apsiputes2

neveikia psp

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

su telefonu rasau ir nesuprantu kas su mano paskutiniu post pasidare ir norint ji redaguot telefonas daro restart ;)

tas budas vadinas easy moding pandora cia plm buvo roolio atrodo gidas seip psp hack pieskok pandora kaip daryt easy way.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jo reikes mms.patariu ieskot gido kaip su dc8 isirasyt 5.00m33 nera sunku ten ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ir dar noriu paklaust jeigu man neišeitų tai ar garantinis sutaisytų jį jeigu jis turi bricką ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jei turi garantini tai ir nesk i ji nieko nedares turi sutaisyt arba duot nauja psp.

Redagavo butas007

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

easy downgrader unbricker atsirask padarys auto tau sticka, pandora pasidaryk is kito psp arba ardyk ir persiflashint, tada resetink setingsus ir format flash 1 is recovery meniu ir vel viskas kaip nauja bus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

easy downgrader unbricker atsirask padarys auto tau sticka, pandora pasidaryk is kito psp arba ardyk ir persiflashint, tada resetink setingsus ir format flash 1 is recovery meniu ir vel viskas kaip nauja bus.

Nu jeigu nieko gero nebus iš garantino jeigu nepataisys ir naujo neduos tai pabadysiu kaip tu sakai

nu dar klausimas kol į garantinį nenunešiau ar man išeitų padaryti va kaip šioje pamokoje http://www.playmanija.net/forumas/Gidas-Ka...tick-t2097.html aš antro psp neturiu bet galiu į atminties kortelę įeiti su atminties kortelių skaitytuvu tik ar ji veiks ta pandora jeigu jos nepaleisiu su psp ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sitam dalykui tau reikia tureti veikenti psp.O del garantintinio tai nebijok i ji nest ir jei reiks pasiginčyt ,nes dabar kai finansai ne visų pliuse gali pripasakot kokiu nesamaniu kad mes cia ne prie ko ir eik tu is cia ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sakysiu kad va žaidžiau ir viskas buvo gerai paskui norėjau vėl pažaisti ir jau neveikia psp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sakyk kad buvo sitaip zaidei zaidima save darei ir isijunge psp, tik garsas isejo is garsiakalbiu ir nebeisijungia.

o geresniu atveju updatinau psp i 6.20 isupdatino 100% jungiau psp pakibo besijungiant, ir nebeisijungia ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ryt nunešiu psp ir viskas į garantinį jei ką tai pats pasidarysiu pandora ir badysiu tvarkyt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man jau priėmė paskui paskui sakė paskambins o gal žinot kaip pakrauti psp fat nu draugo psp per usb nesikrauna jam kaškodėl gal ką reikia nustatyt ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.