Xadex

Zaidimas patchintas i wave 2 ir active.iso

Rekomenduojami pranešimai

Taigi norejau paklausti ar man vistiek reikia naudoti active.iso jei zaidimas yra nupatchintas i wave 2 (mano fw 1.6), nes as pasiemiau is draugo zaidima xmen orgins wolverine ir kai idedu diska ji man rodo kaip dvd. O draugo 1.5 fw ir jis patchina zaidimus i wave 2, ir tas zaidimas jam veikia. Tai taip iseina jog man vistiek reikia active.iso naudoti? Prasau padekite! :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Idedi active.iso cd pirma duodi nuskaityti isimi ir dedi zaidima

ps.: galejai pasieskot forume pirma pries rasydamas sita durna klausima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

TAIP, tau reikes activate iso, kad galetum paleist si zaidima ant savo xbox :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va as ir taip maniau bet veliau paskaiciau nete pasirodo kad jei patchintas norint paleist reikia active.iso, kaip ir kiti cia sake. Pasirodo 1.6 fw i patchinta game reguoja taip pat kaip i koki wave 4 zaidima. :rofl: 1.6 tai nesuprantamas wave kaip ir pvz 4 wave. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va as ir taip maniau bet veliau paskaiciau nete pasirodo kad jei patchintas norint paleist reikia active.iso, kaip ir kiti cia sake. Pasirodo 1.6 fw i patchinta game reguoja taip pat kaip i koki wave 4 zaidima. :rolleyes: 1.6 tai nesuprantamas wave kaip ir pvz 4 wave. :thumbup:

Ir 1.61 firmare reikalauja pacintiem i wave2 active iso.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.