Coxas

xBox live GOLD

Rekomenduojami pranešimai

va ziurek jai del lodono adres 1 rasai : 225 edgware road, adress 2 tuscias, poscode w2 1ju, country uk . Ne pamenu dabar ka ten dar praso???

ir cia USA: 1335 Avenue of the Americas, New York, New York, United States 10019 parasyk kaip suvedi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki. Nekurdamas naujos temos paklausiu cia. Liko tik kelios dieneles mano XBL Gold. Ziurejau ebay ir pasimeciau. Vieni praso 6 svarus uz metus kiti 30, dar kiti 15. Kiek is tikruju kainuoja tas XBL Gold? Kur butu pigiausia isygyti? :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau susigaudziau. :thumbup: Ten kur 6 svarai is pradziu pardavinejo kaip ir LIVE kodus gold narystei, gavo neigiamu ivertinimu uz apgavyste ir dabar jau parduoda tik "gida" kaip gauti LIVE nemokamai. Aiskiai parase ka siulo :) Taigi metams uz XBL gold teks pakloti siek tiek virs 100Lt kaip supratau. :)

:) O dabar paaiskinkit man naujokui kaip su jumis lietuvaiciais susitikt pazaist? Issiunciau asmenine zinute kad prijungtu mane prie Lietuviu grupes tos. Tai as gausiu kaip invite'a ar request'a kazkoki prisijungt ir matysiu kas kada ka losia ir prisidet ar pasiulyt galesiu ar kaip? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man irgi klausimas ar galima susimoket uz live per banka ar panasei

nebent perki pagal skelbima is zmogaus, tai i jo saskaita pavedima ir is banko gali padaryt.

o jei perki is Microsoft'o, tai tik su kreditine kortele gali atsiskaityti, nebent tavo profilis yra USA, tuo atveju kreditine negalios.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va duodu jums patarima, geriausias budas nusipirgti Gold, tai nusipirkti is kokio kito, sumoki jam pinigus o jis iskarto atsiuncia tau koda kuri suvedi ir gauni gold :) taip as visada darau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar kaip nors kur nors turi gali būti panaudotas Live accounte nurodytas adresas?

T.y. gal siunčia kokias dovanas ar newsletter'ius?

Nes dabar mano accounte nurodytas bilekoks adresas. Ar turėčiau įvesti savo pvz draugelio UK adresą? ar buvo kada Xbox istorijoje, kad tas adresas turėtų kokią nors reikšmę?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.