G1edrius

Halo Reach

Rekomenduojami pranešimai

Na štai ir įvyko tai, kas turėjo įvykti. Halo Reach - pirmoje vietoje. Prieš savaitę Halo fanboy'ai liko nesupratę ir įsižeidę, kai pirmą savaitę Reach tebuvo tik trečioje vietoje ir po korekcijos pašoko iki antros ir neaplenkė vaikučių MW2 :P

Pagaliau viskas atsistojo į savo vietas.

Dar lieka MoH'o sulaukti ir MW2 ate ate (užleidžiant vietą BOps'ui).

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Anonsuotas pirmasis „Halo: Reach“ žemėlapių paketas - „The Noble Map Pack“.

Žemėlapių paketas susidarys iš trijų žemėlapių - „Tempest“, „Anchor 9“ ir „Breakpoint“. Žemėlapių rinkinys kainuos 800 Microsoft taškų (9.60 euro). Žemėlapiai palaikys visus įprastus žaidimus. „Bungie“ ypatingai giria žemėlapius ir praneša, kad šie pasižymės ypatingu balansu, nuostabiomis vietomis kovoms bei, šiaip, užmesti akį ir pasigrožėti nuostabiomis aplinkomis.

„The Noble Map Pack“ pasirodo lapkričio 30 dieną.

Šaltinis: Games.lt; Eurogamer.net

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu tokią nuojautą, kad Lietuvoje šis žaidimas nekelia bent kažkokio pastebimo susižavėjimo. Kai tik pasirodė.. nemažai iš mano FR tą žaidimą žaidė. Pirmą savaitę Campaign, antrą savaitę viena dešimtoji iš tų, kurie žaidė Campaign, bandė MP. O dabar apskritai ramu.

MN savo bloge kažkaip vėluoja su praeitos savaitės XBL activity top'u. Labai įdomu ar tik nebus smukęs Reach'as iš #1 :D

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu tokią nuojautą, kad Lietuvoje šis žaidimas nekelia bent kažkokio pastebimo susižavėjimo. Kai tik pasirodė.. nemažai iš mano FR tą žaidimą žaidė. Pirmą savaitę Campaign, antrą savaitę viena dešimtoji iš tų, kurie žaidė Campaign, bandė MP. O dabar apskritai ramu.

MJ savo bloge kažkaip vėluoja su praeitos savaitės XBL activity top'u. Labai įdomu ar tik nebus smukęs Reach'as iš #1 :D

nzn, bet man HALO tai tikru tikriausias amerikietiskas popsas. nors esu zaides 4 halo zaidimus (su REACH), bet jis tiesiog neuzkabina. su draugeliu splitscreen zaidziam, tai visai kitas reikalas. galbut visas linksmumas ir atsiskleidzia tada, kuomet zaidi nevienas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hi,

Kadangi šiuo metu nelabai yra ką žaisti, tai darau šiokią tokią pažintį su Halo Reach (MP aišku). Keletas klausimų:

1. Reiktų kokio trumpo parašymo, kokia nauda iš to Armory. T.y. už gautus CR'us aš galiu kažkuom aplipdyti savo veikėją. Ar teisingai supratau, kad ten galima nusipirkti viso labo talpesnę šovinių dėtuvę, jet pack'ą, ir...? Kas nors yra iš tiesų naudingo? Esmė tame, kad informacijos prie perkamų item'ų - nulis. Kažkoks ne į temą parašymas "extremely useful piece of shit developed by UNSC and tested in a shitty battlefield. The shit performed very well". Pagal tokį aprašymą labai aišku, kodėl jis kainuoja 40000cr :thumbsup4::) :)

2. Ar teisingai suprantu, kad taikymasis yra tik su dešiniu analog stick'u jį paspaudžiant ir dar bandant nusitaikyti? Jei taip.. tai fail fail fail.

3. Iš kur kai kuriuose map'uose žmonės gauna tą Elite durklą (šviesiai žydras). Jis kažkur būna padėtas ar kaip? Nes man jį pavykdavo gauti tik paimant iš lavono.

Kažkaip nesuprantu to Halo MP fenomeno :) Nenoriu čia kažkaip ko nors įžeisti, bet MP man pasirodė kvailas. Aplinka nepasikeitė nuo Quake2 laikų (lakstai visiškose bereikšmėse, betikslėse ir beveidėse aplinkose), nulis destruktyvumo (absoliučiai niekas net nedūžta).. kažkoks kvailas lakstymas ir tiek :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Armor tik dėl grožio, o del ginklu tai kiekvienam map yra tam tikros vietos kur specialus ginklai guli.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Armor tik dėl grožio, o del ginklu tai kiekvienam map yra tam tikros vietos kur specialus ginklai guli.

Tai reiškias visi su vienodais šarvais bėgioja. Nėra taip, kad užsidedi kažkokį perką ir į Tave reikia pataikyti daugiau kartų, kad numirtum? Pvz N kartų buvo tokia akistata: stovim vienas prieš kitą ir šaudom be sustojimo (iš tokių pačių šautuvų). Aš mirštu - priešas ne. Ar čia reiškia, kad jis keliomis milisekundėmis anksčiau pradėjo šaudyti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na toks jau tas MP yra 10 metu, todel niekas nieko ir nekeite, tik dadejo ivairiu papildymu, o pats zaidimo branduolys nepakito.

o tai yra todel kad tai veikia, jei pardavimai yra tokie dideli, visa HALO visatos istorija yra labai ispletota ir jie turi tiek medzagos kad gali sau leisti is jos kurti Anime ir komiksus ir tt.

siaip kaip esi priprates prie one shot one kill ar aiming down the sights, sis zaidimas tau atrodis labai sveitimas.

atsimink kad jis senesnis negu cod ar bf, jis turi savo ipatumu ir nenusiziurineja nuo kitu.

Tai reiškias visi su vienodais šarvais bėgioja. Nėra taip, kad užsidedi kažkokį perką ir į Tave reikia pataikyti daugiau kartų, kad numirtum? Pvz N kartų buvo tokia akistata: stovim vienas prieš kitą ir šaudom be sustojimo (iš tokių pačių šautuvų). Aš mirštu - priešas ne. Ar čia reiškia, kad jis keliomis milisekundėmis anksčiau pradėjo šaudyti?

jis saude taikliau i galva, taip greiciau nuimdamas shield'us. jei is vis be shieldu zaidziat (pvz kaip team swat) vienas headshodas is kart padaro kill'a.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na viskas aišku. Reiškia šis žaidimas yra totaliai ne man :) Bent aplinka būtų kiek normalesnė. Pvz toks CoD'as ir tai turi plius minus normalius map'us ir aplinką. Su aiškia paskirtimi pastatus, transportą. Halo Reach aplinka tai visiška beprasmybė. Negi sunku realizuoti kažką teminio kad ir iš SciFi serijos (koks nors pilnavertis kosminis uostas su tarnybinėmis patalpomis, nusileidimo aikštelėmis, sandėliais ir t.t. ar pan.). O dabar apie nieką.

Turiu pripažinti, kad metų fail'o (kritikų vertinimais) Medal of Honor multiplayer'is man pasirodė smagesnis (tik raundai galėtų būti ilgesni) :thumbsup4: Na bet čia mano asmeninė nuomonė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na viskas aišku. Reiškia šis žaidimas yra totaliai ne man :) Bent aplinka būtų kiek normalesnė. Pvz toks CoD'as ir tai turi plius minus normalius map'us ir aplinką. Su aiškia paskirtimi pastatus, transportą. Halo Reach aplinka tai visiška beprasmybė. Negi sunku realizuoti kažką teminio kad ir iš SciFi serijos (koks nors pilnavertis kosminis uostas su tarnybinėmis patalpomis, nusileidimo aikštelėmis, sandėliais ir t.t. ar pan.). O dabar apie nieką.

Turiu pripažinti, kad metų fail'o (kritikų vertinimais) Medal of Honor multiplayer'is man pasirodė smagesnis (tik raundai galėtų būti ilgesni) :thumbsup4: Na bet čia mano asmeninė nuomonė.

matai Halo geimai visada pasizymejo viena labai gera ideja, kad patys useriai gali kurti mapus, ir daugelis tu mapu sukurta paciu zmoniu kuriuos patvirtina bungie ir leidzia i juos i MP. ir siaip cia yra 2500 metai, tai nemanau kad aplinkos turetu buti panasios i siu laiku, palosk SP ir pamatysi kokios jos buna is tikruju.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

matai Halo geimai visada pasizymejo viena labai gera ideja, kad patys useriai gali kurti mapus, ir daugelis tu mapu sukurta paciu zmoniu kuriuos patvirtina bungie ir leidzia i juos i MP. ir siaip cia yra 2500 metai, tai nemanau kad aplinkos turetu buti panasios i siu laiku, palosk SP ir pamatysi kokios jos buna is tikruju.

Lošiau aš tą SP. Viskas ten plius minus gerai.

Tačiau MP map'ai yra orientuoti į fraginimą, o ne į kažkokią temą. Kad ir 2500 metai, aplinka vis tiek yra per daug nereali. Beprasmės konstrukcijos, erdvės, koridoriai. Absoliučiai nieko praktiško ir prasmingo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lošiau aš tą SP. Viskas ten plius minus gerai.

Tačiau MP map'ai yra orientuoti į fraginimą, o ne į kažkokią temą. Kad ir 2500 metai, aplinka vis tiek yra per daug nereali. Beprasmės konstrukcijos, erdvės, koridoriai. Absoliučiai nieko praktiško ir prasmingo.

na tai yra fantastinis zaidimas, viskas yra isgalvota ir zmoniu sugalvota ir is pirsto lauzta, nuo nieko nekopijuota, pagal nieka nesiremta.

aisq jei ant BC2 tu taskai visus, o ant halo gauni malku, nereiskia kad zaidimas shudinas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Krc tox idomus klausimas: 10 misija pereini krc ten paraso "thanks for playing halo reach" td ta papildoma missija 11? man idomu kaip ji pasibaige, nes keip ir merejau bet nagavau jokio achievment uz 10 miss ir visa game WTF???? :thumbsup4::D :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Krc tox idomus klausimas: 10 misija pereini krc ten paraso "thanks for playing halo reach" td ta papildoma missija 11? man idomu kaip ji pasibaige, nes keip ir merejau bet nagavau jokio achievment uz 10 miss ir visa game WTF???? :D :D :thumbsup4:

tai jei zaidei ant easy ach ir negausi, gauna tik normal, hardened ir legendary. o 11 misija yra isgyvenimas, panasiai kaip firefight, jos pereit neimanoma, ji baigiasi tada kai tu mirsti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai jei zaidei ant easy ach ir negausi, gauna tik normal, hardened ir legendary. o 11 misija yra isgyvenimas, panasiai kaip firefight, jos pereit neimanoma, ji baigiasi tada kai tu mirsti.

;) jei eiciau ant easy tj nelausciau, o del 11 tj dq bet nesuprantu vistiek nk negavau ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.