apsiputes2

neveikia psp

Rekomenduojami pranešimai

kai įdedu į psp bateriją , užsidega žalia lemputė ir viskas , išjungti konsolės neina ,neišėmus baterijos. recuvery meniu neįsijungia. kas galėtu būti atsitikę tam psp ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na jei fat'as tai pilnai, Na kaip cia atsitiko kad ta zalia lempute uzsidege ? Ka anksciau darei ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kelios dienos pries tai pradejo streikuot memory stick , kai per usb su kompu sujungi rodo kad atminties nera, kai ikisi i psp viskas norm , belosiant per umd vc st, psp užstrigo žale lemute dega

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia to MMS kvailiojimas ne prie ko. Ekranas gal uzsilenke ? Cia losent graju brick'a pasigaut. Pandora Battery turi ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo pas mane manrods pandora

ekranas ne prie ko nes garso nesigirdi, beje seniau buvau biski is msd failu pratrynes galibut gal kokius reikalingus istryniau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va aš sugadinau psp dabar irgi neveikia irgi brikas mano psp slim ir aš ištryniau failus iš flash 0 ir užtai dabar neveikia psp tai gal kas žinot ar būtinai reikia pandoros šiam atvejui ir jei reikia kiek ji kainuoja ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va aš sugadinau psp dabar irgi neveikia irgi brikas mano psp slim ir aš ištryniau failus iš flash 0 ir užtai dabar neveikia psp tai gal kas žinot ar būtinai reikia pandoros šiam atvejui ir jei reikia kiek ji kainuoja ?

slim pandora ir pats gali pasidaryt, atsidares 19 kontakta perėži .be pandoros nelabai kas lieka.

slim pandora ir pats gali pasidaryt, atsidares 19 kontakta perėži .be pandoros nelabai kas lieka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.