mostwandet

del zaidimu klaipedos turge?

Rekomenduojami pranešimai

sveiki esu naujokas katik susikuriau playmanija ir katik gavau ps3 nauja uz 500lt is skyles bet nedave nei vieno zaidimo tik demo versijas noriu paklaust kiek kainuoja klp turge ps3 zaidimai pvz koks gta 4 ar panasiai? is anksto deku, nepykit gal ir yra cia tokia tema bet nepastebejau nes naujokas esu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

yra toks sigis tilzes turguj pardavineja, ieskok telefono cia kur meistrai taiso

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aga is jo galima uzsisakyti ir seip normalus zmogus :) pirkau is jo daug ka :) kainos priklauso nuo zaidimo ,bet galima ir pakeisti zaidimus su priemoka :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

eik i skelbimu skilty ir tikrai rasi ko tau reikia uz maziausias kainas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

yra toks sigis tilzes turguj pardavineja, ieskok telefono cia kur meistrai taiso

man atrodo zinau as ji sale su tevu kai prekiavome turguje tai buvo jis ten musu kaimynas turgaus jai apie ta sneku

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirmiausia tai reikia suprasti, kad jie perpardavinėja tuos žaidimus, taigi užsideda atitinkama antkainį, visgi gan padorų pirkėjo atžvilgiu, jei šis neturi/nenori turėti reikalų su pirkimu iš užsienio (per interneta)...

kiek žinau naujus žaidimus gauna gan greitai, o jų kainos tikrai pigesnės nei LT parduotuvėse, iki/netoli 200lt.

taip pat žaidimai keičiami, dažniausiai žaidimas+50lt, keičiantis negausi naujų, bus dažniausiai apie to paties išleidimo laiko, taigi senesni, be to manau įmanoma su jais tartis, pvz 2 zaidimai uz viena ir pan...

o šiaip senesnius žaidimus patariu žiūrėti per skelbimus, būna iš ties pigių pasiūlymų, galu gale išsikeisti su paprastu žmogumi (ir tai nieko papildomai nekainuos)... su naujesniais žaidimais sunkiau, nes paprasti vartotojai dažniausiai taip greit neparduoda, tad tik per perpardavinėtojus Lietuvoje ar siųstis iš užsienio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man tai labai nepatinka ju ''varkes'' ten, tik pinigus lupa, jau geriau pirkt is interneto arba per skelbimus ... dar pamenu, kad jie kazkada man sake, kad gali nulauzt ps3 tik neapsimoka, nes jie nenori del manes irasinet blu ray ir man kainuotu daug ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sigis ten turguje, tiek Klaipedos tiek Rietavo, tik ne visada jis pats ten buna prekyvietej. lbj geras zmogus ir prekiautojas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.