Snikerzz

Xlink kai online

Rekomenduojami pranešimai

pas mane seniau tas pats buvo.... Tu portus susitvarkęs? ten DMZ ir per X'ą automatik, bei įvesk MAC adressą... :o

Nezinau, man jie neatsidaro kazkodel. Gal pahelpinsi per koki Teamviewer? Nes kiek bandziau as tuos portus atidarinet niekada neiseina...

Ir dar pas mane Laptopas, tai jis per Wlan eina, o boxas i Routeri. Viskas gerai?

Redagavo G1edrius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

gal kas paaiskintu kaip zmogus su prastesniu internetu nei mano prisijungia i serva o as negaliu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas zinot kaip pirelli modemui sutvarkyt portus?

Swizz gal zinai kaip ten portus sutvarkyt su pirelli ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas zinot kaip pirelli modemui sutvarkyt portus?

Swizz gal zinai kaip ten portus sutvarkyt su pirelli ?

Cia rasi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia rasi

Čia nelabai ką ir rasi. Man paaiškino toks Edvis per skype. Aš šiaip padaryčiau kam reikia ant pirelli per Teamweaverį.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hi, na daleiskim as Live esu banintas, bet jei prisijungciau interneto laida, ir ten viska susikonfiguruociau ir t.t. Neissitrintu mano profile? Ar man tiesiog kurtis nauja profile Xlink'ui, o anam neleisti jungtis i Live?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va. Turiu dvi interneto plokstes, integruota ir paprasta. I integruota ikisau patch kable kuris eina i Xbox 360, o i paprasta ikisau interneto laida. Abu connectionus bridge'inau. Beda tame, kad irasius Alternate MAC Xbox'e nejungia interneto. Istrynus mac adressa xbox 360 connectina prie pc. Gal kam tokia pati problema buvo ? I xlink pasijungus ir radus koki serveri i ji nejungia, raso Game session is no longer available.

Beje bandziau pasijungti Media Center PC prie xbox ir vis gaunu errora, kad xbox 360 ne prie to pacio networko kaip ir Media Center.

Internetas: Mikrovisata.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galima step by step pajungima parasyti? nuo instaliavimo iki paleidimo per xbox 360. aciu

http://www.teamxlink.co.uk/quickstart.php#

darau kaip cia gavosi daug maz gerai tik viena problema kaip jungiuosi i COD BO man pradeda krauti ir isimeta ta pati problema kad the game session no longer avaliable bandziau MW2 ir kazkoki error meta tai cia gal kazkas su firewall?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klausimas butu kur tu jungeisi? pas lietuvius ar i uzsienecius nes maximum ping tarp zaideju gali but 30 :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

junguosi siaip prie Europos saliu nes BO Lietuvos kanalo nera

Redagavo magina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.