bonjansky

xbox negerai su grafika?

Rekomenduojami pranešimai

Daryk 60hz, daug gereu. Geriausias variantas yra, didziausia rezoliucija ir 60hz. Nzn as ant HD ready losiau per VGA laida, tai 60hz, 1280x1024 Widescreen ir Expanded. Viskas puikiai veike, grafika lb grazi buvo.

man neleidzia keis tu 50 ar 60, tiesiog reik pasirink rezoliusica 480, 720p 1080i ir kai pasirenku ismeta lentele ar matote waizda su sita rezoliucija, spaudziu yes, tada ismeta ar matote waizda su 50hz spaudziu yes ir wiskas. Pas mane ir hd ready tv, o kai vga laidas atrodo? cia kaip hdmi ar komponentai tipo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vnz geriausias tau wariantas nusipirkti HDD as pats losiu su HDMI laidu tj irgi grafika pagerejo zymiai negu su tom tulpem, o zaidimai is HDD ir jokiu nusiskundimu neturiu. Taigi ieskok HDD. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nekuriant naujos temos patarkit su kokia raiska man geriau lost ant CRT teliko su HD rezimu. ji daugiausia patraukia 1080i raiska. ar geriau 720p ar 1080i? manau visvien jis kadangi ne LCD tai eiluciu daugiau kaip 480 neturetu traukt? jei ka telika SAMSUNG SlimFit.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nekuriant naujos temos patarkit su kokia raiska man geriau lost ant CRT teliko su HD rezimu. ji daugiausia patraukia 1080i raiska. ar geriau 720p ar 1080i? manau visvien jis kadangi ne LCD tai eiluciu daugiau kaip 480 neturetu traukt? jei ka telika SAMSUNG SlimFit.

tai paziurek kas geriau tau atrodo. ka tu akiu neturi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tau ant sito geriausiai atrodys 480. Nes renkantis 720 ar 1080 tau vaizdas bus suplotas, pats toki varianta maciau pas klasioka :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu, kad galiu pasakyt geriau atrodo 720p uz 480i. vaizdas yra juosteleje kaip ziurint filma. tereikia Wide rezima isijungt kuris atsiranda perjungus ta jungikli ant xbox laido i HD. o vaizdo dydzio tai uztenka tiek kiek ir toj juostelej man rodo. jei neijungi Wide rezimo taj chujne rodo. istempta toki. beje ant 720p lygu kontrastingesnis vaizdas. ryskesne juoda. o raiskos skirtumu tai nepastebejau:D matyt ir neturejau pastebet ant CRT.

Redagavo Martishka21

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

krc pas mane irgi beda bet tik ant nfs undercover . Grafika kraupi . Vapsie kaip kokio undergroundo2 antialastingo nerasta viskas kampuota atspindziu irgi neras . vienu zodziu baisu . Zaidziu per vga laida su 1280.1024 rezoliucija . Visi zaidimai grazus viska o tas vienas kraupus . Gali but kad bloga zaido kopija ? (irashytas i livestar (kaip ir visi kiti mano zaidimai) )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

krc pas mane irgi beda bet tik ant nfs undercover . Grafika kraupi . Vapsie kaip kokio undergroundo2 antialastingo nerasta viskas kampuota atspindziu irgi neras . vienu zodziu baisu . Zaidziu per vga laida su 1280.1024 rezoliucija . Visi zaidimai grazus viska o tas vienas kraupus . Gali but kad bloga zaido kopija ? (irashytas i livestar (kaip ir visi kiti mano zaidimai) )

Na tai pats patestuok nusipirk verbatima isirasyk, jaigu tas pats tj nzn, o zaidima leidi is HDD ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai pats patestuok nusipirk verbatima isirasyk, jaigu tas pats tj nzn, o zaidima leidi is HDD ?

banintas ir kazko kada prijungiu prie pc neranda flash device ... Krc o kodel visi kiti zaidai eina kuo puikiausiai graziausiom grafikom ? pvz dirt2 irgi is livestar disko o grafika tai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pff, ir kuom gi 720p geriau uz 1080i? ir as zinau kad tu neteisus, bet vistiek noreciau kad paaiskintum zinove :D

Jis teisus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Palyginus 1080i ir 720p rezoliution gauname 2.07 megapixel vs 0.92 megapixel .Tos raides i ir p reiskia vaizdo atkurimo technologija skistumas kad 'i' atkuria vaizda 30fps o 'p' 60 fps.Taip kad jei televizorius palaiko 1080i tai mano nuomone ji ir imt reikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.