vemius

mano pc kazkas nutiko su ijungimu! :(

Rekomenduojami pranešimai

Tai as ijungdineju pc 10minuciu del to kad kai istraukiu laida is rozetes trumpai sudega lempute ijungimo ir per ta laika turiu nuspaust kitaip turiu istraukinet laida ir t.t. padekit man!

Redagavo ViPeRkillz
???????????

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai as ijungdineju pc 10minuciu del to kad kai istraukiu laida is rozetes trumpai sudega lempute ijungimo ir per ta laika turiu nuspaust kitaip turiu istraukinet laida ir t.t. padekit man!

Suprasti buti labai noreti galbut bet buti labai dar juokas daug gavosi.

Jei zmoniu kalba parasysi, tai zmones tave supras ir tikrai bandys pagelbet.

Bet... jei nemoki/nesistengi suformuluoti klausimo ir/arba aiskiai nepavyksta aprasyti esmes... na, suprask, negales niekas tau ir padet :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu jo cia tavo problema gali suprasti tikrai ne kekvienas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taigi bandau isversti "kai jis ijungia maitinimo kabeli i rozete turi per tam tikra laika ir ijunkti pc nes kitaip jis neisijiungia ir vel ta turi kartoti( ijungima i rozete) tikiuosi dbr aiskeu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi kazkada buvo panasiai. Tik skirtumas pas mane toks, kad jei speji paspaust tai isijungdavo ir paskui nulusdavo, o jei ne, tai spaudi ijungimo knopke ir tik vintiakus suka. Teko PSU keist.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taigi bandau isversti "kai jis ijungia maitinimo kabeli i rozete turi per tam tikra laika ir ijunkti pc nes kitaip jis neisijiungia ir vel ta turi kartoti( ijungima i rozete) tikiuosi dbr aiskeu :D

Jei tokie idomumai vyksta, tai patarimas butu pakeisti PSU (kompo maitinimo saltini) i nauja. Arba bent laikinai pabandymui pasiskolinti ir paziureti ar su kitu tokiu problemu nekyla. Jei kiltu - reiktu jau motinoj turbut kokius ishsiputusius kondus itarineti (bet pagal ishvesta aprashyma to pirmoj vietoj neitarciau).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai istrauki laida dega kazkokios tai lemputes? Ar kai ijungi? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aišku gali būti ne vien su psu bėdos :( ,bet manau ,kad dėl PSU :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na o jai niekas nepades, tvarkyk rusiskai: du is rankos, viens is kojos :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jo dažnai padeda ,kai padaužai kompa :D:D bet jeigu nieks nepadės geriau vežti pas meistrų. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.