ch0k3

Medal Of Honor

Rekomenduojami pranešimai

O kas sakė, kad CoD bus geresnis?

CoD niekad nenuvyle ir manau nenuvils. :]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

CoD niekad nenuvyle ir manau nenuvils. :]

Visko gali buti:)Pvz Nfs serija .Iki prostreet nenuvyle nei karto , bet kai pabandziau ps tai p***...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu as rytoj gausiu savo Kopija MOH , Bet ji perkau vien tik del BF 3 Betos (kodo)

Aisku nzn kaip bus bet manau bus geras man , MP turetu but geras vien delto kad DICE dare ta MP

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu as rytoj gausiu savo Kopija MOH , Bet ji perkau vien tik del BF 3 Betos (kodo)

Aisku nzn kaip bus bet manau bus geras man , MP turetu but geras vien delto kad DICE dare ta MP

sakai kade DICE tai jau super? na tik keli MP rezimai gal 4, ir tikrai nedaug mapu,o dauguma MP rezimu mapus dar sumazina,tai beveik nelieka is ko rinktis.ir grafika neblizga,nors ir BC2 variklis sakyciau nieko. matai kam ko reikia. negalima nieko ispeikt aisku. man rupi tik kampanija ir ne velnio nerupi BF3 beta. o ps3 versija tai gera dar ir tuom nes dar gauni ir perkurta MOH Frontline. kadangi karinius zaidimus tokio tipo dabar gaunam tik 2 tai ar isvis dar galima cia ka nors rinktis ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neiskentes kada sis geimas pereis abgx patikra , vistiek negalesim lost MP be codo , isirasiau ir as si zaidima :D Grafika tai tikrai neblizga , kazkas panasaus i MOH Airborn grafika, galejo tikrai labiau pasistengti, dar man yra kazkokie bugai su garsu , kartais nebuna jo. Pradejau iskart losti ant hardo, nes pasimokiau su zaidimu BF BAD COMPANY 2, zaidziau ant NORMAL ir buvo per lengva, na pats gameplay tikrai labai geras man , nusistaciau ginklus kad saudytu po viena kulka ir bandau visad pataikyti priesui i galva o ne saudyti padrikai ir daryti mesmale. Labai patinka kad visad gali koverintis ir yra kur koverintis :D ne taip kaip COD serijos zaidimuose begi ir palini belenkaip, nes jei nepalinsi nusaus o pasislepti nera kur :D gan dydeli mapo plotai, jei tai isnaudoji, gali kiekviena priesa nusauti atskirai i galva . Gerai tai kad gali isnaudoti ginklus yra vietu kur reikia snaiperiu , pastatuose isnaudoji pompas ir ttt. Na manau kam patiko BF BAD COMPANY 2 patiks ir sitas , aisku grafiskai tai neprilygsta, bet dideli plotai ir koverinimasis tai panasus, gaila nebus galimybes ismeginti MP bet jauciau nelabai BF bc2 ir prilygtu nors neisbandes negali sakyt :o

Ne į temą

Ir seip istikra uzpi... mani tie ju modernus karai, noriu as senuju karu palost, koki II pasaulini ar kanors panasaus :o Mylejau as COD uz WORLD AT WAR nes jis buva man pats geriausias :oNuotrauka
Redagavo res5ect

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O del to blizgesio tai zinai kiek vienas zaidimas turi minusu ir pliusu ,man BF ir neblizga kaip ir tas COD ,aisku nieko negaliu sakyt apie MOH nes as jo neturiu pokolkas (nedaug liko laukt kol atsius pastas) o tik pora treileriu pamates ir pora minuciu MP gameplay , bet jei noriu blizgesio uzsidedi Killzone2 o tada blizga viskas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jap. pagaliau siandian abgx surado .ini faila jau MOH'ui, tai jau galima stealthint.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O del to blizgesio tai zinai kiek vienas zaidimas turi minusu ir pliusu ,man BF ir neblizga kaip ir tas COD ,aisku nieko negaliu sakyt apie MOH nes as jo neturiu pokolkas (nedaug liko laukt kol atsius pastas) o tik pora treileriu pamates ir pora minuciu MP gameplay , bet jei noriu blizgesio uzsidedi Killzone2 o tada blizga viskas

Nu BF grafikos detalumas tai tikrai geresnis buvo, ypac siame zaidime prastai atrodo ugnis ir kai numeti granata pats sprogimas, garsas yra o efekto 0 =] Bet tikrai nesakau kad si zaidima gadina grafika, tikrai ne, tai tikrai labai puiki saudykle :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

baigiau zaisti ir as sita zaidima, katik nugriebiau paskutini achievement'a "Crowd Control". gaila, kad offline paliko tik 500GS. zaidimas man patiko, pabaiga tokia idomi, su mintim i ateiti. super, na ka laukiam pratesimo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

baigiau zaisti ir as sita zaidima, katik nugriebiau paskutini achievement'a "Crowd Control". gaila, kad offline paliko tik 500GS. zaidimas man patiko, pabaiga tokia idomi, su mintim i ateiti. super, na ka laukiam pratesimo

Na tai šiandien jau gali rinkti online achievement'us.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai šiandien jau gali rinkti online achievement'us.

aha, nebent kai nauja xbox'a nusipirksiu :D b*****, nekenciu M$ del gauto bano

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

aha, nebent kai nauja xbox'a nusipirksiu :D b*****, nekenciu M$ del gauto bano

Čia savęs turi nekęsti, kad pasidavei silpnumui ir flash'inai :D :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jap. pagaliau siandian abgx surado .ini faila jau MOH'ui, tai jau galima stealthint.

Oi rasom rasom mes zaidima rasom ( i diska aisku) :D:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ko cia ta cod kisat? mw2 buvo failu failas, apie mp. ir kiek matosi tas pats ir black ops bus. na zinoma vaikuciams patinka nuke ar kokie choperiai, o kuo daugiau tuo geriau ... o sp visi trumpi ir mw, ir moh ir bf ir panasiai. tai nenorit nepirkit bet maziau cia verkit ko laukti ko ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.