Impaler

Jūsų nick'ų kilmė

Rekomenduojami pranešimai

As tai kai registravausi prie playmanijos.net , ant stalo gulejo usb laidas. Kadangi nieko daugiau nejo sugalvoti ir nenorejau nieko mandro, tai taip ir pasivdinau. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kai man buvo 11metu (malalietka dar) sugalvojau per talentu sou padainuoti :) muzikos mokytoja paruose mane dainai apie kosmosa taip ir visi mane pradejo vadinti kosmosu :)

Redagavo kosmosasLT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jurijus - vardas, 14 - amžius. Bet tikriausiai reikės keisti niką, nes Vasario 3 dieną sueina 15 metų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Jurijus - vardas, 14 - amžius. Bet tikriausiai reikės keisti niką, nes Vasario 3 dieną sueina 15 metų.

Tai ka kas metus ir keisi nika :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

:):) tai gal koki originalesni susigalvok, palandziok po uzsienio forumus ir siek tiek pakoregaves suikursi ka nors.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Joo... Čia neblogai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klubas,todel kad buvo toks zurnalas PCKlubas tai Klubas man kazkaip patiko,o siaip daug kur Rolas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skeith - .Hack// serijos personažas, kitaip vadinamas The Terror Of Death. Pagrindinio veikėjo (HASEO) tamsioji pusė - jo avatar. Ir pagrindinis Morganna factor.

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Libra-27 Anglu kalboje LIBRA reiskia SVARSTYKLES Mano zodiako zenklas ir gimimo diena.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is pradziu buvo DoFkoDasX :notworthy: po to galvoju reikia patrumpinti tai gavos DFDX, kai kurie draugai dar ir dabar vadina DFDX, o ne vardu :) O siuo metu kuri naudoju nicka tai Pikas, nuo pavardes kiles :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Is pradziu buvo DoFkoDasX :D po to galvoju reikia patrumpinti tai gavos DFDX, kai kurie draugai dar ir dabar vadina DFDX, o ne vardu :D O siuo metu kuri naudoju nicka tai Pikas, nuo pavardes kiles ;)

Kaip imanoma vadint DFDX? Juk visi priebalsiai- istart neimanoma... Nebent D ef D Iks... ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.