Magnumas

problema keliant zaidimus is itunes..

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki , taigi nurisau ipod touch 3g pagal istatu gida su blackrain , viskas pavyko , bet turiu problema is cydios zaidimai eina o kai noriu ikelt is pc i ipoda ismeta toki : The application was not installed on the ipod because an unknown error occurred (0xE 8008001.) Prasau greitos pagalbos..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki , taigi nurisau ipod touch 3g pagal istatu gida su blackrain , viskas pavyko , bet turiu problema is cydios zaidimai eina o kai noriu ikelt is pc i ipoda ismeta toki : The application was not installed on the ipod because an unknown error occurred (0xE 8008001.) Prasau greitos pagalbos..

Iš pradžių tau tikriausiai reikėjo įsikelti nemokamą oficialią programą, tokią kaip google earth ar kažkas. O tada bandyti kelti crackintas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirma reikai is cydijos atsisiusti appsync for 3.x atrodo :) yra gidas, panasus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

http://www.playmanija.net/forumas/index.ph...=12280&st=0 ar sitas? bet jei perkrausiu savo ipoda man vel teks per naujo rist :)

taigi pradejau daryt kaip gide raso , bet ant 6 zingsnio kai suvedu ten nika ir pass man ismeta : Did not Find Repository

The indicated repository could not be found. This could be because you are trying to add a legacy installer repository (these are not supported). nu ir ten dar biski teksto yra bet neberasysiu.. tai va padekit!

Redagavo Magnumas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matai ,pas tave yra 3gen, todel su tais zaidimais bus problemu, nes isirasius appsync tau reiks restartint ipoda, ir vel atsirist per naujo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

issiaiskinau , viskas veikia :D

paaiskink kaip isiaiskinai gal kitiems ta pati beda ir nezino ka daryti? ir as noriu pirkti 3g ar 3gs ir gal man bus ta pati problema gal gali placiau parassyti ka dariai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paaiskink kaip isiaiskinai gal kitiems ta pati beda ir nezino ka daryti? ir as noriu pirkti 3g ar 3gs ir gal man bus ta pati problema gal gali placiau parassyti ka dariai?

Jis turi iPod Touch, o tu nori iPhone, o su iPhone kiek zinau viskas normaliai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jis turi iPod Touch, o tu nori iPhone, o su iPhone kiek zinau viskas normaliai

aisku dekui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.