Impaler

Jūsų nick'ų kilmė

Rekomenduojami pranešimai

Sugalvojau tokią temą šiandien paskaitęs shoutbox'ą. :)

Esmė paprasta - kaip sugalvojot savo nick'ą, ką jis reiškia / simbolizuoja?

Kaip temos kūrėjas ir pradėsiu. :)

Savo nick'ą pradėjau naudoti kažkur ~2000 metų pavasarį. Išvertus iš anglų kalbos žodį impale gaunama reikšmė yra perverti, perdurti, persmeigti. Savo būsimą nick'ą pamačiau žaisdamas WWF SmackDown! ant PSX, kai kūriau savo wrestler'į ir rinkau jam prijomus. Labai patiko vienas prijomas, o jo pavadinimas buvo būtent Impaler. :) Tai kažkaip jis man jis ir prilipo emociškai.

O realiai ši prijomą naudoja buvęs WWE ir dabartinis TNA wrestler'is Christian Cage. Tai buvo jo pribaigiamasis prijomas (angl. finisher), kurį jis vadino Impaler nuo 1999 iki 2001 ir vėliau pervadino į Unprettier 2001 metais ir toks pavadinimas tebėra iki šiol išlikęs. Norite pamatyti kaip šis prijomas atrodo - žiūrėkite YouTube video. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kai reginaus dar aname forume puoduko tai fgalvojau koki nicka sugalvot tai galvoju ir netiketai sove i galva "shinshilas". ir dar gal del to kad man tie gyvunai labai patinka :) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pries pora metu skaiciau anekdotus apie ji ir istrigo, poto pradejau cs lost ir neikiap nesugalvojau niko tai pasivadinau Chuck Norriss, su dviejomis s gale :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pries 4-6 metus ivede interneta,tai pamenu norejau e-mail susikurt..Taigi ispradziu i galva sove Pakal4,tai toks ir buvo mano pirmas nickas.Nezinau su kuo cia susiije ;) ..Poto kazkaip pradejau naudot Nemosatas,labai durnas nikas,tai pasikeiciau i Nemozas.. ;) velgi nekoks..

Veliau pradejau vis NnemoN vadintis,ir galu gale sutrumpinau iki Nnemo ;)

Siaip nezinau,kilmes kaip ir nera visai,tik vat taip isejo ;)

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

slaptas gime nuo games.lt tinklapio,kai niekaip nesugalvojau savo nicko,vis keitinejau,bet paskui sis nick patiko ir dabar po interneta su sio nick'u narsau ;)

britva gime zaidant SA-MP,ne lb patiko su britvaom vazinetis,tj db esu legenda ant britvu ir durnysciu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano tai visi turetu suprast nes, vardas mindaugas=mindux, anksciau buvo visokiu ps2,semyras ir t.t. o db jei reginuos kur tai naudoju minde360 arba marijuana ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aj mano tai trumpa istorija pazejau filma Fast And Furios ir ant kitos dienos sugalvojau, kad mano nikas gali but furio iki tada buvau rip3r ;) Senasis nikas sove i galva kai pamaciau uzrasa DVD RIP ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O dar giliau mąstant spėju, kad pravardė kilo nuo tavo vardo, Povilas lietuviško, arba Pavel rusiško. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu mano tai labai paprastai nikas ishsirutuliojo

Esu Jonas, visi vadina kaip moka (Dzhonis, Jaska, Vania, Vanka..) bet dazniausiai Dzhoniu, dar ir pats taip prisistatau. O kaip visi, o gal ir ne zhinot kad esu didelis tinginys, tai kad daug knopkiu nespaudyt vietoj Dzh rashau J. Vot ir gavos Jonis :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu mano irgi turbut gana aiskus...

In my opinion, best gaming world character... Ever...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsimenu , kai pirmaji karta palosiau MGS, kuris man tada paliko didziausia ispudi is zaidimu (neskaitant FFVII) , tai Shliuzas netiesioginis vertimas is Snake ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsimenu , kai pirmaji karta palosiau MGS, kuris man tada paliko didziausia ispudi is zaidimu (neskaitant FFVII) , tai Shliuzas netiesioginis vertimas is Snake ...

O as visada galvojau, kad tu ir esi Šliuzas, o ne Šliužas... :D Zinai, tokia uzsklanda kur koki pavyzdziui vandeni elektrinej laiko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O as visada galvojau, kad tu ir esi Šliuzas, o ne Šliužas... :D Zinai, tokia uzsklanda kur koki pavyzdziui vandeni elektrinej laiko.

:D Tu tikriausiai pirmas , kuris pastebejo , kad galima ir taip perskaityti ... Isivaizduoju koks ispudis susidare , pasivadino mat Shliuzu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.