Toxiz

ZOOM kortele

Rekomenduojami pranešimai

Manau kad verta ja imt. Bet ciujiu procentai neauga kad ten pinigus laikai ? Tikrai neauga juk ne bankas koks ;)

Labai pajusi ten tuos procentus, ane? Juk ten kapeikos tie procentai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Labai pajusi ten tuos procentus, ane? Juk ten kapeikos tie procentai...

9 proc atrodo būna ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man pirmą tėvai leido leido, dabar sako geriau palauk 14 metų ir gausi. Nes db man 12 tai norėjau pasiimti. Šeip geriau lauk 14 metų ir tada imk daugiau litų per parą galėsi pasiimt, nes tas planas J7, nuo 7 metų tai galima pasiimti tik 100 litų iš bankomato per parą o tas kur J14 nuo 14 metų glima pasiimti 500 lt.

ka jus vaikai cia isdarinejat?? kam jums tos korteles ir kuris is jusu jau tiek pinigu gauna kad 100 lt per diena yra mazai??

turi grynu nueini ir nusiperki ko reikia, nori pirkt netu paprasai tevu kad tai padarytu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ka jus vaikai cia isdarinejat?? kam jums tos korteles ir kuris is jusu jau tiek pinigu gauna kad 100 lt per diena yra mazai??

turi grynu nueini ir nusiperki ko reikia, nori pirkt netu paprasai tevu kad tai padarytu

Na kai kuriem tik dėl žaidimo, bet kitiem ji tikrai nemaišo. Geriau turėt viską su savim, o ne piniginę vos į kišenę įsikišt. Ir neatsitiks taip, kad 10 Lt per mažai ant savo pirkinio pasiėmei. ;)

Redagavo Azotas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu kortele nuo 14 metu,tikrai geras dalykas-lengviau tauposi,jei truksta grynu,pasiemi is bankomato.Tik vienas trukumas kad negaliu atsiskaityti online :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Turiu kortele nuo 14 metu,tikrai geras dalykas-lengviau tauposi,jei truksta grynu,pasiemi is bankomato.Tik vienas trukumas kad negaliu atsiskaityti online :whistling:

Gali atsiskaitinėti už airBaltic skrydžius.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su zoomu berods ne tik uz airbaltic atsiskaitinet gali, bet ir kitose lietuvos parduotuvese perkant internetu... Dabar nepamenu bet kazkur buvau rades sarasa visu imoniu tarp kuriu buvo ir keletas technikos, bet man tai visai nereikalinga, jei reikia nueinu ir nusiperku i ta parduotuve ar uzsisakau kad gaves preke tik susimoku...

Redagavo Samadielka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su zoomu berods ne tik uz airbaltic atsiskaitinet gali, bet ir kitose lietuvos parduotuvese perkant internetu... Dabar nepamenu bet kazkur buvau rades sarasa visu imoniu tarp kuriu buvo ir keletas technikos, bet man tai visai nereikalinga, jei reikia nueinu ir nusiperku i ta parduotuve ar uzsisakau kad gaves preke tik susimoku...

Jei nesunku gal galėtum pasakyti kur ieskojai ir jei nesunku saita numesst? <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klausykit, o galima kitiem zmonem pervedinet? Pwz daznai tenka pirkt preke is kito miesto, tai su pervedimais problemos buna. Ir kas ten per planas J18?

Redagavo vaibenux

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klausykit, o galima kitiem zmonem pervedinet? Pwz daznai tenka pirkt preke is kito miesto, tai su pervedimais problemos buna.

Taip.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei nesunku gal galėtum pasakyti kur ieskojai ir jei nesunku saita numesst? :D

Prisijungi prie internetinio banko savitarnos ir eini i E.prekyba... Ten yra sarasas parduotuviu, firmu, kuriose gali susimoket iskart per interneta :D

Na o J18+ tai netik nuo 18 metu, bet dar ir 3lt/men mokestis yra :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.