G1edrius

Halo Reach

Rekomenduojami pranešimai

Aš asmeniškai jį bandysiu tik todėl, kad jis yra nesveikai išreklamuotas. Tačiau grynai, žiūrint į filmukus - man jis kažkoks totaliai beryšio.

Žiūrint į MP: kažkokia skerdynė ir tiek. Šiek tiek patobulintas Quake 3 Arena su visokiais big jump'ais, kosminiais ginklais, nuliu natūralumo ir fizikos dėsnių (na turbūt labai jau tolima ateitis, kurios mano protas nesuvokia), su kvailu naratoriaus balsu (double kill, triple kill; primena visokius pigias Arena tipo skerdynes). Tikrai nesuprantu, kuom šis žaidimas ypatingas.

Visiškai pritariu, man taip pat šis Halo: Reach neatrodo ypatingas, tiesa pasakius man Halo serijos žaidimai visi yra vienodi, gal dėl to kad neesu Halo fanas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

DĖMESIO :)

Sky Tracker'yje pasirodė naujas torrent'as pavadinimu Halo.Reach.PROPER.RF.READNFO.XBOX360-Ungodly.

Pateiktas ir aprašymas.

Panašu, kad ne PROPER relyzas puikiai išsiarchyvuoja (tą galiu ir aš patvirtinti), tačiau iso failas gaunasi pagadintas, nors žaidimas puikiai pasileidžia (tik neveikia map'as kažkoks). Po dviejų savaičių abgx CRC check'o metu greičiausiai tas būtų išlindę.

Kiek teisingas yra naujas relyzas - no idea.

Tad mano rekomendacija: negadinkite diskų iki 0914 :)

Sėkmės!!!

EDIT: Black-cats yra rarfix'as. Plius dar vienas relyzas jau kitos grupės. Žodžiu sceneriai susifailino su amžiaus žaidimu kaip reta.

3rd time lucky lol

1st release had more than one corrupt rar even though it came up with 100% download

complete - blame MU servers for that.

2nd release had all parts complete from MU but part 6 was still corrupt for everybody -

was a bad upload from the original source of the leak, but you could force extract it open

with 7zip burn and play fine. It was a repack of that to save people having to

mess around getting it to work with 7zip so it would just work fine with winrar. HOWEVER

it now turns out that the corrupt part 6 causes a problem with the custom game map "reflection"

and is unable to load even when you install to hard drive, the rest of the game is fine though,

just that one map won't work.

3rd release is an repack like the 2nd but with the proper part 6 uploaded which the original

source of leak reuploaded a few hours ago. With the proper part 6 it didn't need to be forced to extract

with 7zip, it extracts fine with winrar now. And the custom game map "Reflection" boots fine, tested and

confirmed working.

Note:

This has the SSV2 files injected into it to also to save you having to manually do it yourself.

So you can just extract and burn this and it will run fine.

Summary - Megaupload blows.

64x100mb rars

No password

ABGX log:http://pastebin.com/vDdk0QXV

Thanks to Ungodly for allowing us to play Halo Reach 2 weeks ago.

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kaip supratau sis Halo.Reach.RF.XBOX360-iND releasas yra geras, tik yra blackcats ssv2 fix'as su kuriuo reikia nupatchint is ssv1 i ssv2 ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kaip supratau sis Halo.Reach.RF.XBOX360-iND releasas yra geras, tik yra blackcats ssv2 fix'as su kuriuo reikia nupatchint is ssv1 i ssv2 ?

Aš irgi taip supratau.

Bet šiaip geriau palauksiu aš to 0914. O tai dar šimtas tų relyzų bus iki to laiko spėju.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, man tai visai patinka, grafika padori, tik biski teko prie controlls priprast

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Where did 10,000 Halo: Reach players come from?

Nuotrauka

Nuotrauka

aisku kam cia laukt, zadimas iseis po 2 dienu. nesvarbu..na MS jau gali semti visus dabar. :) saunuoliai piratai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nemanau kad cia visi piratai,nes belikus 2d iki isleidimo galima gaut ir orga nusipirkt,aisku ne kekvienam,bet...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nemanau kad cia visi piratai,nes belikus 2d iki isleidimo galima gaut ir orga nusipirkt,aisku ne kekvienam,bet...

na tegul losia :D

bet "Bungie" jau seniau padare oficialu pranesima, kad visi pasiekimai bus anuliuoti isleidimo diena ir visi prades savo statistikas keltis nuo 0 po to kai zaidimas bus Oficialiai isleistas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tegul losia :D

bet "Bungie" jau seniau padare oficialu pranesima, kad visi pasiekimai bus anuliuoti isleidimo diena ir visi prades savo statistikas keltis nuo 0 po to kai zaidimas bus Oficialiai isleistas

tie kas lose iki dabar ,tikrai nebelos po isleidmo datos jau nieko daugiau.kurgi ne tikriausiai MS duos premija dar jiem uz tai.. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tie kas lose iki dabar ,tikrai nebelos po isleidmo datos jau nieko daugiau.kurgi ne tikriausiai MS duos premija dar jiem uz tai.. :D

Na tikrai ne visi gaus banus. Manau keli tukstanciau yra Tiesiog pre-orderintojai. Nes toki zaidima kaip Halo Reach, pirko greiciau nei karstas bandeles ziema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

London pavare...damn i missed that.. :thumbsup4:

Nuotrauka

Nuotrauka

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na IGN ir Machinima šį žaidimą įvertino 9.5, tai manau tikrai geras žaidimas yra ir dar pabrėžė, kad šitas žaidimas turi geriausią MP iš visų HALO, tai irgi geras dalykas. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.