ch0k3

Medal Of Honor

Rekomenduojami pranešimai

As siandien irgi perejau si naujaji ir nuvilianti MOH.Perejau tik,kad pereit ir viskas,nesigilinau i zaidima,nes bent man tai beveik jokio idomumo ar emociju jis nesukele.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As siandien irgi perejau si naujaji ir nuvilianti MOH.Perejau tik,kad pereit ir viskas,nesigilinau i zaidima,nes bent man tai beveik jokio idomumo ar emociju jis nesukele.

Tai kam tada pirkai ta zaidima ? (turbut del BF3 betos kodo ?)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

............radau kieme shhh gabala..na ir pakeliau ji vien tam kad pakelt..nors ir taip maciau kad tai shh bet na neturejau ka veikt tai pakeliau....

ka cia norejai pasakyt apie zaidima jei rimtai?? kad taves jis nedomino bet perejai ir jis tau nepatiko. tai nh losei isvis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as vis nerasdavau zodziu kuriais galeciau kazkaip uzklausti kuo tau sitas MOH nepatiko? bet manau atsakyma matau sau pries akis. kaip tau galejo patikti zaidimas, jeigu tu i ji nesigilinai? jei nesigilini, tai ir emociju nesukelia. be emociju, zaidimas tampa neidomus. dar speju, kad zaidei ant lengviausio, "ONE MEN ARMY" . tai zinoma zaidimas tampa banalus. mano manymu esmine klaida sio zaidimo, tai trumpumas (nors ziurint is kurios puses ziuresi). bug'u pilna, bet velniop visa tai. MOH tikrai gerai sukaltas. gerai, kad jis isejo pries COD:BLACK OPS, bent jau laukimas pasidare ne toks nuobodus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai isreklamavo sita zaidima , plius turbut visi BF fanai pirko MOH vien tik del to kodo (o pirkau as tikrai delto kodo, aisku galejau neskubet pirkti ta MOH , bet nezinia ar paskui duos ta koda ,nes paskui gali atsirast paprasta versija MOH kur jau neduos BF3 beta kodo)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano atveju "DOVANOTAM ARKLIUI I AKIS NEZIURIMA", todel jokiu parkiu, o tik teigiami atsiliepimai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nu jo...Scalmanai tai is vis i lankas nusnekejai,jei neturi ka pasakyt tai ir patylek.O seip tiesiog pasakiau savo nuomone,kad man jis nepatiko ir tiek.Bande kazka padaryt i bc2 ir mw2 misini,bet gavos ne kazkas.Beje losiau ant HARD,ir pavadinciau tai ONE MEN ARMY,kaip cia minejot jau,nes tikrai buvo gan nesunku,ner ka lygint su pvz:cod.Beje pralosiau ji ant x360,dziaugiuosi,kad ir nesugalvojau jo pirkt.
Redagavo pls

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nu jo...Scalmanai tai is vis i lankas nusnekejai,jei neturi ka pasakyt tai ir patylek.O seip tiesiog pasakiau savo nuomone,kad man jis nepatiko ir tiek.Bande kazka padaryt i bc2 ir mw2 misini,bet gavos ne kazkas.Beje losiau ant HARD,ir pavadinciau tai ONE MEN ARMY,kaip cia minejot jau,nes tikrai buvo gan nesunku,ner ka lygint su pvz:cod.Beje pralosiau ji ant x360,dziaugiuosi,kad ir nesugalvojau jo pirkt.

pirma: panasumas su MW ir MW2 tik toks, kad saudai ne WWII laikuose. tas pats liecia ir BF:BC ir BC:BC2 nors ir cia toks nesulyginamas dalykas.

antra: pagal sunkumo lygi, MW2 buvo labai lengvas (ilgiau uztrukau tik SPEC OPS), WAW va cia tai begalines granatos ir nesibaigiantys "fricai" fu$%ck jokio malonumo.

trecia: sunku aplenkti ta, kuris topuose stovi jau labai ilga laika. visada lyginama tik su geriausiu, taciau yra kur judeti i prieki.

ketvirta: dauguma laukia COD:BO

esme, kad galejo dar labiau apslifuoti MOH. galejo dar palaukti su isleidimu.pailginti single player kompanija, bet vistiek visi ir visada sita zaidima lygins su COD:MW (2)

bet juk idomiau zaisti netik vien CALL OF DUTY, norisi sviezienos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš pradedu po truputi MP įsimylėti.

Jėga!

Žaidžiu vien tik Combat Mission. Gal todėl, kad tai labiausiai panašu į BC2 Rush'ą, su kuriuo, galima sakyti, aš užaugau :). Kaip minusus įvardinčiau:

- Žmonių skaičių. Gal ne kiek žmonių skaičių, kiek snaiperių skaičių.

- Lagas! Jis iš tiesų yra.

- Kartais nedeplojina manęs, nors timout'as būna pasibaigęs ir lyg crazy maigau A mygtuką.

- Ne visos mirties animacijos man patinka. Pvz jei priešas pasiunčia lėktuvus su kulkosvaidžiais.. tai tiesiog žūni ir po to sužinai, nuo ko mirei. Kažkaip galėjo tuos visus straikus padaryti labiau prognozuojamus (pvz jau matai lėktuvus iš toliau, arba stiprėjantis garsas.. tada bėgi slėptis ir pan.).

- Live chat'as net nereikalingas yra (ką ten per jį šnekėti/tartis, jei per kelias sekundes paprastai būni negyvas). BC2 jis turi prasmę - vis tik ten taktinė šaudyklė. Bet MOH'e ir COD'uose live chat'as yra skirtas tik vaikams. Panašų vaizdą mačiau ir MW2.

- Kam ten tos šovinių dėžės ir pan., kai vis tiek greičiau mirsi, nei šoviniai pasibaigs (arba nei spėsi nubėgti iki tų šovinių). Arba miręs greičiau spawninsi ant kolegos, nei nubėgsti atgal į bazę šovinių ir grįši vėl į veiksmo lauką.

Niekada nemėgau greitų šaudyklių. Bet po truputi pradedu suprasti, kame ten yra žavesys.

Plius.. visai gerai pasirodžiau (net porą kartų kažkaip pavyko būti pirmam; dar keletas kartų ir achievement'as bus;)).

Nuotrauka

Gal egzistuoja koks gamercard'as Mog statistikom?

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš pradedu po truputi MP įsimylėti.

Jėga!

Žaidžiu vien tik Combat Mission. Gal todėl, kad tai labiausiai panašu į BC2 Rush'ą, su kuriuo, galima sakyti, aš užaugau ;). Kaip minusus įvardinčiau:

- Žmonių skaičių. Gal ne kiek žmonių skaičių, kiek snaiperių skaičių.

- Lagas! Jis iš tiesų yra.

- Kartais nedeplojina manęs, nors timout'as būna pasibaigęs ir lyg crazy maigau A mygtuką.

- Ne visos mirties animacijos man patinka. Pvz jei priešas pasiunčia lėktuvus su kulkosvaidžiais.. tai tiesiog žūni ir po to sužinai, nuo ko mirei. Kažkaip galėjo tuos visus straikus padaryti labiau prognozuojamus (pvz jau matai lėktuvus iš toliau, arba stiprėjantis garsas.. tada bėgi slėptis ir pan.).

- Live chat'as net nereikalingas yra (ką ten per jį šnekėti/tartis, jei per kelias sekundes paprastai būni negyvas). BC2 jis turi prasmę - vis tik ten taktinė šaudyklė. Bet MOH'e ir COD'uose live chat'as yra skirtas tik vaikams. Panašų vaizdą mačiau ir MW2.

- Kam ten tos šovinių dėžės ir pan., kai vis tiek greičiau mirsi, nei šoviniai pasibaigs (arba nei spėsi nubėgti iki tų šovinių). Arba miręs greičiau spawninsi ant kolegos, nei nubėgsti atgal į bazę šovinių ir grįši vėl į veiksmo lauką.

Niekada nemėgau greitų šaudyklių. Bet po truputi pradedu suprasti, kame ten yra žavesys.

Plius.. visai gerai pasirodžiau (net porą kartų kažkaip pavyko būti pirmam; dar keletas kartų ir achievement'as bus;)).

Nuotrauka

Gal egzistuoja koks gamercard'as Mog statistikom?

na kazkaip nepasakyciau tada kad nemegsti greitu saudykliu kur begi saudai,begi saudaii,arba mirsti mazdaug taip kas 2min.man tikrai tame nera nieko idomaus.ir pasirodau dazniausiai blogai bet esme kad,galvoji kad kaip nors palosi leciau viska,bet neina. jei eiseinu pries ka nors 1vs1 visada mirstu pirmas beveik.viskas tuom ir pasakyta. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kazkaip nepasakyciau tada kad nemegsti greitu saudykliu kur begi saudai,begi saudaii,arba mirsti mazdaug taip kas 2min.man tikrai tame nera nieko idomaus.ir pasirodau dazniausiai blogai bet esme kad,galvoji kad kaip nors palosi leciau viska,bet neina. jei eiseinu pries ka nors 1vs1 visada mirstu pirmas beveik.viskas tuom ir pasakyta. :)

Tai pas mane analogiška situacija (nemoku aš greitai valdyti ir reaguoti ir dažiniausiai iššokus priešui prieš nosį, susimakaluoju ir nenušaunu). Tačiau po truputi atrandu taktikas, kurių pagalba galima šienauti priešus. Viena iš jų: rasti vietas, pro kurias dažniausiai bėga priešai (įvairūs tarpai ir pan.). Arba pvz laikytis atokesnių vietų (ne per vidurį map'o, o labiau šonuose). Tada galima pulti netikėtai iš šono. Ir t.t.

Vienas momentas, dėl ko šis žaidimas patiko labiau, nei BC2:

BC2 atveju reikia sprogdinti tik MCOM'us. Šiame žaidime reikia ne tik sprogdinti, bet ir pvz išsilaikyti tam tikrą laiką priešo teritorijoje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai pas mane analogiška situacija (nemoku aš greitai valdyti ir reaguoti ir dažiniausiai iššokus priešui prieš nosį, susimakaluoju ir nenušaunu). Tačiau po truputi atrandu taktikas, kurių pagalba galima šienauti priešus. Viena iš jų: rasti vietas, pro kurias dažniausiai bėga priešai (įvairūs tarpai ir pan.). Arba pvz laikytis atokesnių vietų (ne per vidurį map'o, o labiau šonuose). Tada galima pulti netikėtai iš šono. Ir t.t.

Vienas momentas, dėl ko šis žaidimas patiko labiau, nei BC2:

BC2 atveju reikia sprogdinti tik MCOM'us. Šiame žaidime reikia ne tik sprogdinti, bet ir pvz išsilaikyti tam tikrą laiką priešo teritorijoje.

as nemanau kad cia yra nemokejimais greitai reguot ar vadyt, o labiau visko atkalimas ,ir tada losi per is natu viska. man tokiu atveju tai jau nebe zaidimas,tieasiog darai visus veiksmus automatiskai nes zinai kas kur ir kaip ka geriau daryt.man MP patiko BF1942 .tikrai smagu tenai kazkaip buvo su dzipu pralekt,irssokt is kabinos ir begdamas atsisaudinet.kazkaip mapai nors mazi buvo bet man tiek erdves ten, na ne vien pastatai ,kambariai, kolidoriai. as galiu lost zaidimus ir 10 kartu kurie turi ta random dalyka kur niekas nevyksta pagal viens scripta, kur kazkas keiciasi jei losi paakrtotinai. nzn su gyvais zmonem niekas nesikeicia.jie darys kaskart ta pati kad tik surinkt daugiau tasku. suprasciau jei butu Far Cry 2 dydzio pasaulis ir jame vat reiktu paieskot prieso ir gal per valanda laiko nusautum tik viena priesininka. bet kazkodel visiem tai atrodo nuobodu ir neidomu. man vienas geriausiu visu laiku fps siaip.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as nemanau kad cia yra nemokejimais greitai reguot ar vadyt, o labiau visko atkalimas ,ir tada losi per is natu viska. man tokiu atveju tai jau nebe zaidimas,tieasiog darai visus veiksmus automatiskai nes zinai kas kur ir kaip ka geriau daryt.man MP patiko BF1942 .tikrai smagu tenai kazkaip buvo su dzipu pralekt,irssokt is kabinos ir begdamas atsisaudinet.kazkaip mapai nors mazi buvo bet man tiek erdves ten, na ne vien pastatai ,kambariai, kolidoriai. as galiu lost zaidimus ir 10 kartu kurie turi ta random dalyka kur niekas nevyksta pagal viens scripta, kur kazkas keiciasi jei losi paakrtotinai. nzn su gyvais zmonem niekas nesikeicia.jie darys kaskart ta pati kad tik surinkt daugiau tasku. suprasciau jei butu Far Cry 2 dydzio pasaulis ir jame vat reiktu paieskot prieso ir gal per valanda laiko nusautum tik viena priesininka. bet kazkodel visiem tai atrodo nuobodu ir neidomu. man vienas geriausiu visu laiku fps siaip.

FC2 geriausias? Man tai jis kažkoks nesusipratimas ;)

Šiaip MOH'as (kaip ir MW2) yra kraštutinumas (lyginant tarkim su Tavo FC2 atveju). Man irgi tokie nepatinka. Va BC2 su Hardcore nustatymais yra aukso viduriukas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Go Behind The Music with Medal of Honor

Nuotrauka

I’m pretty sure that a significant amount of you have been picking up the sticks to tackle the tenacious task of jumping into the boots of Tier 1 via EA’s recently-released Medal of Honor. As many a gamer and reviewer has expressed, one of the best aspects of the game from a production standpoint is its music, which was comprised by award-winning composer Ramin Djawardi. Well, if you’re interested in finding out a little bit more about the composer, what went into the MOH score, and the differences between composing music for games as opposed to other mediums, we advise that you hit up this exclusive blog post on TheComet.com to get some insight.

source EPICBATTLEAXE.COM

cia man vienam muzika neisimine ar as jau nieko nesuprantu zaidimuose?kazkoks nonsensas. vienintele misija kurioje normaliai ir zjb skambejo muzika (LINKIN PARK) buvo su "apachi" virtushkem. tai is kur tokios nesamones apie vos ne geriausia garso takeli? na nebent campini kazkur uzsislepes ir belaukdamas kol AI saudosi, klausai "muzikos". cia vel EA peripetijos :) kita vertus, galbut per daug demesio suteikiau paciam zaidimo procesui, o ne muzikinio fono uzpildymui.

beja meniu OST, ziauriai nesa i OF:DRAGON RISING MAIN OST. cia kogero tik sutapimas :)

Redagavo laumius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.