MrVenoMLT

PSP Cheat

Rekomenduojami pranešimai

Tai gi, ar yra nors viena cheat programa su kuria galima būtų cheat'inti žaidimuose kai turi CTF Gen-5.50 ? Kiek randu (t.y. darkCheat, CWCheat, freeCheat ir pan.) yra skirtos tik 5.00 ar kažkam tokio. Gal kas žino nors vieną ant 5.50?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai gi, ar yra nors viena cheat programa su kuria galima būtų cheat'inti žaidimuose kai turi CTF Gen-5.50 ? Kiek randu (t.y. darkCheat, CWCheat, freeCheat ir pan.) yra skirtos tik 5.00 ar kažkam tokio. Gal kas žino nors vieną ant 5.50?

Tai pabandyk ir tas kurios 5.00. Turi veikti, pas mane dar nuo 3,71 ir 4,00 veikia daug, nors 5.50 GEN-D.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandžiau kažkaip... Nėjo... Reiks dar kartą pabandyt...

Gerai, CWCheat veikia ant Midnight Club: L.A. Remix) viskas oki doki, pinigų dahuje su biški ir pan... Bet dabar dingo visos trasos, na career mode (L.A.), map'e yra tik garažas parodytas, statistikoj rašo kad išėjau dar tik 44%, įeinu į map'ą, pažiūriu misijas, ten rašo kad dar turiu įvygdyt 5 trasas su Luxury class mašina, aš ją turiu, bet man nerodo trasų. Ką daryt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.