SeySey200

Nesusipratimas del activate.iso

Rekomenduojami pranešimai

Taigi turiu klausimu i kuriuos tikiuosi atsakysite :D Jaigu tokia tema jau yra tj sry nepamaciau ;)

Dabar taip turiu konsole elite ir wat man pasake zmogus is kurio pirkau nedet activate.iso nes gausiu bana jaigu live, ir wat ko as nesupratau tj tarkim jaigu ikisiu activate iso pasileisiu koki nors zaidima, bet ne per neta, o weliau sugalwosiu isijunkti zaidima ir losti per neta, bet koki kita zaidima be activate.iso ir jaigu jungsiuos i interneta wistiek mano konsoleje bus uzsilikes, kazkaip tas activate.iso ir gausiu bana ar kaip ?

Padekite kas galite nes nlb gaudausi kame reples cia...

ACIU :D

Redagavo SeySey200

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taigi turiu klausimu i kuriuos tikiuosi atsakysite :D Jaigu tokia tema jau yra tj sry nepamaciau ;)

Dabar taip turiu konsole elite ir wat man pasake zmogus is kurio pirkau nedet activate.iso nes gausiu bana jaigu live, ir wat ko as nesupratau tj tarkim jaigu ikisiu activate iso pasileisiu koki nors zaidima, bet ne per neta, o weliau sugalwosiu isijunkti zaidima ir losti per neta, bet koki kita zaidima be activate.iso ir jaigu jungsiuos i interneta wistiek mano konsoleje bus uzsilikes, kazkaip tas activate.iso ir gausiu bana ar kaip ?

Jeigu flashinta konsolė vistiek gausi baną, kai prisijungsi prie live 99%..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi turiu klausimu i kuriuos tikiuosi atsakysite :) Jaigu tokia tema jau yra tj sry nepamaciau :D

Na, visu pirma tai jei tavo konsole fleshinta, tai tu tirkai ban gausi,aisq jei jau i live jungeis...O siaip patariu konsoles nefleshint jeigu dar neflshinta, palauk kol iseis kokia nors nauja FW pvz:Ixtreme LT (bet neaisku ar ji iseis).Siaip dabar jei nusifleshinsi tai galesi naudoti ta active.iso, bet kad live negaut ban tai geriau net nekisk kabeli i gala ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tj jus norite pasakyti, kad zaidziate per neta su originaliais zaidimais ? ir neflesintomis konsolemis ?

ne, su originaliais zaidimais ir originalia konsole. praejo tie laikai kai galejai jungtis i LIVE su flashinta konsole.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne, su originaliais zaidimais ir originalia konsole. praejo tie laikai kai galejai jungtis i LIVE su flashinta konsole.

Tai pagal jus vienintele iseitis kolkas laukti naujos firmware ? O konsole "neuzsikoduos" nuo to activate.iso ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai pagal jus vienintele iseitis kolkas laukti naujos firmware ? O konsole "neuzsikoduos" nuo to activate.iso ?

Taip vienintele iseitis laukti naujos FW, o del active.iso kol nesijungsi LIVE gali naudot...

Ne į temą

O siaip tai as sakau labiau apsimok parduot xbox 360 ir nusipirkti ps3, nes jau greit isvis flshint nebeapsimokes...As pats pardaviau baninta xbox ir tuoj pirksiu ps3 slim 120GB gal 250GB :)
Redagavo narutas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip vienintele iseitis laukti naujos FW, o del active.iso kol nesijungsi LIVE gali naudot...

Ne į temą

O siaip tai as sakau labiau apsimok parduot xbox 360 ir nusipirkti ps3, nes jau greit isvis flshint nebeapsimokes...As pats pardaviau baninta xbox ir tuoj pirksiu ps3 slim 120GB gal 250GB :)
Juk zada iseit naujas firmware 1.7 :( Tj zesim kaip cia bus, o del ps3 tj gerai, kai pinigu turi :( man asmeniskai gaila butu taip svaistyti pinigus ant zaidimu :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Juk zada iseit naujas firmware 1.7 :) Tj zesim kaip cia bus, o del ps3 tj gerai, kai pinigu turi :( man asmeniskai gaila butu taip svaistyti pinigus ant zaidimu :(

Ne į temą

Sekmes laukiant :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ysilitaves nme2 cipa y hitachi diskasuky ir losiu jau metai su neorginalais ir dar jokio bano negawes. gyvenu airijoje

Redagavo kiruxxx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ysilitaves nme2 cipa y hitachi diskasuky ir losiu jau metai su neorginalais ir dar jokio bano negawes. gyvenu airijoje

A kas tas nme2 yra ? :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nme2 tai cipas skirtas xbox360 konsolem bet deja jis nera tinkamas liteon dvd romam visiem kitiem tinka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nme2 tai cipas skirtas xbox360 konsolem bet deja jis nera tinkamas liteon dvd romam visiem kitiem tinka

Gaila... :rofl: Gal ir nlb i tema, bet gal kas girdejote, kada bus ta nauja firmware ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.