Toxiz

ZOOM kortele

Rekomenduojami pranešimai

Man 13 metu ir galvoju gal reiktu pasidaryt ta zoomkortele nes nuo 7 metu eina jau darytis :D gal kas turit ir galetumet papasakot ka su ja galima daryt daugiau be tu tasku rinkimu ir pns? ar galima nusiimti litu is bankomato ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ką siūlo ZOOM 7-13 m. vaikams?

ZOOM 7-13 m. vaikams? 7–13 m. vaikai gali tapti ZOOM programos pirmosios pakopos „Parengiamoji klasė“ dalyviais ir pamažu susipažinti su finansine gyvenimo puse.

Ką gali vaikas, tapęs „Swedbank“ jaunimo programos ZOOM nariu?

* Mokytis tvarkyti finansus nuo mažų sumų – turėdamasVISA ELECTRON JUNIOR mokėjimo kortelę (išduotą tik su tėvų ar globėjų leidimu) vaikas gali savarankiškai atsiskaityti prekybos vietose (pardavimo vietose vaikas atsiskaito lygiai taip pat kaip suaugęs – operaciją patvirtina PIN kodu arba parašu), atlikti operacijas bankomatu, stebėti savo sąskaitos balansą bei išrašą „Swedbank“ interneto banke.

* Jaustis saugiau – vaikas su savimi gali turėti mažiau grynųjų pinigų, o kortelių Saugumo programa užtikrina, kad lėšos bus grąžintos, jeigu kas nors jas neteisėtai pasinaudotų vaiko kortele.

* Naudotis kitais ZOOM jaunimo programos privalumais: su remėjų pagalba rinkti ZOOM taškus ir keisti juos į prizus ar pinigus, išreikšti savo kūrybiškumą ir sugebėjimus dalyvaujant konkursuose ir žaidimuose svetainėje www.zoom.lt.

galesi viska daryti kaip su normalia kortele, tik aisku internetu neatsiskaitinesi. geriau jau jeigu taip reikia palauk 14 ir imk tada. arba is SEB'o imk http://www.seb.lt/pow/wcp/ ten gali internetine issimti man atrodo. . as turiu dvi zoomo, viena nuo 14 kita pries menesi issiemiau music ir nezinau ka man su jom veikti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man pirmą tėvai leido leido, dabar sako geriau palauk 14 metų ir gausi. Nes db man 12 tai norėjau pasiimti. Šeip geriau lauk 14 metų ir tada imk daugiau litų per parą galėsi pasiimt, nes tas planas J7, nuo 7 metų tai galima pasiimti tik 100 litų iš bankomato per parą o tas kur J14 nuo 14 metų glima pasiimti 500 lt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as turiu dvi zoomo, viena nuo 14 kita pries menesi issiemiau music ir nezinau ka man su jom veikti.

Tai kam emei? ;) O siaip tai turiu viena zoomo pervedimam kitiem zmonem daryt ir dabar eisiu is sebo visa virtuon (tik nuo 18 metu arba jaunesniem, tiksliai nzn metu, su tevu leidimais, kartu reik vestis i banka ;)) issiimt, kad galeciau visokiuos ebay ir t.t. pirkt :)

Man pirmą tėvai leido leido, dabar sako geriau palauk 14 metų ir gausi. Nes db man 12 tai norėjau pasiimti. Šeip geriau lauk 14 metų ir tada imk daugiau litų per parą galėsi pasiimt, nes tas planas J7, nuo 7 metų tai galima pasiimti tik 100 litų iš bankomato per parą o tas kur J14 nuo 14 metų glima pasiimti 500 lt.

Juk galesi pasikeist, jos nemokamos :) Redagavo Samadielka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Juk galesi pasikeist, jos nemokamos ;)

Tai žinau, bet tėvai sako nuo keturiolikos jau priklausysi suaugusiesiems ir tada didesnius dienpinigius gausiu, tai man belieka laukti 14 gimtadienio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia tipo kazkas pan kaip kreditine kortele ? ;)

Kažkas panašaus, bet čia vaikams, paaugliams ir su ja neatsiskaitysi internetu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo kiek supratau jai daugiau nori paziurek www.zoom.lt , o pvz man kai sueis 14 as su zoomo kortele jau galesiu atsiskaityt nete? ir isvis verta imti ja?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo kiek supratau jai daugiau nori paziurek www.zoom.lt , o pvz man kai sueis 14 as su zoomo kortele jau galesiu atsiskaityt nete? ir isvis verta imti ja?

Nete atsiskaityti negalėsi, nebent galėsi atsiskaitinėt už airBaltic paslaugas. Daugiau info.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia tipo kazkas pan kaip kreditine kortele ? ;)

Ne kreditinė, o debetinė. ;)

----------------------------------------------------

Toxiz- galėsi netu imt tik su planu J18+. Kiek supratau ją išsiimti nemokama. :)

Redagavo Azotas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man zjbs ta kortele visus pinigus ten laikau užtai daug poperizmo neturiu piniginėj. Plius išten pavedimus darau ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau kad verta ja imt. Bet ciujiu procentai neauga kad ten pinigus laikai ? Tikrai neauga juk ne bankas koks ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau kad verta ja imt. Bet ciujiu procentai neauga kad ten pinigus laikai ? Tikrai neauga juk ne bankas koks ;)

Auga jai ta taupimo darai bet reikia 800 lt pradėti auginimą ir jų naudoti negali

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.