wader

Ar shock tinkamas buti kaip moderatorius?

Shock- moderatorius  

57 nariai prabalsavo

1. 1. Ar shock tinkamas kaip moderatorius?

• Taip
      19
    • Ne
      15
    • Mest ji lauk
      23

Rekomenduojami pranešimai

Shock nesinervink neturi jie ka veikt ir isipisineja is visu... Subrest pats laikas butu...

Kad pasikeles sako po to kai gavai modo teises palikai tai cia nsmn, gal grieztumo ko ir reikia modui atsirado kazkiek.

Gal ir vos vos pasikėlė, bet ne ant tiek, kad reiktų čia visokias nesąmones daryt. Aš galvojau, kad biški labiau subrendę šitie visi yra... Shock tikrai normalus mod'as, ir nieko ligi šiol neprikrėtė, o čia dabar durnelių burys atsirado. Dar sukūriau temą, norėdamas, kad gražiai ir argumentuotai viskas būtų išsiaiškinta.

Taip, kad, Shock, nekreipk dėmesio į juos...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na nezinau,nei as ji megstu nei nemegstu neautralus as. Tiesiog man nelabai patinka kad mane jis uzsipuola visada.

Redagavo taliz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Na nezinau,nei as ji megstu nei nemegstu neautralus as. Tiesiog man nelabai patinka kad mane jis uzsipuola visada mane.

Tai gal ne jame problema?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kad ir tas: cituojiu: "P.S. Jei taliz butu modas tai butu antras Realese"(ar kaip ten jo nikas) kazka tokio suveliai.

Na nepeikiu taves gali likti tuo modu,bet manau jog administracija turetu ir lankytojus gerbti nes be lankytoju ir playmanijos nebutu <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kad ir tas: cituojiu: "P.S. Jei taliz butu modas tai butu antras Realese"(ar kaip ten jo nikas) kazka tokio suveliai.

Na nepeikiu taves gali likti tuo modu,bet manau jog administracija turetu ir lankytojus gerbti nes be lankytoju ir playmanijos nebutu :D

Galbut kazka kvailo padarei ir delto parase, huh? Nemanau, kad zmones raso taip del nieko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As uzsipuoliau, nes shock kaip modas labai pasikeles. Daugiau po temas pavaiksciokit kuriose jis raso, o ne vien vienos skilites tai ir suprasit uz ka. O patys kalbet uz kitus, kad nesuauge irgi kaip is oro skeldijat.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na galbut kazka kvailo ir padariau. Ner uz ka atsiprasinet :D viskas ok. Manau cia beviltiska tema ir ja reiktu trint lauk ir Shock palikti ramibeja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As uzsipuoliau, nes shock kaip modas labai pasikeles. Daugiau po temas pavaiksciokit kuriose jis raso, o ne vien vienos skilites tai ir suprasit uz ka. O patys kalbet uz kitus, kad nesuauge irgi kaip is oro skeldijat.

Maciau as jo tuos postus. Gal kazkiek ir pasikeles, bet pabandyk apsiprasti. Gi ivairiu zmoniu yra. Pvz. mane kai atejau i si foruma tai impaler'is baisiai nervino. Reikejo pagalbos, o mano temas i siuksline ir pns. Aisku buvo priezastis-ne i ta vieta sukurdavau savo tema, bet jis galejo perkelti i tinkama vieta, o ne i siukslyna. Dabar apsipratau, pradejau kurti temas pagal taisykles ir viskas ok. Panasiai dabar ir tau su shock. Man tai jis tiesiog nieko blogo nedaro budamas moderatorium. Jei tau jis nepatinka tai nebendrauk. Vsio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne zmones, jus net nerasykit sitoj temoj, nes cia gali rasyt tik toki "subrende" kaip wtp ir kruger. Na zinot, jie paeme "ji" i rankas ir kalbasi per skype.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

P.S. Auksinė taisyklė - administratorius visada būna teisus, todėl rodydami nepagarbą jam, rizikuojate būti įspėti arba pašalinti iš forumo.

Ne į temą

Kaip matau tu moderatorius o ne administratorius :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Same shit. :D

Ne į temą

Gali banint?

Gali keist viska forume (banner, theme ir t.t)?

Ne? :D

[/jk]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Gali banint?

Gali keist viska forume (banner, theme ir t.t)?

Ne? :D

[/jk]

Ne į temą

Tai gali daryt tik Impaler.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.