erogantiskas2

Del zebros interneto

Rekomenduojami pranešimai

Noriu paklausti. Noriu uzsisakyti Placiajuosti Optimalus + (4mb/s) 49Lt/men

Ar i sia kaina ieina internetas dienos metu? Nes ten kur yra papildomos paslaugos. tai raso, kad internetas dienos metu - papildoma paslauga vartotojams "bazinis". Tai ar ieina ta kaina i tuos 49Lt? Ar plano pakeitimo mokestis tik 100Lt? Ar dar yra kokie papildomi mokesciai? Ir kokiu panasiai greiciu su tokiu internetu siustu man is utorrent? (Is lietuvos). Aciu. Visiems ka nors naudingo pasakiusiems duosiu padeka :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dienos metu internetas manau yra neberibojamas zebroje dabar, nebent baziniam plane. jeigu 4mb/s raso tai jei gerai pamenu greiti reikia dalinti is 8, kad suzinotum atsiisuntimo. Bent pas mane 6mb/s, o is torrentu max 750kb/s siuncia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Interneta turesi visa para ir siuntimo greitis bus apie 500 kilobaitu/s.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tas internetas dienos metu ieina i tuos 49Lt taip? Nereikia papildomai uzsakinet?

Taip. Dienos metu mokamas tik bazinis. Bet ir tai ten 7lt per menesi ir visa para naudojiesi. Nu zodziu, dienos apribojimas taikomas tik baziniam planui pagal mane. Seip vistiek gi paskambink i zebra ir tau atsakys i visus klausimus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu geriau paieskok kokio kito neto ne zebros, na aisku nebent pas tave nera priejimo prie kitu netu. Nes draugas turi ta zebra su tuo planu tai fail ten. Pvz pas mane splius netas (siauliu internetas) optinis moku tik 30lt per men o neto greitis 60mb/s, is lt torentu siuncia ant 7-8 megu. Kaip uz 30 lt manau labai gerai. Taigi tu ir ieskok prieinamiausio pasiulimo, bet zebros nepatarciau. :]

p.s. Tie kas turi zebra labai nepulkit :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu sviesolaidni optimalus plius plana ir raso kad is lietuvos siuncia iki 40mb/s , bet man tesiuncia (retokai) ~2mb/s ir labai letai uzkrauna video's is kokio youtube ar gametrailers.com . Ar cia toks greitis turi buti ar kazkas negerai ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal yra zinanciu? Mano internetas 0,5mb/s bet siuncia po 30kb/s. Sako tevai, kad cia del interneto stoties (netoli mano kaimo yra). Kad jos mazas perdavimas. Tai ar man pagreitetu internetas uzsisakius ta plana spartu? Nors tas perdavimas mazas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kažin ar tavo linija leis,nes jei kaime gyveni tai gali ir neit į optimalus.Nors šiaip jau kas antram kaime galima ir šviesolaidinį insivest :)(beje tau nesiūs ant 4mb)

Redagavo Klubas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.