Lukrin

Flashinam liteon 93450C

Rekomenduojami pranešimai

na matai reik tada laukt normalaus gido nors as jau mazdaug susiradau detales kuriu man reikes tik del jungtuko nebuvo aisku todel ir klausiau nu nieko visviena padarysiu :cheers: nes tas pats budas tinka tiek 93450 tiek 83850 modeliams o pas mane zmogeliukas turi 83850 modeli is kurio negaliu istraukti rakto tad teks istraukti visa originalia FW ir dar prie to pacio jei kartais nerasciau ar tiktu kitokie stipresni resistoriai?

Dėja netinka gausi kitokį status.

Nebent su 22 tau neveikia tada reikia naudoti 20 bet priklauso nuo pc :dance:. Gidą tesiu kai gausiu kita nauja liteon fleshint :) tai neškit jai norit kad greičiau būtų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dėja netinka gausi kitokį status.

Nebent su 22 tau neveikia tada reikia naudoti 20 bet priklauso nuo pc :cheers:. Gidą tesiu kai gausiu kita nauja liteon fleshint :dance: tai neškit jai norit kad greičiau būtų.

nu matai idomiai cia gaunasi net nepagalvojau kad gali but kitoks status tada reiks nuipirkt ir silpnesniu :) o ji man reikia atidaryt iki puses ir tada viska traukti ar jau poto kai viska sulituoji nebesvarbu yra atidarytas ar ne?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu matai idomiai cia gaunasi net nepagalvojau kad gali but kitoks status tada reiks nuipirkt ir silpnesniu :whistling: o ji man reikia atidaryt iki puses ir tada viska traukti ar jau poto kai viska sulituoji nebesvarbu yra atidarytas ar ne?

Po litavimo nesvarbu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai tada nera problemu bet kol nesusiduriau su 83450c v2 dvd romu noreciau dar siek tiek info nes nusipirkau resistoriu ir pagal ta lentute kuri yra duota nesusigaudau kokie kokio stiprumo gal galite pasakyti kaip pagal testeri nustatyti kuris tinkamas? nes ju pas mane yra 610 ir jie sudeti po 10 tai praktikstai reiktu ismatuoti 61 resistoriu pagal spalvas atrinkau kuris turi buti tinkamas pamatavau su testeriu atrodo geras tik nezinau ar tiksliai geras tad maza pamoka kaip nustatyri kokio galingumo yra resistorius tikrai praverstu dekui :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

http://lemona.lt/index.php?page=item&i_id=42867 22 šitas bandyk atskirti :D

http://lemona.lt/index.php?page=item&i_id=42866

Arba ant testerio omus užsimesk ir išmatuok :D

tai kad pasidarau ant testerio omus padarau 20k nieko nerodo o kai padarau 200 rodo 21.5 kazkur tai kiek mano smegenyne nesa tai tas turi tikti :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kad pasidarau ant testerio omus padarau 20k nieko nerodo o kai padarau 200 rodo 21.5 kazkur tai kiek mano smegenyne nesa tai tas turi tikti :thumbsup4:

Jop šitas turėtu būti geras

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu va meginau flashinti atrodo viskas ok resistorius geras sulituota normaliai bet kaip gaunu status x taip gaunu keiciau resistorius iki 10omh vistiek niekas nepadejo zodziu nebezinau ka ddaryt gal kas kokiu patarimu duos? dvd romas yra 83450c v2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu va meginau flashinti atrodo viskas ok resistorius geras sulituota normaliai bet kaip gaunu status x taip gaunu keiciau resistorius iki 10omh vistiek niekas nepadejo zodziu nebezinau ka ddaryt gal kas kokiu patarimu duos? dvd romas yra 83450c v2

Spausk intro on off power ir žiurėk plius pažiek gal takeliai trumpina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Spausk intro on off power ir žiurėk plius pažiek gal takeliai trumpina

nieko nesigavo STATUS pasidare 0xFF dvd romo kompas nebemate net viska sulitavus i savo vietas bet idejus ji i boxa viskas veike tad isvada tokia kad as blogas flashintojas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nieko nesigavo STATUS pasidare 0xFF dvd romo kompas nebemate net viska sulitavus i savo vietas bet idejus ji i boxa viskas veike tad isvada tokia kad as blogas flashintojas :)

Ne į temą

senai buvo aisku :) gerai kad prisipazinai :)

viskas pavyko is pirmo karto...

naudok DosFlash32

Redagavo rlevin7

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

arba kompas tiesiog nemegejas dirbt su boxo dvd, kaip ir maniskis ;]...

tai kad normaliai viskas flashindavosi su tuo kompu tik dabar kazkas jam nepatiko ir meginu issiaiskinti kas tai kad man atrodo jog JF taip pat naudoja dosflas32 kai flashini per JF tad nesitiki man kad butu statusas kitoks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.