Snikerzz

Xlink kai online

Rekomenduojami pranešimai

Iskart einu prie reikalo, problema tokia: nesenai gavau sava pirmaji rooteri is zebros DRG A125G Pirelli ar yra cia tokiu kurie esat pasijunge su jo Xlink, butu gerai, kad numestumet bent jau xbox internet configuration mazdaug kaip turetu atrodyt, arba gerai nusimanantis parasytu tiesiai man i skype: edvuxxx1, kadangi jau po biski norisi bent kazkiek online pazaist bent jau koki campaign ar dar ka :(:):) PS.: "Kuo greiciau tuo geriau" :( PSS.: Internet : Zebra Premium Plus / 100mbps :rolleyes:

esat kas nors jau pasijunge Xlink su Zebros Routeriu Pirelli A125G

Redagavo Shock
Kita karta bus ispejimas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

veikia, siaip gaudo man anas viska, tik neradau loshianciu, bet nzn ar reikia portus atvert ar ne, as tai atsiveres po servu kurimo tai man viskas veikia siais laikais pagooglink portu forwardinima pireliui 125

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

redcat gal prisijung i xlink arba parasyk man greitai

Ne į temą

edvuxxx1 - skype padesi man prasau :D)) Redagavo Sleepyfan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atseit nieko padet nebegali? taigi pats configinai.. pagrindas ne xlink, o routeris..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as configinau portus cs servui ir mu servui, jei juos naudojo xlink kai tai jau cia ne mano reikalas bebuvo, jis man veike, taigi problemos kaip ir neiskilo, tiesiog pagooglink cs serveriui pirelli a125g port forwardinimas googlej yra lt gidas turetu sutvarkyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

problema tokia, jog routeris, tiksliau per pc einant i routerio softa routeris nemato pajungto xboxo ant x'o nustates auto viska surast ir jis man pradeda ip 10.xxx.x.xxx kiek suprantu tia tv kabelis, kitaip tarent pas mane 2 televizoriai namie su GALA ir as atjungiu savaji ir bandau vietoj jo kist xboxo kabeli, bet wa vistiek nemato...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki. Kodėl kai jungiuos per xlink kai žaisti MW2 man rašo "awaiting connection" ir po kelių sekundžių išmeta "unable to connect to host"?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sleepyfan- tj i Eth3 reikia kist xboxa manau, o gala i Eth4... zdz pasiimk instrukcija modemo ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar galima per Laptopa naudoti Xlink Kai?

Ar butinai reikia per stacionaru?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar galima per Laptopa naudoti Xlink Kai?

Ar butinai reikia per stacionaru?

na as live buvau pasijunges per laptopa, o del xlink tai sunku pasakyt, pasibandyt reiktu.

be to xlink turi visokius ping apribjimus, tai darant per laptopa gali but per didelis pingas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as live buvau pasijunges per laptopa, o del xlink tai sunku pasakyt, pasibandyt reiktu.

be to xlink turi visokius ping apribjimus, tai darant per laptopa gali but per didelis pingas.

Ne į temą

apie laptopa kai apie telefona arba radija kalbi :D
Redagavo ViPeRkillz
pirma off-topic tagus uzsidek, o tada komentuok.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki , noreciau suzinoti ko reikia norit pasijungti Xlink? ar galima zaisti tik su draugais sukurus servery , ar galima kaip per Xlive narsyiti ir matyti visus serverius ? yra bano tikimybe ar ne? na ir kaip sakiau svarbiausia , ko reikia ir ka reikia daryti norint tai pasidaryti? :D Aciu uz jusu Demesi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.