Toronto

***Toshiba Satellite***

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki norejau jusu paklausti ar man verta rasyti i mano laktopa W7 ar ne? ar paves ar ne ? o laktopo parametrai butu tokie : amd turion 64 x2 1.79GHz, 1gb ram, video card: ati radeon x1200

Redagavo Toronto

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Neverta. Buvau isirases. Kadangi loptopas nesilpnas - tai paveze, bet kilo problemu del driveriu man. Istikro man win 7 nelabai kuo skyresi nuo vista. Tad grizau prie jos (del driveriu negaliu naudot jokios operacines sistemos, apart vista), jei butu mano valia xp isirasyciau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neverta. Buvau isirases. Kadangi loptopas nesilpnas - tai paveze, bet kilo problemu del driveriu man. Istikro man win 7 nelabai kuo skyresi nuo vista. Tad grizau prie jos (del driveriu negaliu naudot jokios operacines sistemos, apart vista), jei butu mano valia xp isirasyciau.

snd vistiek pameginsiu irasyti gal viskas bus normaliai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

snd vistiek pameginsiu irasyti gal viskas bus normaliai :)

Ne į temą

Tuomet koks tikslas buvo kurt sia tema jeigu ji nieko nekeicia?
Redagavo dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tuomet koks tikslas buvo kurt sia tema jeigu ji nieko nekeicia?

as norejau paklausti ar ves mano kompas sake kad ves tai va jam gal su draiveriais buvo problemu man gal nebus!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as norejau paklausti ar ves mano kompas sake kad ves tai va jam gal su draiveriais buvo problemu man gal nebus!

Kur tau sake kad ves?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:) ->''Kadangi loptopas nesilpnas - tai paveze'', jis pamane, kad cia jam sako, kad pavez :) galune blogai perskaite :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
;) ziuriu jis ne taip suprato. Nu zodziu turejau vista, windows 7 ir vakar xp isirasiau ir padariau nuosprendi, kad man windows xp geriausia ;) Loptopas dukart greiciau isjungia nei su vista ar windows 7, o ir naudoti paprasta + visos programos veikia. Seip vista su windows 7 nervuodavo tuom, jog neveikdavo dalis programu, kaip daemon tools, nero. Nesupratau kodel, bet paprasciausiai errorus metydavo. Isirasiau db xp ir nematau problemu, nes asus puslapyje pagaliau idejo driverius for windows xp. Redagavo flight

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:D ->''Kadangi loptopas nesilpnas - tai paveze'', jis pamane, kad cia jam sako, kad pavez :D galune blogai perskaite :D

aj man visvien ar blogai perskaiciau ar ne dar geriau kad blogai perskaiciau irasiau tevams i laktopa ir tetis sake kad zymiai viskas greiciau vyksta tai ka as zinau ir su draiveriais viskas tvakroj.... Viskas ciki!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki norejau jusu paklausti ar man verta rasyti i mano laktopa W7 ar ne? ar paves ar ne ? o laktopo parametrai butu tokie : amd turion 64 x2 1.79GHz, 1gb ram, video card: ati radeon x1200

Verta, nes mano HP yra 5 metų senumo turbūt. 1,6 GHz (vieno branduolio :>), 1 GB RAM (128 MB rezervuota vaizdo plokštei). Galiu drąsiai pasakyt, kad veikia greičiau negu XP ir stabiliau. Dėl draiverių jokiu bėdų nebuvo, nes jei patys windowsai nerasdavo, nueini į gamintojo puslapį, parsisiunti draiverius tinkančius vistai ir viskas puikiai veikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aj man visvien ar blogai perskaiciau ar ne dar geriau kad blogai perskaiciau irasiau tevams i laktopa ir tetis sake kad zymiai viskas greiciau vyksta tai ka as zinau ir su draiveriais viskas tvakroj.... Viskas ciki!!

Tai gal tas tavo tevu laktopas
Ne į temą

lmao
yra galingesnis negu tavo, kurio duomenis mum davei..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.