ch0k3

Medal Of Honor

Rekomenduojami pranešimai

cia man vienam muzika neisimine ar as jau nieko nesuprantu zaidimuose?kazkoks nonsensas. vienintele misija kurioje normaliai ir zjb skambejo muzika (LINKIN PARK) buvo su "apachi" virtushkem. tai is kur tokios nesamones apie vos ne geriausia garso takeli? na nebent campini kazkur uzsislepes ir belaukdamas kol AI saudosi, klausai "muzikos". cia vel EA peripetijos :) kita vertus, galbut per daug demesio suteikiau paciam zaidimo procesui, o ne muzikinio fono uzpildymui.

beja meniu OST, ziauriai nesa i OF:DRAGON RISING MAIN OST. cia kogero tik sutapimas :)

na ne visu ju kskonis vienodas,kitiem muzika bei garsas isvis nesvarbu. tai kai kam,ko reikia. siaip butent sito MOH tai muzika tokia tikrai jau unreal..itraukia gerai ir butent tinka prie atmosferos..ta jie tikrai gerai padare..velgi bent jau mano skoniui. manau kad muzika visada zaidimui suteikia dramatiskumo,itampos, ir kitokiu jausmu..o sitas zaidimas butent toks ir buvo. bet muzika ir buna butent gera tada kai jos kaip atskiro dalyko negirdi o kai jauti visa zaidima bendrai..juk neklausom atskirai garsu,atskirai muzikos ,ir atskirai grafikos neziurim, o isgyvenam viska viename,ir jei kazkur muzikos neisimini,nereiskia kad jos ten nera...reiskia kad ji yra tokia kokios reikia tai situacijai...ne atskirai klausyt o butent kartu losiant jis uzpildo tas vietas kurias turi uzpildyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na ne visu ju kskonis vienodas,kitiem muzika bei garsas isvis nesvarbu. tai kai kam,ko reikia. siaip butent sito MOH tai muzika tokia tikrai jau unreal..itraukia gerai ir butent tinka prie atmosferos..ta jie tikrai gerai padare..velgi bent jau mano skoniui. manau kad muzika visada zaidimui suteikia dramatiskumo,itampos, ir kitokiu jausmu..o sitas zaidimas butent toks ir buvo. bet muzika ir buna butent gera tada kai jos kaip atskiro dalyko negirdi o kai jauti visa zaidima bendrai..juk neklausom atskirai garsu,atskirai muzikos ,ir atskirai grafikos neziurim, o isgyvenam viska viename,ir jei kazkur muzikos neisimini,nereiskia kad jos ten nera...reiskia kad ji yra tokia kokios reikia tai situacijai...ne atskirai klausyt o butent kartu losiant jis uzpildo tas vietas kurias turi uzpildyt.

del garsu sutinku visu 100%, b***** ta lyga kai 4-se prie apgriuvusio pastato atsisaudai belaukdamas pastiprinimo, tai kazkas nerealaus. viskas zvimbia, riksmai ir pan. viskas super, bet tai tesiasi ne istisai. yra trukumu. taciau, sis zaidimas man buvo kazkas tokio.

zodziu pries tai buvusio posto esme, kad EA per daug sau leidzia su "ISMISLAIS" kurie nepateisina saves visu 100%

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

<..> b***** ta lyga kai 4-se prie apgriuvusio pastato atsisaudai belaukdamas pastiprinimo, tai kazkas nerealaus. viskas zvimbia, riksmai ir pan. viskas super,<..>

Jei čia apie tą vietą, kai talibai be perstojo leidžiasi nuo kalno, o keli "geriečiai" papėdėje atsišaudo laukdami malūnsparnių, tai tikrai nereali. Na kur pradžioj viskas normaliai, o vėliau muzika tokia slogi prasideda atseit tuoj bus pypec.

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei čia apie tą vietą, kai laukiama malūnsparnių, tai tikrai nereali.

butent apie ta vieta ir kalbejau :grt:awesome

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Už ką man čia -rep jeigu teisyge pasakiau

BC2 +mw2 - moh

is bc2 bus tankai ir t.t

is mw2 paimta tai kad multiplayeri nusausi zmogu taip pat rodo taskus.

todel medal of honor yra kaip ir sudeti trukumai is mw ir, ir savaime is trukumai is bc2 :grt:.

Pagrindine minti norejau pasakyt: MW2 kombinacija su BC2.

Redagavo Jamolt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

is mw2 paimta tai kad multiplayeri nusausi zmogu taip pat rodo taskus.

Nedidelis netikslumas: BC2 irgi už nušovimus duoda taškus. Ir juos puikiai parodo ekrane. Ir jei kokį mandresnį kill'ą padarai, tai tų taškų gauni labai daug. Pvz1: marksman + kill+ headhost. Pvz2 5x Objective damage su c4 + mcom destruction + dar jei netyčia koks vienas kitas priešas. Smagumėlis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Išvis pieva su tais taškais padaryta.. CoD2 buvo normaliausia, kai stovėjo normalus variklis, nebuvo jokių debiliškų xp ir levelių, o ką nors nušaut buvo kur kas sunkiau ir įdomiaus, nes šitie nauji pritaikyti konsolėms, dėl ko net šaudant 10cm nuo žmogaus, tu į jį pataikai.. Fail.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Medal of Honor gets free, paid multiplayer modes next week

Nuotrauka

Medal of Honor may not be pulling away the Call of Duty and Halo audiences on a level EA is happy with, but there's always add-ons to fall back on. Maybe, just maybe, the fresh multiplayer content can keep people playing.

November 2 will see a King-of-the-Hill-style mode called Hot Zone; new maps Hindukush Pass and Korengal Outpost; and redesigned versions of Shahikot Valley and Helmand Valley. This bundle can be beamed to your platform of choice (PC, Xbox 360, or PlayStation 3) for $10.

And, as previously announced, there's a bit of free content coming on the same day. The Elimination-style Clean Sweep mode plus two new maps and two redesigned ones. Interesting strategy they're going with here. Wonder if it'll work.

kaskas gaus ir nemokamai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

EA's admitted Danger Close and DICE's recently released Medal of Honor reboot "didn't meet our quality expectations".

However, the gargantuan game maker denied the Afghanistan shooter was a failure, and promised gamers next time it'll make "something they appreciate more".

"I'm not going to comment on the sales because EA has an earnings report going out and we will unveil sales in that meeting," Patrick Soderlund, the executive in charge of EA's driving and shooting games, told Eurogamer.

"What I can say is the game didn't meet our quality expectations. In order to be successful in that space, we're going to have to have a game that is really, really strong.

"Medal of Honor is to some extent judged harsher than it should be. The game is better than today's reviews are indicating."

Eurogamer awarded Medal of Honor 8/10 upon its release, and it's currently sitting on a 75/100 Metacritic review score average, but critics have argued the game's "lukewarm" review scores failed to match up to those traditionally gained by Activision's Call of Duty series – a franchise EA's shooter is pitched squarely against.

While Soderlund refused to offer an appropriate review score of his own, he did insist that Medal of Honor was a successful reboot.

"I'm not going to say a specific number. I'm proud of what the game is and proud of what the team did. I just think the market is obviously telling us they think the game is X. We need to convince the market we can make something they appreciate more, particularly to be able to compete.

"We're looking at that clearly. We're taking that seriously. I'm not at all saying Medal of Honor is a failure. It is a successful reboot of that franchise. We're going to be strong in the future."

Soderlund confirmed Danger Close is "absolutely working on something", but declined to comment on the suggestion than another developer is hard at work on the next entry in the franchise.

Whatever the plan, developers will be given more than eight months to create entries in the series.

Could Battlefield: Bad Company and Medal of Honor be alternated year on year?

"I wouldn't say they're more similar than a COD game is from one year to another. They're shooters and they have multiplayer. There are similarities and there are differences," is all Soderlund would offer.

Trumpai: EA pripažįsta, kad MoH kokybė yra prastesnė nei jie tikėjosi.

Šaltinis: Eurogamer.net

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tik dabar si geri pasemiau lost pries kelias dienas,viso 2 dienas uztrukau losimo,tai man jis tikrai ne trumpas.visko yra,visokiu misiju.kokiu tik nori.ir tai kad maziau betikslios saudymo i viska kas juda ,o labiau saudymo po viena kulka,ir tiklsiai,tai tas man cia jau nera geriau.isitraukiau nerealiai nuo pat pirmu minuciu ,o pabaiga tai tiesiog mind blowing dramatiska buvo. net pasidare visko taip gaila ir apmaudu.muzika aisku dare savo visose misijoje.garsai irgi puikiai papilde.krc daug stealth tipo misiju.bet kad ir nera tyli misija,vistiek galima lost gana tyliai,gerai slapstytis ir galima beveik visalaik uzpult is pasalu. geriau is MOH net nelaukiau,ir nesitikejau kad bus toks geras geimas.tikrai toks ilgai brandintas ir pateiktas tokiam pavidale koks ir turi but.ir po zaidimo ilgai dar palieka savo skoni.ir norisi dar karta sulost.nesvarbu kad nieko naujo nebus,bet vis atai tikrai noris dar karta patirt,susikurt sau siek tiek kitokias situacijas juk galima.padaryt sau issuki,pvz nenaudot kai kuriu ginklu ir pan.

krc best that i could expect. bent jau mano skoniui Black ops nera toks geras kaip MOH.ten yra labai geru ir graziu misiju,bet yra ir tokiu kuriose pagalvoji FTW.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As taip pat tik pries kelias dienas pradejau zaisti MOH. Viskas ok, beveik nera prie ko prikibti, grafika visai gera, misijos idomios, del ilgumo nieko negaliu pasakyt, nes dar nepabaigiau :)

As demesi atkreipiau i akmenis, begi ir pasitaiko po kojom koks mazas akmuo, ir negaliu jo perzengti nepasokes, nu gerai galiu persokt, ner problemos, bet kol uzkliunu uz tu akmenu i mane pradeda saudyt, begu i priedanga, vel koks akmuo pasitaiko... :) O siaip visai geras zaidimas isejo.

Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As taip pat tik pries kelias dienas pradejau zaisti MOH. Viskas ok, beveik nera prie ko prikibti, grafika visai gera, misijos idomios, del ilgumo nieko negaliu pasakyt, nes dar nepabaigiau :)

As demesi atkreipiau i akmenis, begi ir pasitaiko po kojom koks mazas akmuo, ir negaliu jo perzengti nepasokes, nu gerai galiu persokt, ner problemos, bet kol uzkliunu uz tu akmenu i mane pradeda saudyt, begu i priedanga, vel koks akmuo pasitaiko... :) O siaip visai geras zaidimas isejo.

o tai realiai tu tikriausia begtum per akmenis kiaurai ane.pamegink kieme akmenu pridet dideliu ir begt per juos..pazesim.. :) o rimtai tai man nekilo jokiu prob su atsitraukimu ar greitu nuslydimu i uzdanga.ta funkcija beje labai cool. ir tas is uz kampo ziurejimas,tik kazkiek problematiska kai nori ir uz kampo islyst ir dar iron sight taikytis.tenka nemazai knopkiu vienu metu suspaust. zaidimas tai tikrai nerealus.ir ne misiju kratinys,kaip dauguma buna,o rimtai toks vientisas story eina nuo vieno ivykio prie kito.dialogai labai gerai igarsinti,geru balsu visi kalba.nerekia stovedami priedangoj is toliausiai,cia siandian buvo tokiu su Black ops dalyku..net juokinga buvo. draugelis sako reikia tyliai eit ir nekelt triuskmo,tipo selint zinai, o pats nuavres taip gerokai toliau nuo manes,reke tokiu man balsu kad as viska puikiausiai girdejau,idomiai taip. matyt jiem su ranku komandomarba snibzdejimu kazkaip nesiseka,jei jau duot komanda tai reikt per visa aikste. arba atsistoji uz biciuko,ir jnu tipo abu slepiates,po to jis pasako kad tave pastebejo,nors tu stovi per centimetra nuo jo,bet tave pastebejo,o jo tai ne... :) ..tai va tokiu MOH nebuvo dalyku. viskas labai gerai nuteikia,ir jei sako kad likt nepastebetu reiskia taip jie irgi elgiasi. ir tas sovniu prasymas labai geras dalykas. man patiko.toki islaiko artima kontakta tarp komandos nariu,juk kiekvienas savo gyvybe patiki kitam.smagu gaut soviniu apkaba kai jos tikrai reikia..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vienoje misijoje tik pamenu kai berods atsilaikyt reikejo kazkiek laiko, sako vienas mazdaug kad liko mazai soviniu, pasistenkit pataupyt. As aisku su machine gun'u tuo tarpu buvau ir prie pabaigos jau kulkos buvo, nuejau pasiprasyt pas draugeli tai dave 1000+ soviniu nors jau atseit mazai liko :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• todel, kad is witcherio tu jau zinai ko tiketis, o cia visiskai naujas IP. ir dar tikrai niekas neaisku apie ka. labiausiai uzkliuva, kad boba negrazi ir veiksmas kazkur kosmose. pirmas ispudis nekoks, bet palaukim. niekas gi nevercia preorderio daryt. pamatysim kazka daugiau tada gal jau aiskiau bus ar labiau hatint ar po truputi didinti smalsuma. vistiek cia gi naughty dog. kokybes standartai pas juos auksciausi
    • na filmas visada visas bus diske ir jam nereiks jokio patcho ar dlc  cia visai kitas reikalas. as irgi buciau pilnai uz tai, kad tureti patinkanti zaidima savo kolekcijoj, bet deja pilno zaidimo diske nera turbut jau nuo ps3/xbox360 laiku (butrent tada atsirado zaidimu patchai konsolese). butu labai gerai jei po kazkiek laiko kai zaidimas pilnai supatchintas ir su visai dlc butu isleidziamas fiziniu pavidalu, bet deja tas neapsimoka. gamepass  tai nuoma. labai gerai jei nezinai kas per zaidimas bet gal ir noretum ji pabandyt. o jei nepatinka tv su xbox gamepassu tai tam yra konsoles. xbox tampa servisu ir kuris butu pasiekiamas visur visiems ir ant bet ko... tuoj bus taip, kad pasileidinesi ant ps5 zaidima ir pirma ka pamatysi bus "Xbox Gamestudio" va kaip dabar su naughty dog naujausiu pristatytu zaidimu... daug hate'o, bet jei butu ps+ galima butu isbandyt nemokamai ir tada jau nusprest ar verta isigyti i savo kolekcija ar ne.. o kas del licenzijos tai ji ne visai tavo... gali but, kad zaidima turi nusipirkes, o jis jau isimtas is eshopo butent del kazkokios pasibaigusios licenzijos (panasiai kaip su senais gta. isimti is paduotuviu nes baigesi licenzija muzikai) o naujose zaidimo versijose tu muzikos ganalu paprasciausiai nera. ir siaip diskai dabar labiau kaip budas pigiau pazaisti zaidima. nupirkai, perejei, pardavei.. tai kuom ne prenumerata?
    • Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos