putrimas2

xbox 360+ zebra optimalus+ internetas

Rekomenduojami pranešimai

nusipirkau konsole xbox nuflesinta,noriu pajungt ja prie interneto,taigi zinau kad yra daug panasiu temu bet nelabai ka radau kad padetu,gal atsiras kas pades.

man reikia kad butu internetas tik ant xboxo ,tai as atejnanti laida is laiptines ikisu i xbox ir viska isbandes niekaip negaliu prisijungt net prie network ,kame gali but bda? badziau mac rasyti tada ip getaway ir tuos kitus bet nesujungia niekaip gal kas pagelbes kaip tikslei reik susivarkyt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mac adresa yrasyk i network settings> advanced. O Mac adresa suzinosi i PC cmd yrases ipconfig /all

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mac adresa yrasyk i network settings> advanced. O Mac adresa suzinosi i PC cmd yrases ipconfig /all

na zinau irasau as ta mac bet visvien kazkodel nejungia,nori pasakyt kad mac tik irasyt uztenka? Redagavo Shock
Tagus pataisiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

meta pacioj pradzioje kai darau test connections tarp xbox 360 ir netvork ismeta raudona kryziuka ir ismeta lentel su uzrasu :there a problem witch connections select more info can fix a problem kazkas panasaus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai kaskas rimciau cia, seip geriausias varinatas butu isigyt routeri, arba bent dvi lan kortas. Na paspausk geriau more info, ir pasiskaityk. Ten tikrai tokius bendrus klausimus atsako. Man karta padejo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet bajeris tas kad jei as nunesu xboxa i kita kambary kur yra gala ,as is galos tiunerio to istraukiu laida idedu ji i xboxa suvedy galos mac adresa ir man tada krauna ir network ir internet bet nepakrauna live

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na cia jau tikrai keista :lol: . Beje tu i live kolkas isvis nelysk. Nes gali but blogai. O palauk truputi, nusipirksi routeri ir viskas. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isvis interneto kabelio patarciau nekist i boxa nes flashintas ir jei dar negaves ban, pajungus prie neto labai greit gaus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isvis interneto kabelio patarciau nekist i boxa nes flashintas ir jei dar negaves ban, pajungus prie neto labai greit gaus.

As buvau sujunges per routeri xboxa ir PC, taip pat i routeri buvo ikistas interneto laidas. Gavau BAN. Nesijungiau i Live, nelosiau per Xlink (tuo metu dar nelosiau). Buvau sujunges tik tam kad streamint video is PC i xboxa. Ziurejau video ant offline acounto.

Redagavo MrTundra69

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.