyta ant ps3 ,pradziiai buvau pasijunges ant paprastu laidu per scarta,perjungus ant hdmi vaizdo kokybe pasikeite i geraja puse

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet ant xbox360(isskyrus elite) nera hdmi jungites o per tuos paprastus laidus kokybe kokius 3-4 kartus prastesne,isbandyta ant ps3 ,pradziiai buvau pasijunges ant paprastu laidu per scarta,perjungus ant hdmi vaizdo kokybe pasikeite i geraja puse

jau nuo 2007m kazkurio men visi x360 turi HDMI. o kitas dalykas jei ir per komponentini tai didelio skirtumo nera 720p rezoliucijoj ar tai hdmi ar componentas.galima sakyt akis to nepastebes net. nekalbu apie kompozitini ar scart,ten tai jau atgyvena. Redagavo shaokan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki.

Nusipirkau neseniai PS3 (NTSC), nusipirkau GTA4 (PAL) ir Resident Evil 5 (PAL). Taigi iskylo problema, TV pas mane senas tik 480i (NTSC), su RE5 viskas gerai, o GTA4 kaip suprantu reikia dydesnes rezoliucijos, nes jos ijungti as negaliu. Bandau suprasti, kodel veikia RE5? Neturiu gi 720p. Ir ar butena pirkti HDTV ar uzteks 720p TV?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

koks isvis tv ir per koki kabali jungi prie jo ps3?

Philips (NTSC) SDTV 480i, jungiu per standartini RGB.

Gal man nereikia naujo TV, o tik zaidimus NTSC visada pirkti? Nes PAL zaidimai eina nuo 576p. Man idomu ar veiktu GTA4, jeigu ji butu NTSC versijos, ar vistiek reiketu 720p minimaliai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neverta, jei gali dasidėt ~200lt, ir nusipirkti naują Slimą su didesnės talpos HDD. Garantijos ir ten ir ten nebus, bet bent žinosi, kad perki naują daiktą, kuris tikrai nebuvo sugedęs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai nesigilinau kas ir kaip šitoje parduotuvėje, bet jei jie suteikia garantiją bent metams, tada imk tą 40Gb modelį ilgai nesvarstęs. Fat'as niekuo neprastesnis už Slim'ą (gali prissikaityti visokių teorijų apie tai, kaip slimas taupo elektrą, kaip jis geriau aušinamas ir t.t. ir pan, bet REALIAI Tau reikia konsolės žaidimams (ar klystu? :lol: ), kuriuos abu aparatai paleidžia vienodai :D, o ir sugesti gali tiek fatas tiek slimas). Bet jei jie garantijos nesuteikia, tada imk slimą per skelbimus vien dėl to, kad maždaug už tą pačią kainą gausi konslolę su didesnės talpos HDD :D

Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.