reDzyss

Pc valymas

Rekomenduojami pranešimai

Tagi turiu klausima su kuo jus valot savo notebok'u monitorius.

Ne į temą

mano LCD
as naudoju acme serveteles bet jei gerai isiziuresi sitos acme slapios serveteles palieka pedsakus. Taigi su kuo jus valot ?

;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As savo valau su tualetiniu popierium, pradziai su sudrekintu pravalau, o poto su sausu, kol vanduo neizdziuvo ir nepaliko pedsaku, greitai valau, valau, kol visai isnyksta vandens pedsakai, is mano patirties tai tokiu budu geriausiai issivalo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra tokios sluostes micro pluosto kur stiklam ar blizgantiem pavirsiam valyt, seip buvo kazkas panasaus i jas norfoj po 2 lt bet truputi prastesne negu zepterio uz 30 lt tai va jas biski sudrekines prabrauki ir nelieka jokiu smoru ;)

Redagavo butas007

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As savo valau su tualetiniu popierium, pradziai su sudrekintu pravalau, o poto su sausu, kol vanduo neizdziuvo ir nepaliko pedsaku, greitai valau, valau, kol visai isnyksta vandens pedsakai, is mano patirties tai tokiu budu geriausiai issivalo...

Pasinaudojau pasiulimu puikiai nuvaliau ;)

Yra tokios sluostes micro pluosto kur stiklam ar blizgantiem pavirsiam valyt, seip buvo kazkas panasaus i jas norfoj po 2 lt bet truputi prastesne negu zepterio uz 30 lt tai va jas biski sudrekines prabrauki ir nelieka jokiu smoru :)

Reikes nusipirkt ;) Redagavo reDzyss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mikropluosto servetele naudoju, nors nelabai kada ir tenka monitorius valyt, kartais dar prabraukiu su ta servetele, kuri yra skirta akiniams valyt, neblogai kartais seip :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.