G1edrius

Halo Reach

Rekomenduojami pranešimai

Gaila , kad negalesiu palost online del banano , nes SP tikrai labai smagus :) Del tokiu zaidimu norisi tureti "svaria" konsole :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ar kas nors zaidzia si zaidima live su linkomanijos versija? ar teisybe, kad zaidziant si zaidima su nelegalia versija yra didesne tikimybe gauti ban, nei zaidziant kitus zaidimus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

žaidžia. O lošdamas piratinius žaidimus visada rizikuoji gauti bananą ;P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar kas nors zaidzia si zaidima live su linkomanijos versija? ar teisybe, kad zaidziant si zaidima su nelegalia versija yra didesne tikimybe gauti ban, nei zaidziant kitus zaidimus?

Narkase yra teisus: lošiant su nelegalia - visada tikimybė gauti pelnytai ban'ą.

O dabar apie žaidimo versijas.

- LM'e esantis Halo Reach RF XBOX360-Ungodly relyzas yra BLOGAS. Kaip ir bandžiau visiems pasakyti anksčiau, nepraeina to imidžo CRC check'as. Žr. screen'ą žinutės apačioje.

- Vėliau pasirodė Halo.Reach.PROPER.RF.READNFO.XBOX360-Ungodly, kuriame buvo ištaisyta RAR klaida ir imidžas jau iš karto su ssv2.

- Dar vėliau pasirodė Halo.Reach.XBOX360-SWAG, kuris yra DE kalba. Pasitaikė tokių, kurie klaidingai galvojo, kad tai EN kalba.

- Na ir galiausiai Halo.Reach.PROPER.PAL.RF.XBOX360-BMP. Viskas su juo, taip pat kaip ir su UngodlyPROPER yra gerai.

Tai išvada - geri yra Ungodly PROPER ir BMP relyzai. Visų kitų - VENGTI!!!

PS: abu imidžai reikalauja kosmetinių pataisymų su ABGX360.

PS2: gero piratavimo!! <_<

Nuotrauka

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal galite paaiskinti kas netaip su mano agbx, nes kiek bandziau naujus zaidimus visada ismeta geltonus uzrasus, kad stealth status is uncertain ir kazkas su video partition. Gal zinote kur cia beda?

Nuotrauka

Uploaded with ImageShack.us

Redagavo Deima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal galite paaiskinti kas netaip su mano agbx, nes kiek bandziau naujus zaidimus visada ismeta geltonus uzrasus, kad stealth status is uncertain ir kazkas su video partition. Gal zinote kur cia beda?

Ne į temą

Nuotrauka

Matau kelias galimas bėdas:

- Abgx nustatymuose yra išjungta Online funkcija (nuimk varną nuo Disable all online functions). Mažai tikėtina.

- Nėra pas Tave namie interneto. Irgi mažai tikėtina, bet gali būti :D

- Neveikia Abgx online DB. Šiandien (ir šios žinutės rašymo metu) neveikia www.abgx360.net/verified.php. Šita bėda labiausiai tikėtina ;)

Tai įsitikink, kad Tavo abgx programa pasiekia internetą ir veikia mano minėtas puslapis. Tada pabandyk dar kartą ir parašyk, kaip sekėsi.

-----------------------------------------------

Kurių galų tame forume apjunginėja žinutes?!?! ?! Moderatoriai, išjunkit tą featūrą vienąkart. Jeigu aš noriu prijungti prie esamos, spaudžiu "keisti", bet jei jau spaudžiu "atsakyti", tai reiškia aš noriu naujos žinutės!!!!! Ar čia dar viena playmanija lame taisyklė?

-------------------------

Keletas pastebėjimų/klausimų apie žaidimą.

1. Žaidžiu Legendary sunkumo lygiu. Iki šiol Halo aš nežaidęs visai. Galiu pasakyti, kad žiauriai sunku. Kt. žaidimai sunkiausiu lygiu nėra tokie sunkūs, kaip šis. Na gal aš tiesiog nemoku žaisti. Arba žaidimo esmė - būti pastoviai pasislėpus. Apie išbėgimą ir šaudymą - net kalbos nėra.

2. Ar priešų health'as regeneruojasi? Nes kažkaip laaabai jau ilgai tenka šaudyti į tą patį, kol galiausiai nukepu.

3. Aš nesuprantu, ką reikia rūkyti, kad sugalvotum tokį mašinos valdymą?! Su vienu analogu į priekį/atgal, o su kitu į šonus. Kai visas pasaulis daro standartiškai ir patogiai, tuo tarpu Bungie... Vienu žodžiu - mašinų valdymas - fail.

4. Ar Campaign'ui duoda kokios naudos, jei už pinigus Armoryje prisiperku visokių aksesuarų? Ar čia tik Multiplayer'iui?

5. Nelabai suprantu, kaip kokį nors Multiplayer'į pasileisti. Su Y galiu padaryti Select Network, bet ten tik pasirinkimai susiję su Live Party ir mano friend list'u. Plius matau, kas iš mano FR žaidžia Halo. Kaip patekti į normalų MP?

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

-----------------------------------------------

Kurių galų tame forume apjunginėja žinutes?!?! ?! Moderatoriai, išjunkit tą featūrą vienąkart. Jeigu aš noriu prijungti prie esamos, spaudžiu "keisti", bet jei jau spaudžiu "atsakyti", tai reiškia aš noriu naujos žinutės!!!!! Ar čia dar viena playmanija lame taisyklė?

-------------------------

Keletas pastebėjimų/klausimų apie žaidimą.

1. Žaidžiu Legendary sunkumo lygiu. Iki šiol Halo aš nežaidęs visai. Galiu pasakyti, kad žiauriai sunku. Kt. žaidimai sunkiausiu lygiu nėra tokie sunkūs, kaip šis. Na gal aš tiesiog nemoku žaisti. Arba žaidimo esmė - būti pastoviai pasislėpus. Apie išbėgimą ir šaudymą - net kalbos nėra.

2. Ar priešų health'as regeneruojasi? Nes kažkaip laaabai jau ilgai tenka šaudyti į tą patį, kol galiausiai nukepu.

3. Aš nesuprantu, ką reikia rūkyti, kad sugalvotum tokį mašinos valdymą?! Su vienu analogu į priekį/atgal, o su kitu į šonus. Kai visas pasaulis daro standartiškai ir patogiai, tuo tarpu Bungie... Vienu žodžiu - mašinų valdymas - fail.

4. Ar Campaign'ui duoda kokios naudos, jei už pinigus Armoryje prisiperku visokių aksesuarų? Ar čia tik Multiplayer'iui?

5. Nelabai suprantu, kaip kokį nors Multiplayer'į pasileisti. Su Y galiu padaryti Select Network, bet ten tik pasirinkimai susiję su Live Party ir mano friend list'u. Plius matau, kas iš mano FR žaidžia Halo. Kaip patekti į normalų MP?

funkcija siaip naudinga, labai shauniai ja isnaudojai ir atskyrei savo pranesimus.

del tavo klausimu:

1. Legendary yra tikrai sunkus jei zaidi vienas, kadangi zaidziant dviese vienam mirus ji svel atsiranda salia kai musis pasibaigai arba is jo atsitrauki.

2. is dalies taip, regeneruojasi ju shieldai, todel norint nukauti priesa, nuimi shieldus ir pribaigi ji kol jie neatsistate, nuiminek po viena priesa o ne pliek i visus is kart.

3. masinos valdymas yra paliktas nuo Halo 1 laiku, siulyciau paciam parukyti ir priprasti nes kitaip nebus. kai pripranti jsi pasidaro labai patogus.

4-5. bbz, dar nezaidziau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matau kelias galimas bėdas:

- Abgx nustatymuose yra išjungta Online funkcija (nuimk varną nuo Disable all online functions). Mažai tikėtina.

- Nėra pas Tave namie interneto. Irgi mažai tikėtina, bet gali būti :D

- Neveikia Abgx online DB. Šiandien (ir šios žinutės rašymo metu) neveikia www.abgx360.net/verified.php. Šita bėda labiausiai tikėtina :D

Tai įsitikink, kad Tavo abgx programa pasiekia internetą ir veikia mano minėtas puslapis. Tada pabandyk dar kartą ir parašyk, kaip sekėsi.

1- pas mane agbx`e visada buvo varna nuimta nuo sios funkcijos;

2- na netas tikrai buvo on;

3- taip duomenu baze tuo metu buvo nepasiekiama (kai dariau screen`o atvaizda), taciau ir anskciau man mesdavo identiska resume ir tuomet buvo kontaktas su agbx db.

Tai man persasi isvada, gal kazkas visdelto su mano nustatymais netaip, todel siunciu nustatymu screenus.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

1- pas mane agbx`e visada buvo varna nuimta nuo sios funkcijos;

2- na netas tikrai buvo on;

3- taip duomenu baze tuo metu buvo nepasiekiama (kai dariau screen`o atvaizda), taciau ir anskciau man mesdavo identiska resume ir tuomet buvo kontaktas su agbx db.

Tai man persasi isvada, gal kazkas visdelto su mano nustatymais netaip, todel siunciu nustatymu screenus.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nustatymai atrodo OK.

Pasilieku prie versijos, kas yra kažkuris iš mano trijų minėtų variantų. Juk klaidos pranešime aiškiai parašyta: "you need to enable online funkcions... blablabla". Ir po to tekstas skliaustuose. Jei online enabled, reiškia lieka, kad kažkas negerai su internetu (ugniasiene, antivirusu, maršrutizatoriaus nustatymais ir t.t. ir pan.) arba neveikia abgx db (kas šiuo metu ir yra).

Sėkmės!

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar prie žaidimo nonsensų pridėčiau tai, kad, jei pataiko, iš tupimos pozicijos automatiškai atsistoja. Žiauriai užknisa ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na va duomenu baze kaip ir atsistate, tai dar karta praleitau ta agbx ir visitiek man meta ta geltona uzrasa, kad kazkas su video negerai. pridedu ta screena, gal turesite kokiu minciu kas cia negerai.

post-14030-1285085552_thumb.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na va duomenu baze kaip ir atsistate, tai dar karta praleitau ta agbx ir visitiek man meta ta geltona uzrasa, kad kazkas su video negerai. pridedu ta screena, gal turesite kokiu minciu kas cia negerai.

Viskas čia gerai, atsipalaiduok.

Programa nerado lokalios kopijos ini failo, kuriame saugoma žaidimo stealth failų CRC duomenys (pataisykite, jei klystu). Todėl ir matai užrašą "stealth is uncertain". Tada programa parsisiunčia reikiamus failus iš DB, padaro krūvas patikrinimų (visų žaidimo kopijos stealth failų (ss, pfi, dmi ir pan.) ir paties žaidimo CRC, bei sulygina tuos rezultatus su parsisiųsto iš abgx db ini failo duomenimis), ir padaro išvadą, kad su stealth viskas OK. Tada žaliai jau parašo "Verification was successful. Stealth passed".

Tiek kiek matau, viskas yra OK: SS = v2, SplitVit = yra, Stealth check'as = praėjo.

Gero piratavimo!!!

PS: nepamiršk paspausti padėkoti ir pliusuko padėti :rolleyes:

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas kokį receptą pasiūlytumėte, kaip neturint granatų ir šiaip apyprasčius ginklus pora baltų Elite nužudyti? Esu kosminiame laive. Įėjęs dabar lyg į bridge'ą. Pašaudžius kažkiek Elite pasislepia arba atstato shieldą (trenkia kumščiu į žemę). Tada galiu pribėgti ir su alkūne. Bet vieno smūgio neužtenka (arba kitas Elite nukala).

Vienu žodžiu kalba eina apie Legendary sunkumą.

PS: pabandžiau pažaisti ant normal vieną lygį.. tai.. kažkoks pasivaikščiojimas :D Praktiškai nesustojant galima skintis kelią per lavonus. Net neįdomu :D Legendary - jėga :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va, ir as isbandziau Halo Reach, nesu zaides ne vienos Halo dalies, bet pabandes tai tikrai galiu pasakyti-zaidimas tikrai vertas demesio. Kazko daug dabar nepasakysiu, nes ka tik pradejau zaisti :D

Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• 🌟 **Prisijunkite prie GTPS3 nuotykių: jūsų galutinis Growtopia privatumo serveris!** 🌟 Ar esate pasiruošę pasinerti į gyvą pasaulį, kupiną kūrybiškumo ir begalinių galimybių? Neieškokite toliau — **GTPS3** yra vienas iš pirmųjų ir sėkmingiausių Growtopia privatumo serverių!  🌐 **Tyrinėkite unikalius bruožus:** GTPS3 yra ne tik bet kuris serveris — tai lobynas su **pritaikytais daiktais** ir **išskirtiniais bruožais**, skirtais pagerinti jūsų žaidimo patirtį. Nesvarbu, ar esate patyręs žaidėjas, ar naujokas Growtopia, mūsų serveris siūlo kažką kiekvienam! 💎 **Jaudinantys renginiai ir dovanos:** Prisijunkite prie mūsų **brangakmenių renginio** ir dalyvaukite jaudinančiose dovanose! GTPS3 visada vyksta kažkas, todėl tai ideali vieta bendrauti su gyvybinga bendruomene. 🛠️ **Tapkite mūsų komandos dalimi:** Ieškote būdo, kaip įsitraukti? Turime įvairių **moderatorių vaidmenų** ir daugybę kitų vaidmenų! Prisijunkite prie mūsų dedikuotos komandos ir padėkite mums sukurti svetingą ir linksmybių kupiną aplinką visiems žaidėjams. 🎮 **Kaip žaisti:** Pradėti labai paprasta! Apsilankykite mūsų svetainėje [gtps3.com](http://gtps3.com), kur rasite pamokas ir visą informaciją, reikalingą, kad galėtumėte pasinerti į veiksmą: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Prisijunkite prie mūsų bendruomenės:** Susijunkite su kitais žaidėjais ir sekite naujausią informaciją prisijungdami prie mūsų Discord bendruomenės [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Nepraleiskite progos patirti Growtopia taip, kaip niekada anksčiau! Prisijunkite prie GTPS3 šiandien ir atskleiskite savo kūrybiškumą pasaulyje, kuris priklauso tik jums. Tegul nuotykiai prasideda! 🌈✨ 🔗 **Nuorodos:** - Svetainė: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Linkime sėkmingo žaidimo! 🎉  
    • 🌟 **Join the Adventure with GTPS3: Your Ultimate Growtopia Private Server!** 🌟 Are you ready to dive into a vibrant world filled with creativity and endless possibilities? Look no further than **GTPS3**, one of the first and most successful Growtopia private servers!  🌐 **Explore Unique Features:** GTPS3 is not just any server—it's a treasure trove of **custom items** and **exclusive features** designed to enhance your gaming experience. Whether you're a seasoned player or new to Growtopia, our server offers something for everyone! 💎 **Exciting Events & Giveaways:** Join us for our **gems event** and take part in exciting giveaways! There's always something happening on GTPS3, making it the perfect place to engage with a lively community. 🛠️ **Become a Part of Our Team:** Looking for a way to get involved? We have various **moderator roles** and many other roles available! Join our dedicated team and help us create a welcoming and fun environment for all players. 🎮 **How to Play:** Getting started is easy! Visit our website at [gtps3.com](http://gtps3.com) for tutorials and all the information you need to jump into the action: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Join Our Community:** Connect with fellow players and stay updated on the latest news by joining our Discord community at [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Don't miss out on the chance to experience Growtopia like never before! Join GTPS3 today and unleash your creativity in a world that's all your own. Let the adventure begin! 🌈✨ 🔗 **Links:** - Website: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Happy gaming! 🎉a  
    • Šiandien oficialiai konsolių serveriai atjungti.  Vienas geresnių BF buvo. Daug valandų praleista. Smagūs laikai nebus pamiršti. R.i.P 
    • Concord nuostolius reikia kažkaip padengti. 😀 
    • @Mantinijo Dingę ir pas mane 5 ir 20 wallet funds, realiai ps apps'ą tik dėl to naudojau Bet prikišo žaidimų už tuos taškus, bet per metus reiktų labai daug pirkti, kad surinkti tuos 17k pts     
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos