Devisal

Keli klausimai apie mp3 ir amazon

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Sugalvojau gimtadienio proga nusipirkti sau mp3 player'i. Ilgai galvojau masčiau ir nusprendžiau pirkti creative x-fi mp3 player. Sugalvojus koki mp3 pirkti, iškilo dar viena problema, iš kur pirkti ? Panaršius lietuvos internetines parduotuves, išsižiojau pamatęs kainas, todėl nusprendžiau pirkti iš užsienio, tad aplankiau dvi svetaines iš kur norėčiau pirkti, tai yra iš amazon.co.uk arba iš creative oficialaus psl. Bet mačiau kad creative psl. kaina dvigubai didesnė , tai yra tokia pati kaip ir lietuvoje. Ir norėčiau paklausti kelių klausimų ?

1. Ar apsimoka pirkti player'i iš amazon ? (nes kaina tokia maža už nauja player'i) (linkas jei ką:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001C9R...;pf_rd_i=468294

2.Kaip manot ar geras player'is už tokią kainą(norėčiau į 300lt tilpti) ?

3.Kiek man tai išviso kainuotų jei pirkčiau creative iš amazon ? (ar nereikia muito mokesčio ?)

4.Kiek užtruktų kol gaučiau mp3 ?

5.Gal kas žinot kodėl creative pardavėjai siūlo žymiai didesnes kainas, negu amazon ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveikas,

1.Tikrai apsimoka,bet garantinio negausi,lietuvoj gautum bet kainuotu daug daugiau.

2.Geras,bet man asmeniskai jis man neaptinka,geriau koki ipod'a paimciau bet nesakau kad jis blogas :)

3.Kaip matau pirksi is UK amazono,tai primoketi reiks nedaug. Vienas svaras vertas 3,8 Lt tai pasiskaiciok pats.

4.Gal kokias 2 sav. tiksliai nezinau,nesu pirkes is amazono.

5.To tai nezinau :)

Tikiosi padejau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ačiū tirkai padėjai.Šitą player'i renkuosi , todėl kad girdėjau gerų atsiliepimų apie garso kokybę , o man tai ir svarbiausia.Aišku yra naujesnis creative x-fi2 su kiek naujesne x-fi technologija , bet girdėjau kad touch screen nekoks .

LAUKIU KITŲ NUOMONĖS :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai paskaiciavus kaip uz atsiuntima ir ipakavima kaip is anglijos tai nemazai gaunas :)

Beveik pidisa suklosi. Bet jau geriau nei is amerikos amazono pirkt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Sveikas,

1.Tikrai apsimoka,bet garantinio negausi,lietuvoj gautum bet kainuotu daug daugiau.

2.Geras,bet man asmeniskai jis man neaptinka,geriau koki ipod'a paimciau bet nesakau kad jis blogas :)

3.Kaip matau pirksi is UK amazono,tai primoketi reiks nedaug. Vienas svaras vertas 3,8 Lt tai pasiskaiciok pats.

4.Gal kokias 2 sav. tiksliai nezinau,nesu pirkes is amazono.

5.To tai nezinau :)

Tikiosi padejau :)

Na iPod tai nebent, kad prieš draugus pasirodyt, nes kokybė tai sh visiška. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Na seip tai jai kokybe butu visiska sh visokie kritikai jo neisliaupsintu ir nebutu jis toks populerus,manau tu taip sakai paklausias muzikos per pridetas prie ipod'o ausimes,patarciau nusipirkt kokybiskesnes :) nes tos kur buna pridetos visiski sh :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kiek suprantu man viskas išeitu už :

64,999(svarai už player) + 3(svarai už išsiuntimą) + 13(svarai už įpakavimą) = 80,99 (svarų)

80,99 * 3,8(kiek mačiau pabar toks svaro kursas rementis http://www.valiutos.lt/valiutu_kursai) = 307,762 lt

ar viską gerai suskaičiavau ?

Redagavo Devisal

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

Na seip tai jai kokybe butu visiska sh visokie kritikai jo neisliaupsintu ir nebutu jis toks populerus,manau tu taip sakai paklausias muzikos per pridetas prie ipod'o ausimes,patarciau nusipirkt kokybiskesnes ;) nes tos kur buna pridetos visiski sh :lol:

Palygink garso kokybę iPod ir Sony Walkman (nwz).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kiek suprantu man viskas išeitu už :

64,999(svarai už player) + 3(svarai už išsiuntimą) + 13(svarai už įpakavimą) = 80,99 (svarų)

80,99 * 3,4(kiek mačiau pabar toks svaro kursas rementis http://www.valiutos.lt/valiutu_kursai) = 307,762 lt

ar viską gerai suskaičiavau ?

nzn kaip tu cia skaiciuoji bet LB oficialus kursas yra 3,8095, cia vidutinis (nei pirkimo nei pardavimo)

pagal tavo skaiciavima tiek ir gaunas, betka tu ten padaugines tai as nesuprantu :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nzn kaip tu cia skaiciuoji bet LB oficialus kursas yra 3,8095, cia vidutinis (nei pirkimo nei pardavimo)

pagal tavo skaiciavima tiek ir gaunas, betka tu ten padaugines tai as nesuprantu :lol:

sorry, db pakeičiau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tai kursą pakeitei, o suma palikai tokią pačią. Smart.

Ne į temą

suma gera buvo ;) tik ten klaida padare berasydamas :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Suma ir turi tokia gautis. Skaičiavau su 3,8 , o parašiau 3,4 , visados maniau, kad svaras eina 3,4 ;) silly me :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.