mister_x

Tenkaichi 2

Rekomenduojami pranešimai

laba vakara, tai vat gal zinote ar imanoma pasigaminti auskarus orandzinius title [Tenkaichi] ir kiss of #18 ? Nes labai nusibosta rinkti drakono rutulius ir kviest drakona kad ispilditu nora kad sie auskarai atsirastu ta va!! noreciau isgirsti jusu nuomne jai galima pasigaminti tai usiminkite cia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tikrai tiksliai tau negalėčiau pasakyti, geros kombinacijos ten reikia norint tokių gerų item.

gaiu tau duoti tik šitą linką, jame chatakteriai 160lvl, kas reiškia kad jų atributai visi po 20, tik nueik į DATA ir įvesk kodus. Sekmės.

http://www.ataricommunity.com/forums/archi...p/t-550613.html

Redagavo blindside

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikrai tiksliai tau negalėčiau pasakyti, geros kombinacijos ten reikia norint tokių gerų item.

gaiu tau duoti tik šitą linką, jame chatakteriai 160lvl, kas reiškia kad jų atributai visi po 20, tik nueik į DATA ir įvesk kodus. Sekmės.

http://www.ataricommunity.com/forums/archi...p/t-550613.html

As tiksliai zinau kad butu 160lvl del to man reik siu kiss of #18 auskaru

Redagavo mister_x

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

srry,ce ne i tema biski paklausiu:budokai 3 ir tenkaichi 3 yra tas pats?ziauriai durnas klausimas bet visdelto klausimas...

nes esu atsisiuntes budokai 3,o nesenai per youtube paziurejau budokai tenkaichi 3 zaidima nufilmuota ir atrodo viskas kitaip

bangos geresnes,kitoks vaizdas kai kovoja

Redagavo toomcia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

srry,ce ne i tema biski paklausiu:budokai 3 ir tenkaichi 3 yra tas pats?ziauriai durnas klausimas bet visdelto klausimas...

nes esu atsisiuntes budokai 3,o nesenai per youtube paziurejau budokai tenkaichi 3 zaidima nufilmuota ir atrodo viskas kitaip

bangos geresnes,kitoks vaizdas kai kovoja

Ne į temą

Nea budokai 3 ir tenkaichi 3 yra skirtyngi dalykai is tikro pilnai vadinas budokai tenkaichi 3 va kokios dalys yra:

Dragon Ball Z Budokai

Dragon Ball Z: Budokai 2

Dragon Ball Z: Budokai 3

Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi

Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2

Tas Budokai Tenkaichi 3 dar neisleistas ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai esu visa si zaida perejas 100% viska turiu tik norejos gaut tu auskaru kad likusius kovotojus padarit 160lvl bet vis delto radau buda dbr padares taip kad visi auskarai fuzion ir t.t. viskas po x999 ir tai drasiai galiu visus kovotojus kuriuos turiu darity 160lvl tas budas buvo taip parastas Action Replay MAX EVO kurioj radau koda kad aktivot viska :lol: tai as vistek perejas buvau zaida kodel gi nepanaudojus is tos programos tu kodu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai nu no ..su čytais lengviau, lol ;) joke

Aš tai nžn nors Videl pati silpniausia (beveik), man tai su ja geriausiai kautis, labai jos geras greitis ir iššukis būna kai su SSJ4 Gogeta susitinki, bet vistiek laimiu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tj ka jum su cypays patinka lost ar ka? man tj liudna daros kj su jais mynkau joysticka.tj va lokit saziningai! ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

as tai jau pasinaudojau mygtuku pranesti.. ;) ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.