ch0k3

Medal Of Honor

Rekomenduojami pranešimai

<..> grafika buna tokia labai labai medine (kokiu 16bit:D) bet su laiku (3sec) uzkriauna. :) :) ar kam taip buvo? :)

Yra taip.

Matomai specialiai padaryta, kad greičiau žaidimas užsikrautų, o tekstūrų detales krauna jau žaidimui prasidėjus. Galima pastebėti tik būnant arti sienos.

Tikriausiai delto kad blogai irase :)

Nieko bendro su įsirašymu neturi. Neišsigalvok :)

Multiplayeris patiko. Kaip BC2, bet ne toks pat.

O man MP tai kažkokia katastrofa. MW2 kopija. Ne kitaip. Spawn die spawn die..... Tikrai ne mano tipo šaudyklė. Nulis taktikos. Žemėlapis mažas. Žmonių kaip Akropolyje prieš Kalėdas ir t.t. Vienu žodžiu MP - jis yra toks koks yra. Tačiau visiškai ne mano tipo. Negaliu sakyti, kad FAIL. Viskas ten gerai. Bet...

SP - čia jau kitas reikalas. Geras kaip ir visi karine tematika žaidimai. Galima kabinėtis prie N+1 dalyko (grafika, trūkčiojimai ir t.t. - viskas ką rašo kiekvienas review). Bet elementariai į tokius dalykus net nekreipiu dėmesio. Pats didžiausias SP minusas - žiauriai apribotas žaidimas. 99% atvejais iš taško A į B gali nueiti tik vienu keliu... nors ir kitu keliu atrodo tarpas pakankamas žmogui praeiti, bet neleidžia.

SP pabaigsiu. MP greičiausiai nepraktikuosiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Yra taip.

Matomai specialiai padaryta, kad greičiau žaidimas užsikrautų, o tekstūrų detales krauna jau žaidimui prasidėjus. Galima pastebėti tik būnant arti sienos.

Nieko bendro su įsirašymu neturi. Neišsigalvok :)

O man MP tai kažkokia katastrofa. MW2 kopija. Ne kitaip. Spawn die spawn die..... Tikrai ne mano tipo šaudyklė. Nulis taktikos. Žemėlapis mažas. Žmonių kaip Akropolyje prieš Kalėdas ir t.t. Vienu žodžiu MP - jis yra toks koks yra. Tačiau visiškai ne mano tipo. Negaliu sakyti, kad FAIL. Viskas ten gerai. Bet...

SP - čia jau kitas reikalas. Geras kaip ir visi karine tematika žaidimai. Galima kabinėtis prie N+1 dalyko (grafika, trūkčiojimai ir t.t. - viskas ką rašo kiekvienas review). Bet elementariai į tokius dalykus net nekreipiu dėmesio. Pats didžiausias SP minusas - žiauriai apribotas žaidimas. 99% atvejais iš taško A į B gali nueiti tik vienu keliu... nors ir kitu keliu atrodo tarpas pakankamas žmogui praeiti, bet neleidžia.

SP pabaigsiu. MP greičiausiai nepraktikuosiu.

Bet tai zaidimas ikeltas i hdd vistiek taip turi buti?:) (tik pasitikslinau:D)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O as galvojau kad consolei kas jau, nes netycia nukrito is 20-30cm aukscio :) :)

Ne į temą

Kaip cia sugebejo savaime nukrist
?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kaip cia sugebejo savaime nukrist
?

Nesakiau kad savaime:D turiu namuose po televizorium stala ir ten toks kaip stiklinis padekliukas yra tai ant jo laikau x'a ir jis kaskaip "magiskai" nukrito :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet tai zaidimas ikeltas i hdd vistiek taip turi buti?:) (tik pasitikslinau:D)

Na tai nori kelk, nori ne. Bet tas ryškėjančių tekstūrų efektas vis tiek bus, mano manymu. Darau prielaidą, kad sienos turėtų ryškėti ilgiau, kai žaidžiama iš DVD. Man šitas efektas būna tik pirmą kartą paleidžiant žaidimą. Jau žaidžiant (loadinant checkpoint'ą ir pan.) - ne.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai nori kelk, nori ne. Bet tas ryškėjančių tekstūrų efektas vis tiek bus, mano manymu. Darau prielaidą, kad sienos turėtų ryškėti ilgiau, kai žaidžiama iš DVD. Man šitas efektas būna tik pirmą kartą paleidžiant žaidimą. Jau žaidžiant (loadinant checkpoint'ą ir pan.) - ne.

Taip, bus, ir kartais vaziuojant greitai su ATV patrukcioja

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, bus, ir kartais vaziuojant greitai su ATV patrukcioja

Gavot achievmenta su atv kai vaziavot?:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gavot achievmenta su atv kai vaziavot?:blink:

Taip. Ir gan netikėtai. Buvau pasiruošęs pagal guide jį gauti, tačiau netyčia nulėkiau važiuodamas nuo skardžio (užsimušiau savaime suprantama) ir pop! achievement'as dar krentant ore. Gal tas galioja ne visiems skardžiams.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

teisa pasakius, visi SP achievement'ai yra labai paprasti ir nereikalaujantys pastangu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip. Ir gan netikėtai. Buvau pasiruošęs pagal guide jį gauti, tačiau netyčia nulėkiau važiuodamas nuo skardžio (užsimušiau savaime suprantama) ir pop! achievement'as dar krentant ore. Gal tas galioja ne visiems skardžiams.

Nereikėjo net ir užsimušt. Gavau paprasčiausiai krisdamas nuo skardžio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

teisa pasakius, visi SP achievement'ai yra labai paprasti ir nereikalaujantys pastangu.

O kaip dėl pastatų sugriovimo skraidant malūnsparniu? Atrodo nei vieno sveiko nepalikau, bet prizo negavau. Kažkur skaičiau, kad reiktų antrą kartą bandyti (tipo sumuojasi).

Šiaip visumoje - BC2 (taip pat Dice kūrinys) SP Cheevos'ai irgi paprasti buvo. Šiaip nepalaikau minties komplikuoti žaidimus. Žaisti žaidimą 5 kartus, kad gautum visus 1000GS - s?cks...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip dėl pastatų sugriovimo skraidant malūnsparniu? Atrodo nei vieno sveiko nepalikau, bet prizo negavau. Kažkur skaičiau, kad reiktų antrą kartą bandyti (tipo sumuojasi).

Šiaip visumoje - BC2 (taip pat Dice kūrinys) SP Cheevos'ai irgi paprasti buvo. Šiaip nepalaikau minties komplikuoti žaidimus. Žaisti žaidimą 5 kartus, kad gautum visus 1000GS - s?cks...

pirmu bandymu ir as negavau, bet kadangi pastatai sumuojasi, antra karta vos tik pradejus misija issoko cheevas. o del zaidimo perzaidimo kelis kartus, tai apsurdas. tokia praktika uzturejau su LOST PLANET 2.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as nesakiau kad negavau, as tik paklausiau ar gavot ir tiek :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Aš tai kažkaip net nerenku tų GS. Aišku kai gauni - linksma, tačiau, kad specialiai juos lakstyt, žaidimą pereit neįdomų (kalbu ne apie MoH) po kelis kartus vien dėl tų taškelių, man asmeniškai yra nesąmonė. Žaidžiu savo malonumui jau kelis mėnesiu, turiu 4000 su kaipeikom ir užtenka, niekur neskubu :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.