Impaler

Jūsų nick'ų kilmė

Rekomenduojami pranešimai

:D Tu tikriausiai pirmas , kuris pastebejo , kad galima ir taip perskaityti ... Isivaizduoju koks ispudis susidare , pasivadino mat Shliuzu :D

O mano nickas gime nuo masinos pavadinimo dabar turiu Opel Omega

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

mano skaitos ne jenkis o dzenkis, nuo pavardes ilga istorija, seniau buvay riddick

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu mano aiskus nuo vardo Ignas kilo , bet siaip ant geimu ir skypeje esu tosAS kiles nuo pc zaidimo (senos legendos) Starcraft ir jo expansiono pavadinimu Starcraft : Broodwar , ten buvo rase pavadinta angliskai "Protoss" nu tai lietuviam buvo patogiau vadint tosais nu tai vat tosAS ;) , bet vistiek zaidziu uz zmones ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As zaidziau www.crims.lt (jei neklystu) ir mano draugas pasivadino ,,Tankas,,, o as irgi ko nors gero norejau. Taip ir gime Azotas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As zaidziau www.crims.lt (jei neklystu) ir mano draugas pasivadino ,,Tankas,,, o as irgi ko nors gero norejau. Taip ir gime Azotas.

a, o as galvojau nuo azoto suboksido trumpiau nos :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Senasis nikas sove i galva kai pamaciau uzrasa DVD RIP

DVD R.I.P. :D

P.S.- NOS- Nitro Ozoto (angliskai azotas ish o raides) Suboxsidas. <---- Cia sulietuvinus biski.

Redagavo Azotas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na mano nickas siaip daznai naudojamas grajuose ypac rpg ir fantasy strateguose :D nes lich- tamsos magas, dazniausiai undead'u (gyvuju numireliu :D ) nors idomiausia tai, kad as to nezinodamas dar kai buvau mazesnis ir intero neturejau ir susikuriau useri siaip galvojau galvojau ir pagalvojau "lich" :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesa pasakius 12345 nera tikras mano nikas. :) Tikras nikas - xII.Niko istorija gan paprasta...Laimingiausi mano skaicia 3,12,19.3 ir 19 nekaip atrode romeniskais skaicias,tai priejau prie 12.xII. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as taij kazkaip kaip kuriau si acc tik tuo tikslu kad galeciau eiti i frm taij kazkaip as psp norejau apie ji daug galvojau tai taip istrigo psp maniakas draugas man pasake taij ir as toki nicka sukuriau :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O mano tai belenkaip ilga istorija niko :(...kazkada jaunystes laikais zmones mane pramine tintirinu :( ... db tikslei nebepamenu kodel butent taip...kadangi pravarde truputi ilgoka tai pradejo vadint "tinchiu"...po to kazkada labai tryniaus i viena mergaite ir ji pasake "ne tinchius tu o TRINCHIUS! :( "...kadangi aplink tada buvo visi mano geriausi draugai tai ir jie pradejo mane trinchium vadint :(...nu dabar mane vadina vardu, bet nikas taip ir liko... TRINCHIUZ :D..tik S pakeiciau i Z nes man taip graziau ziurisi :D;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

heh mano nikas kilmes neturi, tai yra visai nekilmingas :(

norton comander laikais uzrasas ZZ1 buvo labai patogus kuriant laikinas direktorijas failams kilnoti ir ekspermentams daryti. Uzrasas ZZ1 dazniausiai lieka visu surusiuotu sarasu gale, yra trumpas, greitai uzrasomas, nortone buvo greit pastebimas. Taip ir likau ZZ1, niekad niekuo kitu nenorejau vadintis, bet lietuvoje keliauju dar vienu niku, kurio nesakysiu :( ZZ1 naudoju neprofesineje aplinkoje taisakant, beto esant reikalui galiu naudoi ir ZZ2,ZZ3 ir tt.

Redagavo ZZ1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano nikas tai nuo, velnias zino, kas sove i galva tai taip ir prilipo. Jau seniai naudoju si nick'a :(

P.S. kai kuriau skype tada jau buvo uzimti visi tornado tai pridejau raidziu ir gavos torrnaddo :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazkada buvo nikas AndOne,tai nuimiau and,vietoi o imeciau 0 ir vuolia = no0ne ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.