reDzyss

Mūsų Rusija

Rekomenduojami pranešimai

Nuotrauka

Manau visi yra mate Nasha russia serijas pagal šitas serijas buvo sukurtas filmas .Filmas bus išleistas gruodžio 24d. Lietuvos kino teatrose.

Žanras: Komedija

Režisierius: Gleb'as Orlov'as

Vaidina:Сергей Светлаков, Михаил Галустян , Валерий Магдьяш, Александр Семчев, Виктор Вержбицкий, Роман Мадянов, Наталья Харахорина, Николай Басков, Михаил Багдасаров, Яна Романченко ir kt.

Redagavo reDzyss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na serialas man tai pakankamai tupas, gal tiesiog mazai as jo ziurejas, bet rusiskas humoros man niekad nepatiko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na serialas man tai pakankamai tupas, gal tiesiog mazai as jo ziurejas, bet rusiskas humoros man niekad nepatiko

Nezinau man tai serialai patiko o filmas dar geresnis turetu but .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

serijale tai ziuredavau vien tik su tais dzhiavshutais kur statybose dirba, tik tie juokingiausi, tai turejo cia pazystamas dvd visu seriju, prisizvengiau, pez, net zandai skaudejo...

Ne į temą

o seip tai rusisku filmu vengiu, nes lbj nepatinka, mano nuomone net lietuviai su savo serialais visokiais geriau sukuria...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo tie tai geri :( Nemazai seriju esu mates. Tie statybininkai geriausi :D "Nasialnik Prisol" ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Del serialo sutinku, del rusisko humoro - ne. Abu pagrindiniai herojai atejo is seno rusisko zaidimo LIK (linskmuju isradnguju klubas) - KVN. Mazesnis - Galustianas buvo Socio miesto komandoje "Utamlionnyje solncem". Jis toje komandoje grojo pagrindiniu smuiku, buvo komandos kapitonas. Tuo tarpu antras - Svetliakovas, jei neklystu buvo komandoje is Piatigorsko komandos vienas is nariu. Siaip Piatigorskas kaip komanda buvo bent mano manymu buvo tikrai aukstesnio lygio nei Sochi. Pabaigus karjera KVN ir tapus zinomiems deka Pirmojo kanalo (pas mus transliuojama apkarpyta sio kanalo versija - pervyj baltyjskij kanal) po to norejosi toliau pratesti sia karjera. Na ir tesia. Tik problema - ideju trukumas. Viena - maziau desimties televizijos laidu - KVN zaidimu, kai masto ir dirba visa komanda, o vertina ziurovai ir gana zinoma ziuri. Antra - dviese vezti keliasdesimt seriju. Vat ir pritruksta ideju. Humoras tampa vis lekstesnis. Ziurejau as si seriala kokiu desetka seriju per TNT kanala pries pora metu (o gal anksciau - kai tik pradejo transliuoti). Na nelabai uzvede. Gal del to, kad maciau kaip jie tikrai gerai vaidino. Kas netingi gali internete paziureti Galia Chrenova pasimetusios mergaites klipa is STEM rungties Vasaros taures zaidime ir palyginti su dabartiniais nasha rasha.

http://www.cha.lt/2006/10/09/kvn.html

P.S. Antrasis is sio klipo nuejo i kita Humoristini sou - Comedy Club.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagaliau sulaukem, siandien kino teatrose priemera o netas pilnas sito filmo :D

Redagavo reDzyss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.