Devisal

Keli klausimai apie mp3 ir amazon

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Nutariau pasidavanoti sau mp3 playeri taigi uzklydau i sita tema kad nereiktu kurti naujos .....

Taigi man svarbiausia yra patogumas ir kokybe. Esu issirinkes tokius variantus SonyWalkman ir IpodShuffle. Abudu turi savu pliusu ir minusu. Ipodo mygtukai yra prie ausiniu kas yra tikrai patogu ir nereiks traukt kiekviena kart is kisenes noredamas perjungti daina. Taciau prie jo negalima prijungti savu ausiniu.... Sony yra labai greit pakraunamas per 3 krovimo minutes galesiu klausytis net 3 valandas muzikos.

Gal kas is jusu turi kuri nors is siu dvieju playeriu? arba kas labiau juose nusimano ir padetu issirinkti.

pasiulikit ir savu variantu. Noriu tilpti iki 200lt

Redagavo grameris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na jai tau labai patinka ipod stilius gali ji imt bet mano nuomone sony walkman geriau nes jis turi daugiau :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Nutariau pasidavanoti sau mp3 playeri taigi uzklydau i sita tema kad nereiktu kurti naujos .....

Taigi man svarbiausia yra patogumas ir kokybe. Esu issirinkes tokius variantus SonyWalkman ir IpodShuffle. Abudu turi savu pliusu ir minusu. Ipodo mygtukai yra prie ausiniu kas yra tikrai patogu ir nereiks traukt kiekviena kart is kisenes noredamas perjungti daina. Taciau prie jo negalima prijungti savu ausiniu.... Sony yra labai greit pakraunamas per 3 krovimo minutes galesiu klausytis net 3 valandas muzikos.

Gal kas is jusu turi kuri nors is siu dvieju playeriu? arba kas labiau juose nusimano ir padetu issirinkti.

pasiulikit ir savu variantu. Noriu tilpti iki 200lt

Vienareikšmiškai Walkman, vien dėl garso kokybės, kurios su iPod nepalyginsi. :whistling: Tas iPod tik, kad gražiai atrodo... Beje kiek supratau tai tas valdymas tik ant laido, tai betkokios ausinės netiks (gal ir klystu).

Redagavo Azotas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai as dabar neapsisprendziu ka imti patoguma ar kokybe :whistling: walkmanas gal kiek perdidelis bet kokybes tikrai pranoksta ipoda. Gal kas zino ka ta ZIPPIN funkcija daro?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai as dabar neapsisprendziu ka imti patoguma ar kokybe :whistling: walkmanas gal kiek perdidelis bet kokybes tikrai pranoksta ipoda. Gal kas zino ka ta ZIPPIN funkcija daro?

ZAPPIN- Paieškos technologija nauja kažkokia.

Ką rinktumeis- 15 m senumo Mersą, ar naują Škodą? Tai čia tas pats- imk kokybę!

Redagavo Azotas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ZAPPIN- Paieškos technologija nauja kažkokia.

Ką rinktumeis- 15 m senumo Mersą, ar naują Škodą? Tai čia tas pats- imk kokybę!

as asmeniskai imciau skoda :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

as asmeniskai imciau skoda :D

Na, tai taip. Kas ilgiau laikys ir tvarkingiau važiuos? Škoda gi. :D Nu žodžiu nesvarbu, tegu ima Sony Walkman... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.