Impaler

Jūsų nick'ų kilmė

Rekomenduojami pranešimai

Tarp mano draugu yra labai daug Simu, o mano vardas Simonas draugai ir visi kiti mano varda trumpindavo iki Simas, aisku man tai nepatiko nes budavo ir tokiu pusiau bendravardziu kuriu nemegdavau tai vienas draugas pradejo mano varda bandyt pritaikyt prie kasdienybes :) buvo ivariausiu bandymu, bet prilipo Simonys nedaug skiriasi nuo tikrojo vardo tai del to labiausiai ir patinka :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mane draugai pradejo vadint Marcello arba Machado,nes toks krepsininkas yra tai ir prdejau toki nicka vartot. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gana senas nickas, isijungiau VIVA kanala viena nakty, ir ten rode gana idomu anime, apie dvi merginas, vienos vardas buvo Kirika, ir ji man taip patiko, kad istrigo, dar tuo metu daug laiko praleisdavau prie forumu, tai reikejo pastovaus nicko, taip ir liko iki siu dienu. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

MoNaco - Kazkokia maza salis salia prancuzijos :D beje ziauriai grazi valstybe :D

Redagavo MoNaco

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Narutas - tik negalvokit, kad cia is to multika... :D

sita nika as is kazko pavogiau pries kokiu 5 metus :DDDD tada da losiau (moparscape) man ligtais...XD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Narutas - tik negalvokit, kad cia is to multika... :D

sita nika as is kazko pavogiau pries kokiu 5 metus :DDDD tada da losiau (moparscape) man ligtais...XD

tai jis tikriausiai is to multiko paeme ta nika ir tu is jo tai gaunasi kad multiko tavo nikas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai jis tikriausiai is to multiko paeme ta nika ir tu is jo tai gaunasi kad multiko tavo nikas :D

Gal, bet zinok cia jau labai senai buva abejoju, kad tada jau buva tas multiks.Pats pagalvok pries 5-6 metus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal, bet zinok cia jau labai senai buva abejoju, kad tada jau buva tas multiks.Pats pagalvok pries 5-6 metus.

Ne į temą

Leidimo metai 2002 vasaris – vis dar leidžiama

Atrodo kad jau buvo tas multikas pries 6 metus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ir papasakosiu kodel as butas paprasciausiai draugai mane vadina butu mokytojai mane vadina butu nes as ir esu J.Butas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kaip imanoma vadint DFDX? Juk visi priebalsiai- istart neimanoma... Nebent D ef D Iks... :D

Ne į temą

Taip ir sako D-F-D-X :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mane daug kas vadina Geriu, Gerka, nes mano vardas Gerardas, bet mano nick'as yra Gerardys, nes aš Žemaitis. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.