Redraidas

Numečiau PSP

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki numečiau ant žemės savo PSP. Ekranas atrodo lyg sveikas, bet kai įjungiu tik žalia lemputė žiba, garsu taip pat nėra. Gal galite pasakyti kas yra ir pasiūlyti kokį nors meistrą ar pan.?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

panasu kad busi gaves brick reiks pandoros ir mms kuriuos kiekvienas psp meistras turi turet tap pat gali pats pasidaryt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Numete psp ir Brick'a gavo ? Dar tokiu dalyku buna ?

nu kiek cia buvo parases tai panasiausia i brick jei gerai pamenu ir man taip yra buve bet pandora sutaise.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as abejojiu ar nuo nukritimo brick'a galima gaut. O recovery menu tau isijungia ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Garsu taip pat nera skaityk ka raso, jei butu tik ekranas atsijunges butu meniu garsai ar dar kokie nors tai garsai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu nzn as viena karta buvau psp paėmęs taisyt tai ir garso nieko nebuvo, tik zalia lemputė degė. Atidariau ir ekranas buvo atsijungęs, kei prijungiau viskas veikė, bet ekranas buvo suskilęs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

hmm brick nezinau, nemanau, atsukt gerai butu ir paziuret ekranas gal atsijunge ir kartu nutempe garsiakalbius. neisardzius neaisku, arba rankose nepaturejus, gerai butu per pandora pakurt, jei tas 5 procentu bricko atvejis tikrai atsitiko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as irgi manau kad kontaktai ekrano atsoko. ardyti ardyti ardyti

Ačiū visiems už atsakymus, bandysiu šiandien vėliau tai padaryti, ir parašysiu kaip sekėsi.

Na dar šiandien taisyti nepavyko, tik ryt gausiu tinkamus atsuktuvus. Beje patyrinėjau šį gedimą atidžiau. Kai įjungiu PSP tai jis su tuo pačiu įjungimo mygtuku jau neišsijungia: reikia išimti akumą. Tai vat pagalvojau, ar gali būti dar kokie nors kontaktai atsijungę, ne tik ekrano?

P.S gal galite numesti kokį linką į gida, kuriame būtų detaliai parodyta kaip ardyti PSP slim, nes manau, kad gali būti ne tik ekranas atsijungęs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš kartą buvau nualpęs su PSP rankoj ir jis skaudžiai krito :) viskas normoj buvo išskyrus kad nuolat žibėjo power lempa :) kai išjungi PSP ji vis vien žiba nors ir neryškiai o kai įjungi ji pradeda žibėt ryškiai :) O dabar buvau palikęs ant palangės ir jis aprasojo gana smarkiai tai apatinės mygtukų panelės mygtukų funkcijos susikeitė išardžiau PSP išvaliua viską vis vien tas pats š... Bei WIFI plokštė nebeveikia :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš kartą buvau nualpęs su PSP rankoj ir jis skaudžiai krito :) viskas normoj buvo išskyrus kad nuolat žibėjo power lempa :) kai išjungi PSP ji vis vien žiba nors ir neryškiai o kai įjungi ji pradeda žibėt ryškiai :) O dabar buvau palikęs ant palangės ir jis aprasojo gana smarkiai tai apatinės mygtukų panelės mygtukų funkcijos susikeitė išardžiau PSP išvaliua viską vis vien tas pats š... Bei WIFI plokštė nebeveikia :)

mocia trumpina.

Blyn kai pagalvoji cia pagrindiniai bedoriui, tai psp kaip su pandora ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mocia trumpina.

Blyn kai pagalvoji cia pagrindiniai bedoriui, tai psp kaip su pandora ;D

Aha gerai būtų, kad atbrickint galėčiau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.