asesitu

Del Liteon fw

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, esu naujokas siame forume, todel nezinau kur ka ir kaip susirasti. Todel noriu jums konsoliu manjakai uzduoti pora klausimu nes naujokas esu.

Mano xboxa flasino meistriukas (turgaus kioske) nes pas mane liteon dvd-rom. Tai norejau paklausti:

1. Ar reikalinga probe norint vel persirasyti fw (nedave jokiu key ir t.t.) ?

2. Kaip suzinoti koks dabar yra pas mane fw?

p.s. sorry uz nauja posta, bet cia temu tiek dauk, jog galima pasiklysti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

1. paieska skirta tam kad palengvintu paieskas

2. nereikia probe norint gauti dvd key nes kompas jau flashintas

3. prisijungi savo dvd rom prie kompo ji nuskaitai ir suzinai kokia pas tave FW arba sakyk kada buvo flashintas pasakysiu kokia naujausia tuo metu buvo FW

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. paieska skirta tam kad palengvintu paieskas

2. nereikia probe norint gauti dvd key nes kompas jau flashintas

3. prisijungi savo dvd rom prie kompo ji nuskaitai ir suzinai kokia pas tave FW arba sakyk kada buvo flashintas pasakysiu kokia naujausia tuo metu buvo FW

snaiperr , sry del tos paieskos, tiesiog norejau konkretaus atsakymo be jokiu abejoniu, na maniskis buvo flasintas kazkur apie rugsejo widuri.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

rugsejo vidury tai buvo ixtreme 1.6 ir dabar jinai yra naujesnes kolkas dar nera reikia laukti kol pasirodys ixtreme LT o kolkas kepk activation iso ir zaisk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar turiu klausimeli . Kaip pasileisti Dragon Age: Origins .Cia wave4? Naudoti activate.iso ar laukti naujo fw ant liteono?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar turiu klausimeli . Kaip pasileisti Dragon Age: Origins .Cia wave4? Naudoti activate.iso ar laukti naujo fw ant liteono?

naudok activation iso nes nezinia kada pasirodys nauja FW

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.