Redraidas

Numečiau PSP

Rekomenduojami pranešimai

mocia trumpina.

Mociute trumpina tjp jai :DD o seip tj patarciau pardit iki Motinines plokstes ir paziuret nes visko gali but

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man taip pat panasi problema ir ieskau kaip galima butu sutaisyti. Paimiau sugedusi psp is draugo, gavojau, kad brikintas.Dega tik zalia lempute, ekranas juodas. Pasidariau pandora baterija ir vistiek neveikia. Ant mano psp pandora veikia. Siaip to psp korpusas yra skiles (ekranas sveikas), tai gal bus koks ekrano kontaktas nusikrates? Siulytumet taip pat ardyti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man taip pat panasi problema ir ieskau kaip galima butu sutaisyti. Paimiau sugedusi psp is draugo, gavojau, kad brikintas.Dega tik zalia lempute, ekranas juodas. Pasidariau pandora baterija ir vistiek neveikia. Ant mano psp pandora veikia. Siaip to psp korpusas yra skiles (ekranas sveikas), tai gal bus koks ekrano kontaktas nusikrates? Siulytumet taip pat ardyti?

Ardyt, ardyt, ardyt.

Aš tai savo sušlapinau ir kažkas motinai atsitiko - ekranas trukčioja visiap. Manyčiau, kad jau jai viskas ir reikia keist, bet vat paspaudus stipriau šoną, viskas pasitaiso. Toks jausmas, kad problemos tikrai su kontaktais, bet sukeičiau motiną su draugo - iškart normaliai viskas. Nesuprantu prie ko čia tas paspaudimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.