ch0k3

Medal Of Honor

Rekomenduojami pranešimai

Nuotrauka

Publisher: Electronic Arts

Developer: Dice

Genre: Modern First-Person Shooter

Release Date: Oct 12, 2010

ESRB: Rating Pending

Platforms: PC, PS3, Xbox360

Official Site: Medalofhonor.com

Žaidimo aprašymas(ENG):

Operating directly under the National Command Authority, a relatively unknown entity of handpicked warriors are called on when the mission must not fail. They are the Tier 1 Operators.

Over 2 million Soldiers, Sailors, Airmen and Marines wear the uniform. Of those, approximately 50 thousand fall under the direct control of the Special Operations Command. The Tier 1 Operator functions on a plane of existence above and beyond even the most highly trained Special Operations Forces. Their exact numbers, while classified, hover in the low hundreds. They are living, breathing, precision instruments of war. They are experts in the application of violence. The new Medal of Honor is inspired by and has been developed with Tier 1 Operators from this elite community. Players will step into the boots of these warriors and apply their unique skill sets to a new enemy in the most unforgiving and hostile battlefield conditions of present day Afghanistan.

There is a new enemy. There is a new war. There is a new warrior. He is Tier 1.

Šiek tiek informacijos lietuviškai čia.

Trailer:

Pildykit jei rasit kokios info

-----------

Laukiu, nors nelabai palaikau tą modern warfare mintį, bet MOH visada buvo geriau nei COD :D

Redagavo ch0k3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Coveris

Ne į temą

Nuotrauka
Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip nera?

Ne į temą

Čia viskas beveik iš naujienos galėjai off tagus uždėt, kad mažiau vietos užimtų :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seip man vienintelis Tikrai geras MOh buvo tik Alied Assault. Kiti buvo neydomus, prastoka istorija ir visa kita. Paskutini perejau vien tik del to jog labai megstu FPS. O allied assault buvo geras del to jog kure IW, o isleido Ea. Tikekimes sis MOH bus geras, bent Mp tai tikrai bus geras, nes kuria DIce.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seip man ir jauciu is visu Medal Of Honor daliu allied assault kai isilaipini Francuzijoj Omahos papludimi per D/Day, tuomet pirma kart zaidims sukele tiek dauk ispudziu geru :D Ir seip daba lb tikejaus kad isleis senuosius karus MOH , nes man asmeniskai nelabai tie modernus karai na bet tikekimes nenuvils :D

P.S o girdeti kasnors kad COD ar MOH leis kanors is senuju karu ?

Redagavo res5ect

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seip man ir jauciu is visu Medal Of Honor daliu allied assault kai isilaipini Francuzijoj Omahos papludimi per D/Day, tuomet pirma kart zaidims sukele tiek dauk ispudziu geru :D Ir seip daba lb tikejaus kad isleis senuosius karus MOH , nes man asmeniskai nelabai tie modernus karai na bet tikekimes nenuvils :D

P.S o girdeti kasnors kad COD ar MOH leis kanors is senuju karu ?

Ne į temą

Senokai sklido gandai pries MW2 isleidima jog CoD Vietnam bus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Keletas naujienu is Xbox official Magazine:

► Žaidimo veiksmas vyksta Afganistane.

► Tamsiuose lygiuose bus galima iššaudyti visas šviesas ir naudoti naktinio matymo akinius savo pranašumui.

► Žaidime žaisime ne už vieną, bet už kelis veikėjus.

► Sprintas ir artimos kovos peilio naudojimas bus panašus kaip ir Call of Duty žaidimuose.

► Kareivių apranga, kalbos bruožai bus atkurti autentiškai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar patvarkyk išleidimo data, Release Date: TBA, 20010 manau turetu būt Release Date: TBA, 2010.

Redagavo audriusvaldo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Title Medal of Honor (2010)

Also known as Medal of Honor

Suitable for 18+

Developers EA Games, EA DICE

Publishers Electronic Arts

Genre Action (First Person Shooter)

Release date 28 October 2010

First images from Medal of Honor (2010)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai sudomino mane tas keturatis (atrodo polaris sportsman 700 cc 2004 metu :D), kazin kaip valdymas bus, žaidimo grafika labai panasi i cod:mw 2 atrodo, mane visa laika daugiau moh serija traukdavo, prisimenu dar medal of honor ant ps 1, su tevu kaip losdavom, geriausia saudykle budavo, dviese labai smagu budavo per split screen pasikalt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.